Kako znate da se nekom sviđate?

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
nodens

Post 21 Mar 2013, 13:45

Stitch » wrote:Ne treba to mistificirati, nema tu nikakve čarolije. Stvar je banalno jednostavna: žene žele isto što i muškarci. Čista biologija, i one i mi uvjetovani smo majkom prirodom. Ne govorim to tebi, samo se nadovezujem. Cure nisu nikakva nadnaravna bića; vole opuštenost, humor, vještinu u izražavanju. Ako je muškarac privlačan, tim bolje, ali nema pravila što će se kojoj svidjeti. Kad izađu, žele se zabaviti, odmoriti od svakodnevice, nasmijati. Ugodan i pametan sugovornik uvijek ima izgleda. Ako ne na prvu, a onda na drugu loptu. Neke možeš dobiti odmah, neke s vremenom, a neke nikad. Najteže je procijeniti koje su te posljednje, pogotovo ako se zaljubiš. No s praksom dolazi i iskustvo. Moraš se poneki put i razlijepiti, drukčije ne ide. Sve se to računa u staž. :D
Bilo bi lijepo da se mogu nesretno zaljubiti... onako beznadežno. Baš u takvu koju kažeš da je najteže procijeniti. :cerek: To ima neki neprirodni appeal za mene...

Samo izgleda da mi fali odgovarajući centar u mozgu za zaljubljivanje. Mogu shvatiti intenzivnu požudu, no što bi bila zaljubljenost, posve mi je nejasno.

Margarita

Post 21 Mar 2013, 13:50

nodens » wrote: Samo izgleda da mi fali odgovarajući centar u mozgu za zaljubljivanje. Mogu shvatiti intenzivnu požudu, no što bi bila zaljubljenost, posve mi je nejasno.
To ti je kad imaš intenzivnu požudu al ona ti ne da.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Emericzy

Post 21 Mar 2013, 15:05

nodens » wrote:
Bilo bi lijepo da se mogu nesretno zaljubiti... onako beznadežno. Baš u takvu koju kažeš da je najteže procijeniti. :cerek: To ima neki neprirodni appeal za mene...

Samo izgleda da mi fali odgovarajući centar u mozgu za zaljubljivanje. Mogu shvatiti intenzivnu požudu, no što bi bila zaljubljenost, posve mi je nejasno.
Zato jer ona ne funkcionira bežično. Moraš najprije biti uštekan. A da bi se uštekao, mora postojati međusobno sviđanje. I tak. Od tog sviđanja sve počne.
Emericzy

Post 21 Mar 2013, 15:11

nodens » wrote:Jebote, kolki post :zvrko:

Pa naravno, mislim da sam to već objašnjavao, ali evo ne čudi me da se ne sjećaš...

Nije to, dakle, unaprijed smišljena 'narudžba', onako racionalno sastavljena. Nego jednostavno rezultat naknadne refleksije o čisto intuitivnim reakcijama. Dakle, nisam ja prvo 'sastavio listu' pa sad pičim okolo i gledam tko 'udovoljava' kriterijima. Nego to nastaje kao rezultat razmišljanja o onim intuitivnim reakcijama, koji nemaju veze sa svjesno smišljenim, kalkulativnim, kriterijima.

Ono, banalni primjer, nisam ja prvo 'odlučio' da 'želim zgodnu ženu', pa da naknadno gledam ima li neka koja ispunjava taj kriterij - nego jednostavno vidim da na zgodne žene reagiram nekako, a na nezgodne ne reagiram na taj isti način. Gdje ti tu onda vidiš razmišljanje po 'narudžbi'? Baš suprotno, ja nemam nikakvu ideju da ono što bih ja htio, uopće postoji, a pogotovo da postoji baš 'za mene'.

Ne kužim, zar si ti gej? :rofl: Ja nisam, nije mi specijalno bitno kakav dojam ostavljam na muškarce... na žene jest, malo više, čak i ako nisam zainteresiran, jel (što uglavnom i jest slučaj, lol). Valjda je to nešto nagonsko, intuitivno, nevezano uz 'kriterije'... ne znam.

Inače bi se o tom 'nuđenju' nečega moglo puno reći, ali nekako nisam raspoložen za elaborat...

