Whereabout » wrote:reći ću samo, budući da sam danas u zen raspoloženju, da je provjereno najučinkovitija ona koja se dogodi prirodnim putem, dakle ništa ne radiš a osvetilo se.
Iskrene isprike Trkeljašima na ovom mom postu: slažem se da nije u redu da Trkeljanje bude iskorištavano kao nekakva "rezervna crta fhr-bojišnice". Ipak, molio bih da se ovaj post barem neko vrijeme ne briše.
Whereabout, ja od samih početaka
Cut-and-paste priče duboko vjerujem da si Cut and Paste - ti. Imao sam dovoljno vremena za analizu tvojih brojnih postova, a postoje i drugi ozbiljni razlozi i čvrsti argumenti. Ja se ne razbacujem sa "siguran sam", ali duboko vjerujem.
Sve dok nisi zatražila i dobila permu na fhr-u, nisam htio izlaziti "van" sa svojim tvrdnjama ni s argumentima za njih. Ali, ovo što si jučer cijeli dan izvodila na fhr-u (i što sad prelijevaš ovdje) je ne samo pogrešno, nego i besmisleno, pa i ružno.
To što imaš za napisati mogla si napisati i na KzB-u bez traženja odbana manje od 24 sata nakon traženja bana.
Od takvog postupanja nema ni svrhe ni koristi. S druge strane, osim što s tim svojim "
mogla bih svašta reći, ali neću ništa reći iako imam svašta za reći, ali, eto, neću...", ispadaš i neozbiljna i nevjerodostojna - a ja i dalje ostajem u banu zbog nečega s čim nemam nikakve veze.