precjednički izbori

Koljite se i gložite!

Ko?

Ivo
3
60%
Kolinda
2
40%

Total votes: 5
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 29 Dec 2014, 01:13

Eks » wrote:
Ma neće, ma di bi on. Svi njegovi argumenti su unikatni. :raspa:
Šta ću... moram se snalazit... kad ne mogu koristit čemtrejlze...

Kao neki...

:rofl: :rofl: :rofl:

'if you fall, i'll be there' (floor)
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 29 Dec 2014, 01:22

Euklid » wrote:

:vidiga:

jel to ono kad se izbacuje neistomišljenike iz stranke bez prava na žalbu?
kakve veze to ima s onim sto sam rekao? njega isto neko moze izbacit iz stranke bez prava na zalbu. doduse, treba najprije bit glasanje neko, jelda, kao i sto je bilo.

dakle, kakve to veze ima s onim sto sam rekao? kakve to veze ima i s cim? :D

zamisli da sad ja kazem da ti pernar radi usmjerene zive zidove zavisno od onog sto je medijski isplativije, ili po tom nekom slicnom principu i ukusu? pravda po mjeri samopromocije pernara?
ali ja ti to necu rec.. :D :D
Euklid
old school

Post 29 Dec 2014, 01:34

..a unda » wrote:
kakve veze to ima s onim sto sam rekao? njega isto neko moze izbacit iz stranke bez prava na zalbu. doduse, treba najprije bit glasanje neko, jelda, kao i sto je bilo.

dakle, kakve to veze ima s onim sto sam rekao? kakve to veze ima i s cim? :D
Pa da. Nema nikakve.
To što jedan vonabi socijaldemokrat izbacuje iz stranke neistomišljenike koji su se drznuli posumnjati u njegovu nepogrešivost, bez prava glasa, bez prava na žalbu, bez prava da se obrati tijelu koje odlučuje o izbacivanju... nema apsolutno nikakve veze. Sa socijaldemokracijom.

Aj nek izbaci Komadinu. Ili Beru... ak je faca... :giggle:
..a unda » wrote:
zamisli da sad ja kazem da ti pernar radi usmjerene zive zidove zavisno od onog sto je medijski isplativije, ili po tom nekom slicnom principu i ukusu? pravda po mjeri samopromocije pernara?
ali ja ti to necu rec.. :D :D
a onda nemoj... :ne zna:
..a unda
Undaminator

Post 29 Dec 2014, 01:35

Euklid » wrote:
Šta ću... moram se snalazit... kad ne mogu koristit čemtrejlze...

Kao neki...

kao svibor. :D

pa ako moze on, sta ne bi i ti.. zasto ne? kao da ce vam doc zulj na jezik od tih mantranja? :D
..a unda
Undaminator

Post 29 Dec 2014, 01:36

Euklid » wrote:
Pa da. Nema nikakve.
pa eto, nema ama bas nikakve veze s onim sto sam rekao.. inace, sve se onda moze do vrum vruma nategnut ako se oce, a to je onda vec druga dimenzija problema.. :D :D
Eks

Post 29 Dec 2014, 01:38

Koliko je onomad Kosor imala razlike pred Mesićem?
Euklid
old school

Post 29 Dec 2014, 01:42

..a unda » wrote:
kao svibor. :D

pa ako moze on, sta ne bi i ti.. zasto ne? kao da ce vam doc zulj na jezik od tih mantranja? :D
a ne znam... čovjek niti jednom u kampanji nije spomenuo čemtrejlze... dočim su ih vaša usta puna... iz dana u dan... :rofl: :rofl: :rofl:
..a unda
Undaminator

Post 29 Dec 2014, 01:44

Eks » wrote:Koliko je onomad Kosor imala razlike pred Mesićem?
..kad? di? sta? kako? zasto?