Pa mislim ono, slažem se s tvojom procjenom. :ne zna: Ni meni se ne sviđa golema većina normalnih djevojaka, pa mi zapravo odgovara da se ni ja njima ne sviđam; inače bi me grizla savjest. :rofl:

Možda to nije posve normalno za muškarca, jer bi po nekoj evolucijskoj psihologiji muškarac trebao imati intuitivnu želju svidjeti se što većem broju ženki... :misli: bez obzira što misli o njima, npr.

For the record, nisam nikakav Apolon. Taf lak. :rofl: Možda izgled brzo izblijedi, nemam pojma, ne znam kako to ide. No, činjenica jest da JA osobno na to prilično intenzivno reagiram, na ljepotu. Ima to čak i neke logike, jer ako je fizički izgled relativno nebitan, onda bi većina ljudi bila biseksualna. Lijepo i ugodno razgovarati se može i sa pripadnicima istog spola, čak dapače.

Nekome je to sasvim dovoljno, jel, ti kratkoročni rezultati. :ne zna:

A i pitanje je što zapravo znači 'dugotrajno'. Tri mjeseca? Tri godine? Trideset?

Mislim, kako čudna ideja. :ne zna: Pa ja sam u realnosti uglavnom imao takav nekakav osjećaj, da je većini bilo 'ugodno'. Pitanje je samo koliko ugodno, i na kakav način ugodno. Možda se ta osoba jednako dobro osjeća i u društvu sa svojom mamom?

Meni to ne zvuči kao karikatura, nego kao prilično dobar opis stvarnosti. :cerek:

Ja ne valjam... ne da mi se ništa, uglavnom većinu vremena provedem ili u ubijanju vremena, ili u ubijanju autodestruktivnih impulsa.

Bilo bi lijepo da bar mogu zavidjeti tome...
Eto, svi moji dojmovi o tebi ovim su još jednom potvrđeni. Jedino što mi nije jasno zašto sudjeluješ u ovakvim raspravama kad ti je njihova tema toliko strana. Kao da Senegalci debatiraju Svjetski kup u slalomu.
nodens

Post 22 Mar 2013, 10:46

Margarita » wrote: To ti je kad imaš intenzivnu požudu al ona ti ne da.
:misli:

Zanimljiva definicija... htio sam reći 'onda sam bio nesretno zaljubljen mnogo puta', no zapravo, nisam nikad pitao. :rofl:

Problem je taj da bi mi vjerojatno pala u očima kad bi pristala odmah, jel, bez obzira što sam to ja. Tako da je to catch 22.

Emericzy » wrote:Zato jer ona ne funkcionira bežično. Moraš najprije biti uštekan. A da bi se uštekao, mora postojati međusobno sviđanje. I tak. Od tog sviđanja sve počne.
Pa ok, zvuči logično. Fakat, da sam ja u mladosti bio uopće sposoban povjerovati da netko može imati jednako intenzivnu požudu prema meni, kao ja prema njoj - vjerojatno bih danas bio prilično drugačiji lik. :ne zna:

Emericzy » wrote:Eto, svi moji dojmovi o tebi ovim su još jednom potvrđeni. Jedino što mi nije jasno zašto sudjeluješ u ovakvim raspravama kad ti je njihova tema toliko strana. Kao da Senegalci debatiraju Svjetski kup u slalomu.
Jer mi je interesantna (dapače, pa ono što je strano uvijek je interesantno, intrigantno, nekad i fascinantno, zar ne), a nije da te tjeram da participiraš. :cerek: Postoje zgodni forumski alati za izbjegavanje dosadnjakovića...
Margarita

Post 22 Mar 2013, 11:01

nodens » wrote: Pa ok, zvuči logično. Fakat, da sam ja u mladosti bio uopće sposoban povjerovati da netko može imati jednako intenzivnu požudu prema meni, kao ja prema njoj - vjerojatno bih danas bio prilično drugačiji lik. :ne zna:
Znaš što je meni jako tužno? Tebe nikada nitko nije volio. I još tužnije, nisi ni ti nikoga volio. Seks je samo komponentna. Važna samo u kompletu.
Lastan

Post 22 Mar 2013, 12:30

nodens » wrote:Ne kužim, zar si ti gej? :rofl: Ja nisam, nije mi specijalno bitno kakav dojam ostavljam na muškarce...
Ne kužim, zar si ti glup? :ne zna:

