Nenia Salonitana » wrote:u vezi putovanja za blagdane... putovala bi jedino doma da živim negdje u bijelom svijetu.
one gužve i krkljanac i riskiranje sniježnih mećava. prosinac je najgori mjesec za putovati. ni mrtav ako ne moram.
da ne spominjem koliko te više oderu kad su u pitanju božićni/valentinovo/uskrs/hanuka aranžmani. : fiskalno odgovorna forumašica:

Mene u cijeloj priči jedino jebe lova. I ok, partner za putovanja s istim stilom. Dakle, netko tko želi kampirati*, bjež od mene nadaleko.

Kad bih imala love i nekog tko dijeli isto viđenje kao i ja, nebitan spol, dakle neće srat usred NY-a da mu je to shit i vidi sva ta okićena govna, išla bih.

Nadam se tome u budućnosti.
Ako imam love, nek me deru.

Uopće ne poznajem koncept "teško mi je dat" kad imam. Kad imam imam, kad nemam nemam. Ali to je osobina ljudi koji nikad nemaju.
*Iako, ja se užasno divim kamperima i svim tim čudesima koje prođu, road trips, kojekakva egzotična predivna mjesta, napuštena mjesta, ali jebiga, poznam se, kao i svakom Biku prioritet mi je komoditet. I izbjegavanje svih vrsta buba.

To je kategorija- lijepo za pratiti tuđe putopise. Meni treba hotel.