..aaa, kuzim, nije imala nikakve razlike.. :D :D

ali, nema to veze, sad bi trebali skrenut u vode npr da zamislimo kako bi to funkcioniralo u pernarovoj stranci, sljedbi i bi li pernar imao neki stranacki formular za clanove pu tem kojih ce se zalit prije izbacivanja.
ali, nema to veze, milanovic ce uvijek ostat milanovic, kakav je da je, a pernara tek ceka objavljivanje maj postnju ejdz kampfa.. :D :D
Eks

Post 29 Dec 2014, 01:45

..a unda » wrote: ..kad? di? sta? kako? zasto?

..aaa, kuzim, nije imala nikakve razlike.. :D :D

ali, nema to veze, sad bi trebali skrenut u vode npr da zamislimo kako bi to funkcioniralo u pernarovoj stranci, sljedbi i bi li pernar imao neki stranacki formular za clanove pu tem kojih ce se zalit prije izbacivanja.
ali, nema to veze, milanovic ce uvijek ostat milanovic, kakav je da je, a pernara tek ceka objavljivanje maj postnju ejdz kampfa.. :D :D
Pitam za glasove, postotke. Jer me zanima je li ovo veći uspjeh nego je onda Kosor imala.
Euklid
old school

Post 29 Dec 2014, 01:48

..a unda » wrote: pa eto, nema ama bas nikakve veze s onim sto sam rekao.. inace, sve se onda moze do vrum vruma nategnut ako se oce, a to je onda vec druga dimenzija problema.. :D :D

Dodje unda u prodavaonu zivotinja, da pare prodavacici i kaze da hoce
kornjacu...
Izvadi ona kornjacu i da mu je.
I ode unda sav sretan.
Ali za sat vremena vrati se i kaze: "Jel mi mozete dati drugu
kornjacu ova ima temperaturu?"
Prodavacica uzme tu i da mu drugu i opet ode naš unda sav sretan.
Medjutoa, opet se za sat vremena vrati i kaze :"Ali i ova kornjaca ima
temperaturu, jel mogu ja dobiti drugu? "
I prodavacica vrati tu i uzme jednu hladnu koja je sigurno zdrava i da je
undi koji opet ode sav sretan.
Nakon sat vremena evo njega opet, pa kaze:"Ali i ova je kornjaca bolesna,
ima temperaturu. Jel mogu ja dobiti drugu ?"
I prodavacica je proba, kornjaca stvarno topla.
Kae ona undi:"Pa dobro undice sta ti radis s tim kornjacama, pa bila je zdrava?"
Veli unda:"Pa ja ih primim kao da su autić i idem s njima vrrrrrroooommm, vrrrroooommmmm !!!!"

:rofl: :rofl:
..a unda
Undaminator

Post 29 Dec 2014, 01:50

Euklid » wrote:
a ne znam... čovjek niti jednom u kampanji nije spomenuo čemtrejlze... dočim su ih vaša usta puna... iz dana u dan... :rofl: :rofl: :rofl:
malo si mi histerican. :D

kako ih nije spominjao kad su mu bili u programu. :kokice:

..ono, cuj, imat u programu zabranu kemtrjelzova.. ono, u poli tickom programu imat zabranu kemtrellzova? ..pa ono, ok, eto. 16 posto vas je za to glasalo.. a ako to predje nekih mozda dvajst, trideset posto, onda ..kako je ono silo s mostovima i rijekom, pa onda to u vasoj varijanti.
.. ali mi nemamo kemtrejlzova. ma, dovest cemo mi vama i kemtrejlzove, ako treba..

sesnajst posto.. nije to zajebancija. moglo bi sa trideset vas posto i gusteri uc u ustav, naviknuli smo na ludiranja s ustavom.. :D

:D :D
Euklid
old school

Post 29 Dec 2014, 02:00

..a unda » wrote: malo si mi histerican. :D

kako ih nije spominjao kad su mu bili u programu. :kokice:

..ono, cuj, imat u programu zabranu kemtrjelzova.. ono, u poli tickom programu imat zabranu kemtrellzova? ..pa ono, ok, eto. 16 posto vas je za to glasalo.. a ako to predje nekih mozda dvajst, trideset posto, onda ..kako je ono silo s mostovima i rijekom, pa onda to u vasoj varijanti.
.. ali mi nemamo kemtrejlzova. ma, dovest cemo mi vama i kemtrejlzove, ako treba..

sesnajst posto.. nije to zajebancija. moglo bi sa trideset vas posto i gusteri uc u ustav, naviknuli smo na ludiranja s ustavom.. :D

:D :D
Pa eto... niti jedan jedini put ih nije spomenuo u kampanji.