Emericzy ti je govorio o dojmu koji ostavljaš na ljude. Neovisno o spolu.
Iako nimalo ne sumnjam da čovjek na čije sonete ženama gaćice same padaju dovoljno dobro zna što se ženama sviđa da ne mora biti ni peder ni žena da bi ti dao dobar savjet. Ako ćeš odbacivati pametne savjete jer dolaze od muškarca, sâm si si kriv.
nodens

Post 22 Mar 2013, 12:31

Margarita » wrote:Znaš što je meni jako tužno? Tebe nikada nitko nije volio. I još tužnije, nisi ni ti nikoga volio. Seks je samo komponentna. Važna samo u kompletu.
Pa da. :ne zna:

Mislim, jest, mama, ali ona ne zna baš mnogo o meni... pa se onda postavlja pitanje, voli li 'mene', ili nekakvu svoju plošnu predodžbu 'mene'.

Dakako da je to povezano s pitanjem ljudskog identiteta. Što znači voljeti 'nekog'? Kako možeš 'voljeti' osobu X, ako nemaš pojma tko je ta osoba? A kako uopće možeš znati tko je ta osoba, kad ljudi često ne znaju ni tko su oni sami. Vidi recimo što ovaj kaže.

Kako znaš da te netko 'voli'? Kako znaš da mu/joj je poznato sve ono što smatraš bitnim, esencijalnim za svoj 'identitet', tj. za ono po čemu si ti upravo ti, a ne netko drugi? Zamisli da imaš sestru blizanku, koja izgleda identično kao ti. Kako bi znala da netko voli 'tebe', a ne 'nju'?

Pazi što kaže Žižek o tome:
He can count the number of women he has slept with on his hands, because he finds the whole business so nerve-racking. "I cannot have one-night stands. I envy people who can do it; it would be wonderful. I feel nice, let's go, bang-bang – yes! But for me, it's something so ridiculously intimate – like, my God, it's horrible to be naked in front of another person, you know? If the other one is evil with a remark – 'Ha ha, your stomach,' or whatever – everything can be ruined, you know?" Besides, he can't sleep with anyone unless he believes they might stay together for ever. "All my relationships – this is why they are very few – were damned from the perspective of eternity. What I mean with this clumsy term is, maybe they will last."

But Žižek has been divorced three times. How has he coped with that? "Ah, now I will tell you. You know the young Marx – I don't idealise Marx, he was a nasty guy, personally – but he has a wonderful logic. He says: 'You don't simply dissolve marriage; divorce means that you retroactively establish that the love was not the true love.' When love goes away, you retroactively establish that it wasn't even true love." Is that what he did? "Yes! I erase it totally. I don't only believe that I'm no longer in love. I believe I never was."

As if to illustrate this, he glances at his watch; his 12-year-old son, who lives nearby, will be arriving shortly. How is this going to work when he gets here? Don't worry, Žižek says, he's bound to be late – on account of the tardiness of his mother: "The bitch who claims to have been my wife." But weren't they married? "Unfortunately, yes."

I sad, ja se sjećam da si ti pričala nešto jednom... ne znam je autobiografski :zubo: - o nekom liku, valjda, s kojim si bila u ljubavnom odnosu :cerek: pa to onda izgleda zamrlo, a tebi nije bilo jasno zašto... što misliš o ovom što Žižek kaže?

Ili dobro, odlutao sam od teme... k'o i obično :rofl:
Lastan

Post 22 Mar 2013, 12:33

nodens » wrote:Pazi što kaže Žižek o tome:
Ovdje sam prestao čitati. :kava:
Margarita

Post 22 Mar 2013, 12:39

nodens » wrote:
I sad, ja se sjećam da si ti pričala nešto jednom... ne znam je autobiografski :zubo: - o nekom liku, valjda, s kojim si bila u ljubavnom odnosu :cerek: pa to onda izgleda zamrlo, a tebi nije bilo jasno zašto... što misliš o ovom što Žižek kaže?
Ako sam i pričala sumnjam da je bilo autobiografski. Meni je manje jasno zašto odnosi ne zamiru.
nodens

Post 22 Mar 2013, 13:01

Lastan » wrote:Ne kužim, zar si ti glup? :ne zna:
Na neke načine, sigurno i jesam. :ne zna:

