Leteći cirkus Morana Zilanovića

Koljite se i gložite!
Beau

Post 09 Jul 2014, 12:48

a jebote ima :eek:
dva sina. ante jakov i marko.
nikad nisam čula da spominju njegovu djecu, pa sam mislila da nema :o

Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 09 Jul 2014, 13:16

Beau wrote:a jebote ima :eek:
dva sina. ante jakov i marko
Sta dva? To su tri kolko vidim... :misli:

kuc-kuc
ko je?
zan klod van dam
sva cetvorica naprijed...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Beau

Post 09 Jul 2014, 13:23

a kolko imaju godina? i svira li koji violinu? :misli:
Euklid
old school

Post 09 Jul 2014, 13:59

sviraju oni kurcu...

sva četvorica...
Euklid
old school

Post 10 Jul 2014, 12:20

Em neradnici, em nepismeni... :rofl:
Beau

Post 10 Jul 2014, 12:42

al rješavaju najteže zagonetke u tren oka :mig:
Euklid
old school

Post 10 Jul 2014, 13:07

To se zove procerdani talenti... :D
Euklid
old school

Post 05 Aug 2014, 17:29

Lijepo izvizdalo Zoku danas u Kninu... :misli:

Nije bolje ni zasluzio s obzirom na dupeuvlakacki govor spram branitelja, Tudjmana, desnice... :madkava:
Euklid
old school

Post 25 Sep 2014, 20:30

"SDP-ova pozicija će biti tragična tako dugo dok se ne budu imali snage riješiti potpuno poludjelog `rimskog cara` na čelu. Dok se ne riješe Milanovića, SDP će i dalje tonuti. Milanović je trenutno fokusiran na razbijanje otpora unutar stranke i time razbija stranku", smatra Gjenero i navodi da će, nastavili se s tim, SDP biti potpuno uništen.

"Bilo bi tragično da zbog Milanovićeve nesposobnosti dođe do daljnjeg urušavanja SDP-a", navodi Gjenero

:S :S :S

Jedino ne razumijem zašto bi to bilo tragično... :ne zna:
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 25 Sep 2014, 20:41

Euklid wrote:"SDP-ova pozicija će biti tragična tako dugo dok se ne budu imali snage riješiti potpuno poludjelog `rimskog cara` na čelu. Dok se ne riješe Milanovića, SDP će i dalje tonuti. Milanović je trenutno fokusiran na razbijanje otpora unutar stranke i time razbija stranku", smatra Gjenero i navodi da će, nastavili se s tim, SDP biti potpuno uništen.

"Bilo bi tragično da zbog Milanovićeve nesposobnosti dođe do daljnjeg urušavanja SDP-a", navodi Gjenero

:S :S :S

Jedino ne razumijem zašto bi to bilo tragično... :ne zna:
Ustvari kad ovako malo bolje razmislim, uopce nije lose sta je zoki premijer i predsjednik uzaludnog krila zlocinacke organizacije. Prije ce doc kraj veleizdajnicima :misli: da je na njegovo misto neko normalan, nikad ih se ne bi rijesili. Dignit cemo mi njemu spomenik, kazem ti ja :giggle:
Euklid
old school

Post 26 Sep 2014, 12:44

Evo se i Lalić pridružio Dežuloviću, Klauškom, Ivančiću, Gjeneru, mikyu, Euklidu...

"Milanović je sunce koje zalazi''

''PAD SDP-a, a rast Oraha trend je koji postoji već neko vrijeme, i to se sada posebno dramatično pokazalo. Mnogi simpatizeri ljevice koji su dosad glasali za SDP nemaju više za koga glasati pa su se okrenuli Orahu Mirele Holy. Radi se o velikom zbjegu članova SDP-a, pa konačno i neki aktivisti SDP-ovci u neformalnim razgovorima zovu Orah El Shatt..."