Za razliku od vas ovdje koji se ne možete otrgnuti od njih.

Od cijelog programa vi se zakačili baš na tu jednu rečenicu gdje se spominju.
A ja sam već nadugo i naširoko objasnio zašto se spominju.

Al najčudnije od svega je što ste se na čemtrejlzove zakačili vi koji ste dobar dio svog forumskog opusa ostavili na horoskopima.
Ono... Jupiter mi je u Jarcu - cijeli mjesec sam u kurcu. Mjesec mi u Merkuru - neću vidjet karu...

I baš takvi se idu čudit što neko spominje čemtrejlzove... :rofl: :rofl: :rofl:
..a unda
Undaminator

Post 29 Dec 2014, 02:01

Eks » wrote:
Pitam za glasove, postotke. Jer me zanima je li ovo veći uspjeh nego je onda Kosor imala.
cek, ja sam mislio na neku kandidaturu kosorice unutar hadezea.. :D :D :D

po ovom sto vidim, u drugom krugu je bilo negdje 66-34 za mesica. u prvom mesic, kosor, miksic.. 49-20-17.

ali, druga su to bila vremena.. kolko se sjecam, tu je kosorica bila po tri zadatka.. prvi je bio da bude tu reda radi, drugi je bio da izgubi, treci da se ukloni nekam.. :D :D
..a unda
Undaminator

Post 29 Dec 2014, 02:03

Euklid » wrote:
Pa eto... niti jedan jedini put ih nije spomenuo u kampanji.

Za razliku od vas ovdje koji se ne možete otrgnuti od njih.

Od cijelog programa vi se zakačili baš na tu jednu rečenicu gdje se spominju.
A ja sam već nadugo i naširoko objasnio zašto se spominju.

Al najčudnije od svega je što ste se na čemtrejlzove zakačili vi koji ste dobar dio svog forumskog opusa ostavili na horoskopima.
Ono... Jupiter mi je u Jarcu - cijeli mjesec sam u kurcu. Mjesec mi u Merkuru - neću vidjet karu...

I baš takvi se idu čudit što neko spominje čemtrejlzove... :rofl: :rofl: :rofl:
pa sta cu mu ja kad u rodjenoj kampnji ne spominje svoj rodjeni program. jel ga se stidi, sta? taman kad pomislis da ne moze ludje, a ono.. :D
Eks

Post 29 Dec 2014, 02:04

..a unda » wrote:
cek, ja sam mislio na neku kandidaturu kosorice unutar hadezea.. :D :D :D

po ovom sto vidim, u drugom krugu je bilo negdje 66-34 za mesica. u prvom mesic, kosor, miksic.. 49-20-17.

ali, druga su to bila vremena.. kolko se sjecam, tu je kosorica bila po tri zadatka.. prvi je bio da bude tu reda radi, drugi je bio da izgubi, treci da se ukloni nekam.. :D :D
To je velika razlika. Nije dobro, bome. Ovo je tijesno. :facepalm: Čuj, Kolinda nije ništa bolja od nje, ali očito je stanje u društvu takvo da će čak takvu bezsadržajnu tuku instalirati jer je desna.
..a unda
Undaminator