Lastan » wrote:Emericzy ti je govorio o dojmu koji ostavljaš na ljude. Neovisno o spolu.
Pa dobro, ti njega očito doživljavaš kao nekakvog arbitra elegancije, no jebiga, ja ne. :ne zna: Znači, možda je tebi 'stalo' da ostavljaš dobar dojam na ljude poput Emericzyja, ili one ljude za koje Emericzy smatra da je važno ostaviti dobar dojam na njih. Nekakvu 'kremu', recimo. Moje preference su nešto drugačije, šta'š. Ja bih se zaljubio u malu seljanku, na nekom proplanku... :rofl: dame kojima gaćice padaju na bilo čije sonete (pa ni moje, da ih uopće pišem) ne privlače me osobito.

Inače, opet imam dojam da upadaš u svoju staru boljku, generaliziranja svog ukusa i govorenja u 'ime svih', umjesto u svoje vlastito ime.

Lastan » wrote:Iako nimalo ne sumnjam da čovjek na čije sonete ženama gaćice same padaju dovoljno dobro zna što se ženama sviđa da ne mora biti ni peder ni žena da bi ti dao dobar savjet. Ako ćeš odbacivati pametne savjete jer dolaze od muškarca, sâm si si kriv.
:cerek: Pa naravno da sam si sam kriv, jebote.

Imam predrasude prema muškarcima, eto. Iako je dvojbeno jesu li to predrasude, kad su formirane na temelju samopromatranja i prepoznavanja analognih obrazaca kod drugih.
nodens

Post 22 Mar 2013, 13:09

Margarita » wrote:Ako sam i pričala sumnjam da je bilo autobiografski. Meni je manje jasno zašto odnosi ne zamiru.
Pa ono, djelomično se slažem; kao što bi Tolstoj rekao, to je kao da očekuješ da će jedna svijeća gorjeti cijeli život.
Emericzy

Post 22 Mar 2013, 19:01

nodens » wrote:nije da te tjeram da participiraš. :cerek: Postoje zgodni forumski alati za izbjegavanje dosadnjakovića...
Pa ne smetaš ti meni. Ne doživljavam te kao dosadnog. Prije kao -- nemoj to primiti kao podcjenjivanje -- autista. Čovjeka koga neka nevidljiva sila izolira od normalnog života.

A to je šteta. Nit je autistima život kako treba, niti će u ovakvoj situaciji biti tebi -- s te emocionalne strane. Uvijek će ti jedna emocionalna ruka biti vezana na leđima.
Margarita » wrote:Znaš što je meni jako tužno? Tebe nikada nitko nije volio. I još tužnije, nisi ni ti nikoga volio. Seks je samo komponentna. Važna samo u kompletu.
Upravo tako. Cijeli taj komplet je važan. Čak možda u cijeloj toj priči seks ima namanje važnu i najjednostavniju ulogu. Kao nekakva točka na i.
nodens » wrote:Što znači voljeti 'nekog'? Kako možeš 'voljeti' osobu X, ako nemaš pojma tko je ta osoba? A kako uopće možeš znati tko je ta osoba, kad ljudi često ne znaju ni tko su oni sami.
Tu smo se sad odmaknuli od teme sviđanja. Ljubav je nešto sasvim drugo i puno kompleksnije.
Kako znaš da te netko 'voli'? Kako znaš da mu/joj je poznato sve ono što smatraš bitnim, esencijalnim za svoj 'identitet', tj. za ono po čemu si ti upravo ti, a ne netko drugi? Zamisli da imaš sestru blizanku, koja izgleda identično kao ti. Kako bi znala da netko voli 'tebe', a ne 'nju'?
Upravo zato je ljubav nešto sasvim drugo i puno kompleksnije. Ona se već tiče dubljih slojeva ličnosti. Sviđat ti se može i netko o kome ne znaš bogznašto, a i ti se možeš dopasti nekome tko pojma o tebi nema. Ljubavi se to desi puno teže i puno rjeđe.
"When love goes away, you retroactively establish that it wasn't even true love." Is that what he did? "Yes! I erase it totally. I don't only believe that I'm no longer in love. I believe I never was."
Moram se čuditi spremnosti Marxa i Žižeka da retroaktivno tumače stvarnost. Da, naravno, ima nešto u tome što kažu, ali zvuče sumnjivo samoopravdavajuće. Ljudi griješe u emocionalnim odnosima, ali ne bi trebali biti spremni baš tako olako i apsolutno mijenjati svoj pogled na nešto tako fundamentalno kao što je ljubav. Rekao bih da to o njima govori kao o emocionalno površnim ljudima.
nodens » wrote:dame kojima gaćice padaju na bilo čije sonete (pa ni moje, da ih uopće pišem) ne privlače me osobito.
:rofl: Ništa ti ne razumiješ.