"Kad je Milanović prošlog tjedna rekao GONG-ovom Zeliću da ima većih problema od izmjena izbornog zakonodavstva, onda je po tko zna koji put pokazao da apsolutno ne razumije ili ne želi razumjeti u čemu je problem. Ovaj čvor treba početi otpetljavati od političkih aktera i izbornog sustava. I malom djetetu je to jasno (kolko moraš bit glup da budeš gluplji od malog djeteta op. E.). GONG mu nudi reformu, a on kaže da imaju veće probleme! Njegove izjave su jedno gorko ismijavanje stvarnosti i javnosti, takvih je izjava imao napretek. Ne samo on nego i njegovi suradnici... I zato imamo sad El Shatt, masovno izbjeglištvo. No, ni unatoč tome Milanović i SDP skoro ništa ne poduzimaju, propast im se odvija ispred nosa, ali Milanovića kao da nije briga, a drugi se ne žele zamjeriti mladom vođi, koji više i nije toliko mlad i poletan", kaže nam Lalić i upozorava da je situacija, zapravo, loša.

Orah El Shatt... :S :S :S

:rofl: :rofl: :rofl:
Nenia Salonitana

Post 26 Sep 2014, 21:34

ova antidjetetna izjava. :cerek:

kolko moraš bit glup da budeš gluplji od malog djeteta :cerek: :cerek:

smiješno mi je jer sam se naslušala sranja o tome kako je njihovo dojenče napredno, nadareno i šta ja znam što sve ne. :facepalm:
valjda kad se zasere se ne njiše da ne razmaže ta govna po sebi pa po tom znaju. :ne zna:
Euklid
old school

Post 28 Sep 2014, 11:56

Leteći cirkus...

Koliko su strani investitori prepoznali napore Vlade pokazuje podatak da su izravne strane investicije u 2013. godini bile na razini iz 1996. godine :tuzni:

Hrvatska je zbog loše administracije izgubila milijarde eura, a mnogi investitori pobjegli glavom bez obzira. Posljednji u nizu primjera je tvrtka "Slavonija Etanol". Radilo se o investiciji od 200 milijuna eura u tvornicu bio-etanola u Vukovaru. Nakon pet godina borbe s administracijom i rješavanja "papirologije", strpljivi investitor, koji je ranije isti projekt pokušao pokrenuti u Osijeku – otišao u Mađarsku.
:tuzni:

Prema istraživanju "Poboljšanje administrativne učinkovitosti na nacionalnoj razini" koje je financirano iz pretpristupnih fondova Europske unije, s administrativnim preprekama najčešće se susreću poduzeća iz proizvodnog sektora, koji bi trebao biti glavni motor razvoja.

Kako to izgleda u praksi najbolje ilustrira primjer riječkog poduzetnika Edija Filipovića, čija ljevaonica željeza nakon devet godina poslovanja, nakon posjeta inspekcije zaštite okoliša, odjednom postaje nelegalna. Naime, njegova ljevaonica kupovala je metalni otpad i koristila ga kao sirovinu za lijevanje.

Nakon što je promijenjen Zakon o otpadu, neopasni otpad ( u ovom slučaju staro željezo) niti jedna tvrtka ne smije kupovati bez posebne suglasnosti. Filipović je pokušao ishoditi i tu dozvolu, no ispostavilo se da to nije moguće, jer se tvrtka ne nalazi u isključivo industrijskoj zoni, već mješovitoj, u kojoj nije moguće vršiti „obradu i skladištenje neopasnog metalnog otpada“. Treba napomenuti da je na toj lokaciji ljevaonica poslovala desetljećima ranije, a Filipović ju je kupio od propalog poduzeća i obnovio djelatnost.

Filipovićeva tvrtka je na kraju propala, radnici završili na ulici, a on je kao inženjer elektrotehnike pronašao posao u Finskoj i odselio iz zemlje.

Ne, uopće pa ne trebamo reformu javne uprave koja ne da koči, nego uništava proizvodni sektor... :tuzni:
miky0
ST Leader

Post 28 Sep 2014, 12:01

Euklid wrote:Leteći cirkus...