Post 29 Dec 2014, 03:30

Eks » wrote:
To je velika razlika. Nije dobro, bome. Ovo je tijesno. :facepalm: Čuj, Kolinda nije ništa bolja od nje, ali očito je stanje u društvu takvo da će čak takvu bezsadržajnu tuku instalirati jer je desna.
pa, e to, valjda jest velika razlika. ne znam sad tocno sve te kalkulacije i matrice izborne, al i cini mi se da po njima nije dobro.
e, sad b i trebali vidjet sa koga i za sto nije dobro, tu bi se trebalo nekako dogovorit, jel to nije dobro za josipovica, za taj kukuriku, te esdepeove, henesove, koga li, jel to nije dobro malo sire, i malo dublje i malo dugorocnije uopce za ovo drustvo i mozda malo cak i sire gledano, npr u eu u nekoj mjeri ili mjerici, tj npr, kad mi procitamo da je neko negdje u nekoj zemlji pobijedio na nekim izborima, pa sve ono sto znamo o toj situaciji, pa onda nekako gledamo to s nekim simpatijama ili cak i nekim interesima ili tako nekako..
da ne zaboravim, sad cu rec, vrlo mi je zanimljiva neka kao interakcija, neka dogadjanja, a i neke povezanosti i zmedju slovenije i hrvatske.
vrlo mi je drago sto vidim da postoje ili da se ide na neke politicke povezanosti, suradnje i td. vrlo, vrlo pametno je to. slovenija sama za sebe, nista. hrvatska, isto tako. ali, cini mi se da bi se nekom tom zajednickom spregom mogle promijeniti stvari nabolje, nekako kao neki zajednicki nastup, tako nesto.. imam tu naznakica s vise strana, ne samo sto se politike tice, s vise podrucja koje odmah u drugoj, indirektnoj ruci postaju politika.
tako ako se napravi neka ta zajednicka neka koordinacija, e onda bi to vec bilo nesto zapazeno i na eu razini.

a da nije ovo sad do bar znak, nije..iako, tek sad ide ono pravo i misli d ase sad otvara mogucnost da psihoza koja je svaki put u ovakvim situacijama nama namijenjena, to strasenje ovim onim, e taj val bi sad trebalo primit, a onda i prenijet ga na ova dva tabora gore, nekako ih pritiskat, nek se pofajtaju, nek to malo procirkulira, ono, zasto bi eskalacija bila namijenjenjena samo nama.

naredna godina se vec dosta dobro zna..ako izuzmemo neke egzogenalije. znaju se ritmovi, obaveze, anuiteti, ulazi se u izbornu godinu, tu su i eu izborici neki, vrlo brzo ce se krenut mozda, kroz drugi, treci mjesec s nekim poltickim akcijama, opet nekim referendumima (da ne kazem da nas ocekuje sluzbena kanonizacija stepinca), n a programu su neki zakoni, ustavi.. mislim, neke stvari se znaju, skedjuli, agende, od njih se ne moze pobjec i mora ih se uzet u obzir.
to sto nas svaki pud nesto iznenadi kao da nam se prvi put dogadja, to je samo sto ne razmisljamo na taj nacin, planski i onda smo stalno zateceni necim. :D

zelim reci da su i ovi izbori dio tog plana i da tu postoje citavi vec odradjeni razvoji if than nacelnih modela, ako uopce i mogu bit nenacelni i mozemo npr pokusat zamisljat eto, npr situacije da kolinda bude predsjednica.
jel treba objasnjavat kakvog bi ona tu imala utjecaja ili u utjecaja u propagandi sto se tice abortusa, zabrane, zakonskih nekih regulativa, nekih pritisaka, itd..
da ne govorim tu o jos nekim nama dezurnim temama i prijetnjama poput satorasa, pa onda ide malo koketiranje s njima, pa jos toga ima kolko oces, sve su to neki detalji, ali ako se ne pokaze nikakav otpor, prodju te neke eu deklarcije, neki krugovi za trgove, nek i obracuni sa simbolima, pa preko njih ko zna sto sve, a sve kao ono u ime demokracije i ode to, ode.. :D

mislim, kolikog ce tu utjecaja bit, ne znam, ali ce ga bit i tek u tom slucaju bi mogli vidjet da to sto mislimo da josipovic nije nista radio, da to bas i nije istina, jer ce se bez njega neke stvari ipak lakse progurati ili cak i uopce progurati.