Gle, svakoj dami gaćice padaju na nešto. Takoreći same od sebe. Nekima na sonete, nekima na nešto drugo. Svakoj je dami drugi koktel doživljaja ono što će ju navesti da ju donje rublje počne smetati. Ali svaka ga ima. Ako te ne zanimaju žene kojima padaju gaćice, onda te ne zanimaju žene.

Druga je stvar što su neki 'kokteli' jednostavni, a neki silno komplicirani. Druga je stvar što su neki barmeni spretni u njihovom miješanju a neki baš i nemaju o tome puno pojma.
Inače, opet imam dojam da upadaš u svoju staru boljku, generaliziranja svog ukusa i govorenja u 'ime svih', umjesto u svoje vlastito ime.
Ti upadaš u boljku uvjerenja da se svi ukusi totalno razlikuju. Možda će te to iznenaditi, ali da, može se u puno slučajeva i priličnoj mjeri govoriti o općim, čestim i uobičajenim stvarima u ukusu. Inače uopće ne bismo mogli razgovarati, čim bi se razgovor poveo bilo o čemu gdje ukus igra nekakvu ulogu. A ipak možemo.

Osim tebe. Kojim god putem krene razgovor, ti izletiš na prvom zavoju. Mi ostali ipak koliko-toliko umijemo voziti u društvu.
Eks

Post 22 Mar 2013, 19:17

Emericzy, na stranu ovo ostalo, htjela sam se samo osvrnuti na ovaj dio o naknadnom ustanovljivanju da nekoga i nisi volio.
Moguće je. Posebno ako je osoba mlada i da tako kažem, oštećena nekim nezdravim obrascima zbog kojih je u stanju pomiješati opčinjenost, zaluđenost i potrebu za nekim s ljubavlju.
Mislim da je zapravo jako hrabro ustanoviti da nikoga nisi volio. Time priznaješ sebi da tvoje dotadašnje poimanje odnosa i same ljubavi nije bilo dobro za tebe i druge. Sretni su oni kojima se to nikad nije desilo pa su voljeli od puberteta pa nadalje. Ali, mislim da su ti iznimno rijetki. Daleko češći su ovi koji samo misle da su voljeli.
Emericzy

Post 22 Mar 2013, 19:21

ex anais » wrote:Emericzy, na stranu ovo ostalo, htjela sam se samo osvrnuti na ovaj dio o naknadnom ustanovljivanju da nekoga i nisi volio.
Moguće je. Posebno ako je osoba mlada i da tako kažem, oštećena nekim nezdravim obrascima zbog kojih je u stanju pomiješati opčinjenost, zaluđenost i potrebu za nekim s ljubavlju.
Mislim da je zapravo jako hrabro ustanoviti da nikoga nisi volio. Time priznaješ sebi da tvoje dotadašnje poimanje odnosa i same ljubavi nije bilo dobro za tebe i druge. Sretni su oni kojima se to nikad nije desilo pa su voljeli od puberteta pa nadalje. Ali, mislim da su ti iznimno rijetki. Daleko češći su ovi koji samo misle da su voljeli.
Da, u pravu si.

