Mene samo od čitanja hvata jeza.blackcoffee » wrote:Jedno je zgaziti bubu, to radim i sama, a drugo zatvoriti u teglu i gledati kako crkava bez hrane i vazduha.
Mislila sam konkretno na decu s kojom sam razgovarala, kao i na rusku dokumentarnu seriju u okviru koje je prikazan slučaj dvojice tinejdžera koji su za nepune dve godine smrsili konce dvanaestorici klošara i staraca.
Počeli su sa životinjama da bi, logično, prešli na ljude. Njima je pod 1 bilo presudno što su ti ljudi bili jedva nešto više od životinje, nikom potrebni, samo su se nepotrebno mučili u životu pa su im učinili uslugu, a starci bi ionako ubrzo skončali od starosti i bolesti. Ali bila je prisutna i nenametljiva sadistička nota, jer su dvojica klošara bili ljudi oko 35 god u punoj snazi, pa je njihovo umiranje (radilo se o gušenju plastičnom kesom) bilo dosta duže i zanimljivije za posmatranje od umiranja staraca.
Čovjek koji ubije mačku...
- Beta ženka
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Kakve veze ima sad točno susjedova žena il djeca? Bitno je da nije riječ o mlaćenju jedne osobe, nego više njih. Ti sad okrećeš stvar na gledanje konkretne žrtve, što u osnovi nije bitno. (Bitno je kolika je ta žrtva prijetnja, a ne jel njegova il tuđa žena.) Taj neko želi mlatiti i, ako mu se ukaže prilika, mlatit će i susjedovu ženu. Moguće će nać i kakav socijalno prihvatljiv način, pa će postat navijač il pendrečenju sklon policajac, što je također posve nebitno.JPK » wrote: Čini mi se da ti je centar za logiku potrgan.
Nisam rekao da čovjek koji mlati ženu nikad ne mlati nikog drugog, nego da ljudi u pravilu ne prelaze s mlaćenja svoje žene na mlaćenje tuđe žene, susjeda, susjedove djece i slično. Jer su to vrlo različite stvari, tj. društvo vrlo različito gleda na njih.
Isto ko što i mačkoubojica neće ubijat svaku mačku. Nije baš da će ić tražit nevolju u obliku ubijanja, štajaznam, svih mačaka na nekakvoj izložbi, neg će radije nać kakvu lutalicu. Al, ako bude u šansi gdje ga neće ćopit, ubit će i ove s izložbe.
Nisi ti provela veljaču na otoku.Aurora » wrote: Čovjek koji je ubio čovjeka može imati više razloga, čovjek koji je ubio mačku može imati samo jedan: da je gladan i da ne može nači hranu drugačije.
Stvar je u razlogu.
Ja sam znao jednog. Sada prodaje lijekove. Jednom sadist, uvijek sadist.JPK » wrote: Znao sam dvojicu koji su u djetinjstvu ubijali životinje iz zadovoljstva. Jedan je poslije dobio posao u Ministarstvu financija i kasnije u nekoj banci, a drugi je kasnije ubio i sebe.
Što je tu nejasno? Nejasno bi bilo da netko muči jače od sebe. A i mačke muče miševe, nisu ni one baš nevine.Silajn » wrote:Čovjek koji ubije mačku je gori utoliko što je nasilan prama slabijem od sebeNevažno radi li se o čovjeku ili nekoj drugoj životinji. Meni je i mučenje slabijih jedna od zapravo najnejasnijih stvari kod ljudi i jedan od najvećih razloga zašto nas ne volim baš kao vrstu.
Osobno smatram da mačke ne bi trebalo ubijati, ali bi ih trebalo loviti i sterilizirati. Kao i ljude, uostalom. Previše to mijauče po noći.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
- blackcoffee
Mjauču i kad su sterilizirane. On se zaleti na nju kao da će joj bog zna šta uraditi, a nema muda, jedva ima i pišicu.vrrrlet » wrote:
Osobno smatram da mačke ne bi trebalo ubijati, ali bi ih trebalo loviti i sterilizirati. Kao i ljude, uostalom. Previše to mijauče po noći.
Onda im treba odstraniti i pišicu. Ako to ne bude djelovalo, i jezik. Ili ih treba deportirati u Srbiju, neka tamo mijauču. :zapamtite Vukovar:blackcoffee » wrote: Mjauču i kad su sterilizirane. On se zaleti na nju kao da će joj bog zna šta uraditi, a nema muda, jedva ima i pišicu.
- blackcoffee
Pa vrrrlete, moje mace su srpske.
Ne pamte one vukovar (imam tamo tetku).
Onda ih, štajaznam, pošalji na Kosovo. Ili u Beč.blackcoffee » wrote:Pa vrrrlete, moje mace su srpske.Ne pamte one vukovar (imam tamo tetku).
Mojoj labradorici je prabaka bila Beograđanka.
- blackcoffee
Neću, volim te mace. Volim ih kao ti rovke
Ovo drugo imamo i mi, škotske terijere iz Praga i irske vodene španijele iz Pešte. Nedokučivi su putevi uzgajivača
Ovo drugo imamo i mi, škotske terijere iz Praga i irske vodene španijele iz Pešte. Nedokučivi su putevi uzgajivača
Oni shvaćaju da je najbolje kad se miješaju geni, a ne kada se ušupčiš u svoje selo. Kada smo kod toga, imaš li kćerku?blackcoffee » wrote:Neću, volim te mace. Volim ih kao ti rovke![]()

A jebiga. Trebala si imati kćer, njih se može bolje prodati.blackcoffee » wrote:Pa ne baš. Imam sina.
- blackcoffee
Sve ti pamtim što pišeš ružno o macama i o deci, miš u čarapi i slično. Ti si u stvari jedna nežna duša 
Pa jesam, nigdje ne tvdim da nisam. I Hitler je nježno volio pse i vjerovao da stvara bolji svijet.blackcoffee » wrote:Sve ti pamtim što pišeš ružno o macama i o deci, miš u čarapi i slično. Ti si u stvari jedna nežna duša
- blackcoffee
Nema šanse da doguraš do Hitlera ali vredi pokušati . 
-
- Information
-