sto se abortusa tice, tu imamo onaj diabolicni markickin referendum koji zraci puno vise nego sto se misli.
naime, nakon njenog prvog referenduma koji je bio ocita konsolidacija oko crkve da se ispuni prostor iskompromitiranog hadezea, pa onda i citave te drzavotvorne ideje neke na kojoj se dva desetljeca jahalo bez pokrica i novaca, pokrenula je drugi referendum, ono, sad se siri problem, svjetonazor se definitvno mijesa s politikom, crkva aktivno zauzima kroz tu temu politicke prostore, tako se legitimira kao otvoreni politcki utjecaj, a definitivno je otklonla odgovornost sa sebe politicku, tu se sad govori o presjecima politickih struja koje se preklapaju bez obzira na stranacku pripadnost ili naklonost, kao nadpoliticka tema koja odredjuje politiku i tu ce, mislim, tema o abortusu u predizborne svrhe, bit nemilosrdno eksploatirana, tj dosta te nama nove tehnologije koja je markicka primijenila na referendumima, bit ce primjenjeno i na parlamentarne izbora, a mozda cak budemo nesto vidjeli i sad, narednih desetak dana.

ne da mi se upotrebljavat neke teske rijeci, funkcija predsjednika nije tolko bitna, ali moze poslčuzitda nesto pretegne i da nesto ne pretegne, a po teoriji oportunitnih troskova, to je kao da je za te neke je dva puta preteglo negdje, a to je vec nesto :D, ali da bi mogli osjetit da pobjeda kolinde nije dobra, nego da se radi o opet pokusaju kretanja unatrag, i te kako bi mogli.
milanovic je bio dosta tu iskren, mozda i preiskren (na koga je mislio kad je rekao..mi? :D ), ali u pravu je, vise je u pravu nego sto to pokusava prikrit i nedramatizirat, jer, budimo i mi iskreni, pobjeda kolinde je doslovna poruka.. jest, pokrali smo vas, izivljavali smo se, pa sto, nitko nam nista ne moze i ako je ovo sad proslo, onda moze proc sve.

bj d vej, ipak je potrebno bit nesto osjetljiviji i nijansirat, tj cak i opcenito govoreci i nekontekstualizirajuci, kolinda nije bolja od kosorice, ali kosorica je tu ipak bar em nesto kvalitetnija od nje.
nemoj zaboravit da je pod vodstvom kosorice, bez njenog znanja, napravila kolinda prebjeg u ciju, tj nato.
mislim, ne zna se cije interese kolinda stiti, ona po nekom dobrom politickom ukusu i mjeri, ne bi smjela uopce pristupit, ma pomislit na kandidaturu za predsjednika, a to sto je jos dobila u prvom krugu toliko glasova, to je ne znam.. ne znam kako to opisat.. nesto izmedju agresije, jada, zla i ambicije.. :D
mislim, nije nikako to dobro, kako ona kao takva moze ikakvu stabilnost ikome donijet (osim sto kurca ne razumije o tome ni sto je to predsjednik, ni cega, ni zasto, ni gdje ), ona je tu vise da napravi nekakav razdor negdje..jel u hadezeu, jel u esepeu, jel u pusickinom ministartvu, jel u drzavi, jel okolo, negdje.. bilo gdje. :D
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 29 Dec 2014, 07:49

..a unda » wrote: ali ce ipak milanovic ostat kakav takav socijaldemokrat.
Ova recenica nema veze sa zdravim razumom.
miky0
ST Leader

Post 29 Dec 2014, 08:39

Eks » wrote:
Glupost. Nece ona pobjedit jer je ona desna, vec zato sto je josipovic lazni lijevi.
..a unda
Undaminator