Zapravo me to najviše začudilo kod ljudi kao što su Marx i Žižek, kojima je poziv i posao i život promišljati stvari. Ali valjda je to kao kod šustera koji, kaže legenda, obično nemaju bogznakakve cipele.
Eks

Post 22 Mar 2013, 19:29

Emericzy » wrote: Ali valjda je to kao kod šustera koji, kaže legenda, obično nemaju bogznakakve cipele.
Upravo. :D
Čudi i mene. Možda i jer se radi o brakovima. Ne što nužno smatram da u brakovima treba postojati nekakva veća ljubav nego što si naprosto prisiljen upoznati neke aspekte osobe koji možda ovako promaknu i to u drukčijim uvjetima nego u onima u kojima se odvijaju kino-kava veze. Stoga, ako si uvjeren barem određen broj godina, ma makar i godinu, da voliš tu osobu s kojom živiš, moraš uložiti vraški napor da to u sebi poništiš. Lako je prebrisati nekoga za kim si više čeznuo nego ga poznavao (zapravo, lako je prebrisati to kao ljubav, ne i samu čežnju i osobu, to je daleko teže) ali nekoga koga jesi poznavao i volio... kako? Osim ako te osoba brutalno ne razočara u svim segmentima pa zaključiš da je nikad i nisi poznavao i da si volio vlastitu iluziju stvorenu od fragmenata koje ti je smišljeno pokazivala, ali nekako ne vjerujem da Žižek govori o tome. :misli:

Poništiti tri takva braka.... well, vraški posao. Ne znam, možda se to uklapa u koncepciju The One, kad netko skuži da nikoga dosad nije volio nego tu jednu i jedinu osobu, ali opet, malo mi je to previše mistično i temeljeno opet na određenim zabludama. A možda i nije, možda je to kao s onim velikim i malim ljubavima pa je razlika samo u nazivu. Netko će reći da je volio sve bivše, ali da sadašnju voli na potpuniji način, a netko će jednostavno reći da jedino sadašnju zapravo i voli. Ne znam.
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 788 times
Been thanked: 1496 times
Post 22 Mar 2013, 19:51

Emericzy » wrote:Ti upadaš u boljku uvjerenja da se svi ukusi totalno razlikuju. Možda će te to iznenaditi, ali da, može se u puno slučajeva i priličnoj mjeri govoriti o općim, čestim i uobičajenim stvarima u ukusu. Inače uopće ne bismo mogli razgovarati, čim bi se razgovor poveo bilo o čemu gdje ukus igra nekakvu ulogu. A ipak možemo.
Vatsjajana je u Kama Sutri zapisao: "Muškarci gledaju, a žene slušaju." To je generalizacija, ali oštroumna generalizacija. No razradit ću je malo. Za Nodensa, ne za tebe. :)

Da odmah na početku razjasnimo prvu moguću dvojbu ili zabludu: ta rečenica ne znači da žene ne gledaju. Gledaju, i te kako. I one se pale na lijepo tijelo. No osim tijela bitna im je i unutrašnjost. Ono što sam prije spomenuo: duhovit i zabavan muškarac uvijek ima šanse. Onaj koji zna govoriti. Ne, to ne znači - onaj koji zna filozofirati. Ima iznimaka, ali to im je uglavnom naporno. Muškarac koji verbalno zna predstaviti sebe. Svoja razmišljanja, želje, stavove - ali nenametljivo. Vicem, anegdotom, prepričanim doživljajem umjesto traktatom. Ako to ima, žene će već naći nešto što će im se svidjeti i na tijelu - oči, ruke, osmijeh.

Drugo, odlučnost. Preuzimanje inicijative. Izađete van, ti damu ništa ne pitaš. Odete na cugu, odete u kino, odete štogod pojesti. Da ne bude banalno, odete na brdo s kojeg puca najljepši pogled na grad. Izbor je velik, ovo je samo nabrajanje. Treba dati mašti na volju. Većini će se svidjeti činjenica da je muškarac isplanirao taj izlazak, da je razmišljao o njemu, da se potrudio oko njega. To im daje osjećaj posebnosti, ali i sigurnosti.

Na to se nadovezuje treće - slušaj što ti govori dama s kojom si u društvu. Nije teško zapamtiti što voli, što je interesira. I taj izlazak koji opisujem ovisi o njenim stavovima - pa nećeš curu vegetarijanku odvesti na najbolji roštilj u gradu. Karikiram, ali jasno je.

Sve tri stvari koje sam naveo možeš nazvati općim ukusom. Ma možeš ih nazvati i stereotipom. Ima ih još, ali nisu bitni - ovo je samo ilustracija toga o čemu govorim(o).

Ako je Vatsjajana u krivu, kako ja u virtualnim svjetovima imam stopostotni učinak? Četiri posljednje cure upoznao sam preko bloga ili foruma. Uključujući i sadašnju ženu. I sve me vole slušati, sve mi vele: "Daj pričaj mi još malo." A doista nisam ništa posebno, daleko sam od lovca na suknje.

Dalje, ako su ostale točke pogrešne, kako to da su sve te cure završile sa mnom, a pao sam im doslovce s neba? Niti je bilo klasičnog upoznavanja, niti je bilo značajnih pogleda, niti sam visok i crn. Ali imam ono nešto, karizmatičan sam. Jebiga, sad će ispasti da se hvalim, ali samo želim pomoći. Elli mi često veli da osnujem sektu. :cerek: Ona prije nje stalno mi je prigovarala zbog mnoštva žena oko mene. Ne u realnom životu, na forumu. Meni je to smiješno. :D Ali ako znaš kako, medij ti je nebitan. Cure možeš bariti i u mrtvačkim kolima, neovisno o situaciji. Jer su sve žene, na posljetku, iste. :)
Potpisi su za budale.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 22 Mar 2013, 20:09

Ne zaboravi gitaru. Gitara nije nimalo bezazlen instrument kod zavođenja.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Stitch
Head Honcho
Post 22 Mar 2013, 20:14

O da, pa i počeo sam je svirati zbog žena. :cerek:

Ono kad sam rekao da su sve žene iste. Jesu. Ali trik je u tome da svaku ženu učiniš posebnom. Kraljicom. Ja volim uzeti gitaru i odsvirati nešto. Nađem neko fino vince, napravim ugođaj. I opali, mali.

I to pali, svaka žena voli da se svira samo njoj. Da se bilo što čini samo njoj. A i mi smo takvi, nema razlike. :)
Potpisi su za budale.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 22 Mar 2013, 20:16

Stitch » wrote:O da, pa i počeo sam je svirati zbog žena. :cerek:

Ono kad sam rekao da su sve žene iste. Jesu. Ali trik je u tome da svaku ženu učiniš posebnom. Kraljicom. Ja volim uzeti gitaru i odsvirati nešto. Nađem neko fino vince, napravim ugođaj. I opali, mali.

I to pali, svaka žena voli da se svira samo njoj. Da se bilo što čini samo njoj. A i mi smo takvi, nema razlike. :)
Sad se osjećam tako... posebnom. :p
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Stitch
Head Honcho
Post 22 Mar 2013, 20:19

ElliQuinn » wrote:
Ahm, samo ti zajebavaj. Teško ti je priznati da si kuhana i pečena, znam. :raspa:
Potpisi su za budale.
elma

Post 22 Mar 2013, 20:25

Mene Stitchev post rastužuje, ono činjenica da uopće postoje nekakva pravila, metode u zavođenju/zaljubljivanju/kuhanju i pečenju druge osobe me čine tužnom :zubo: :crying:
Perzefona

Post 22 Mar 2013, 20:25

ElliQuinn » wrote:
Naravno. Među svim posebnima ti si najposebnija. :)

Lako ti je bit posebnom među običnima.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Perzefona

Post 22 Mar 2013, 20:27

elma » wrote:Mene Stitchev post rastužuje, ono činjenica da uopće postoje nekakva pravila, metode u zavođenju/zaljubljivanju/kuhanju i pečenju druge osobe me čine tužnom :zubo: :crying:
Tebe kao da čudi što su svi ljudi - ljudi. Kao da je nešto krivo u tome što svi želimo isto: biti važni, biti dragi, biti lijepi i zanimljivi nekome tko je i nama takav.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Stitch
Head Honcho
Post 22 Mar 2013, 20:31

elma » wrote:Mene Stitchev post rastužuje, ono činjenica da uopće postoje nekakva pravila, metode u zavođenju/zaljubljivanju/kuhanju i pečenju druge osobe me čine tužnom :zubo: :crying:
Ama nisu to pravila ni metode, to su spoznaje do kojih sam došao iskustvom. Promatrajući, analizirajući, zaključujući. Kamo sreće da je posrijedi superefikasan recept. Napisao bih knjigu i obogatio se. :D

Činit će ti se kao tautologija, ali ljudi su ljudi. Svi smo u biti beskrajno jednostavni. Želimo voljeti i da nas vole.
Potpisi su za budale.
  • Information