Post 29 Dec 2014, 11:56

Dragi prijatelji Živog zida, pozivamo vas da izađete na drugi krug predsjedničkih izbora i na vaš glasački listić dopišete broj 3 i zaokružite Ivana Sinčića, kako biste spriječili da ga birački odbori pribroje HDZSDP kandidatima. Želimo poslati jasnu poruku, a to je da ni u snu nemamo namjeru podržati kandidate koji organizirano rade na gospodarskom i moralnom uništenju Hrvatske.

bilo je za ocekivat ovakvo nesto. ludilo koje traje.. :zubo: :D
miky0
ST Leader

Post 29 Dec 2014, 12:02

..a unda » wrote:

bilo je za ocekivat ovakvo nesto. ludilo koje traje.. :zubo: :D
Ludilo traje dokle god zoki bude sidija za foteljom premijera a ne u ludari. Logicno.
..a unda
Undaminator

Post 29 Dec 2014, 12:04

miky0 » wrote:
Ludilo traje dokle god zoki bude sidija za foteljom premijera a ne u ludari. Logicno.
aj, kerum, pernar, svibor, ludilo brale... logicno. :D :D
Eks

Post 29 Dec 2014, 12:10

Pa to je izvjestan ishod. Imaju Hrvatsku, zar ne? Neka je imaju. :ne zna:
..a unda
Undaminator

Post 29 Dec 2014, 12:21

Eks » wrote:Pa to je izvjestan ishod. Imaju Hrvatsku, zar ne? Neka je imaju. :ne zna:
ko ima? di? sta? :D

gledam malo opet ove karte glasacke, pa gledam malo split i tu neku okolicu, jako me podsjeca ta slika na situaciju iz lokalnih izbora 2009.

a sad ova slika, sto se dalmacije tice, mogu samo opet ponovit da nama ne treba predsjednik, nego dobar, dobar psihijatar. :D

premasuje to politiku, politika je tu samo vrh ledenog brijega,.. spada to vec u domen neke zestoke sociologije, antropologije, javnog zdravstva, neceg takvog.. :D
Eks

Post 29 Dec 2014, 12:25

..a unda » wrote: ko ima? di? sta? :D

gledam malo opet ove karte glasacke, pa gledam malo split i tu neku okolicu, jako me podsjeca ta slika na situaciju iz lokalnih izbora 2009.

a sad ova slika, sto se dalmacije tice, mogu samo opet ponovit da nama ne treba predsjednik, nego dobar, dobar psihijatar. :D

premasuje to politiku, politika je tu samo vrh ledenog brijega,.. sp ada to vec u domen neke zestoke sociologije, javnog zdravstva, neceg takvog.. :D
Šta ko, šta me zajebavaš? HDZ. I ta desna bratija. Jesu ikad htjeli drukčiju RH? Jel ikad bila u planu drukčija? Nije. Je li izvedba ikad bila drukčija? Nije.
To je kao da u NDH pokušaš popravljati stvari iznutra. Ma benzinom, jebate, benzinom. Oprostite, malo sam piromanski raspoložena ovih dana.

Jel ti možda vidiš da se borba protiv luđaka ikome isplatila? Jedino što je prolongirala divljanje i ludilo. Moglo se to odraditi ranije da nije bilo sila otpora. Daleko ranije je moglo eksplodirati. Gubili smo vrijeme. Neka sad bude karneval, neka rade što god hoće.

Ja ne vidim zašto bi itko izgubio gram života na borbu protiv zločinaca. Jer oni to jesu. Ništa bolji od NDHazije. Ni milimentra. I ovo ludo življe što olfo bira treći put i glasa za pernare i sl. im samo pomažu.

Tko bi to htio spašavati? Gledam sve ove građanske akcije, antifašističke udruge, ove one, a čemu jebate, čemu? Uzaludan život u slučajnoj državi.
Eks

Post 29 Dec 2014, 12:27

Naravno, možemo svi i povraćati krv kao Nenad Horvat koji se usudio reći popu pop. I to je opcija. :ne zna:
  • Information