Koliko su strani investitori prepoznali napore Vlade pokazuje podatak da su izravne strane investicije u 2013. godini bile na razini iz 1996. godine :tuzni:

Hrvatska je zbog loše administracije izgubila milijarde eura, a mnogi investitori pobjegli glavom bez obzira. Posljednji u nizu primjera je tvrtka "Slavonija Etanol". Radilo se o investiciji od 200 milijuna eura u tvornicu bio-etanola u Vukovaru. Nakon pet godina borbe s administracijom i rješavanja "papirologije", strpljivi investitor, koji je ranije isti projekt pokušao pokrenuti u Osijeku – otišao u Mađarsku.

Prema istraživanju "Poboljšanje administrativne učinkovitosti na nacionalnoj razini" koje je financirano iz pretpristupnih fondova Europske unije, s administrativnim preprekama najčešće se susreću poduzeća iz proizvodnog sektora, koji bi trebao biti glavni motor razvoja.

Kako to izgleda u praksi najbolje ilustrira primjer riječkog poduzetnika Edija Filipovića, čija ljevaonica željeza nakon devet godina poslovanja, nakon posjeta inspekcije zaštite okoliša, odjednom postaje nelegalna. Naime, njegova ljevaonica kupovala je metalni otpad i koristila ga kao sirovinu za lijevanje.

Nakon što je promijenjen Zakon o otpadu, neopasni otpad ( u ovom slučaju staro željezo) niti jedna tvrtka ne smije kupovati bez posebne suglasnosti. Filipović je pokušao ishoditi i tu dozvolu, no ispostavilo se da to nije moguće, jer se tvrtka ne nalazi u isključivo industrijskoj zoni, već mješovitoj, u kojoj nije moguće vršiti „obradu i skladištenje neopasnog metalnog otpada“. Treba napomenuti da je na toj lokaciji ljevaonica poslovala desetljećima ranije, a Filipović ju je kupio od propalog poduzeća i obnovio djelatnost.

Filipovićeva tvrtka je na kraju propala, radnici završili na ulici, a on je kao inženjer elektrotehnike pronašao posao u Finskoj i odselio iz zemlje.

Ne, uopće pa ne trebamo reformu javne uprave koja ne da koči, nego uništava proizvodni sektor... :tuzni:
Ja sam naprosto konsterniran trkeljaskim forumasima kako ne vide veleizdaju od svojih izbornih izbora. Ali doslovno su sve unistili, od egzistencije do natalitetne zbilje. :o :mama:
Euklid
old school

Post 28 Sep 2014, 12:04

miky0 wrote:
Ja sam naprosto konsterniran trkeljaskim forumasima kako ne vide veleizdaju od svojih izbornih izbora. Ali doslovno su sve unistili, od egzistencije do natalitetne zbilje. :o :mama:
Ma nisu, di bi oni... nego si ti, miky, kako reče unda, nacist... :ne zna:
miky0
ST Leader

Post 28 Sep 2014, 12:17

Euklid wrote:
Ma nisu, di bi oni... nego si ti, miky, kako reče unda, nacist... :ne zna:
Viruj mi, bolje se osjecan odkad sam na suprotnoj strani od njega :rofl:
jednokratni klon

Post 28 Sep 2014, 12:18

miky0 wrote:
Viruj mi, bolje se osjecan odkad sam na suprotnoj strani od njega :rofl:
Kako to ide preko noći? :D
miky0
ST Leader

Post 28 Sep 2014, 12:24

Kolinda Kitarović wrote:
Kako to ide preko noći? :D
Kako preko noci :misli: pa on je oduvik veleizdajnik, hdzsdpeov covik, ja nisam to od 2 iljadite godine :bicedobro:
jednokratni klon

Post 28 Sep 2014, 12:29

miky0 wrote:
Kako preko noci :misli: pa on je oduvik veleizdajnik, hdzsdpeov covik, ja nisam to od 2 iljadite godine :bicedobro:
Ma ne, nego da si ti na suprotnoj kažeš i da se sad bolje osjećaš. :D
miky0
ST Leader

Post 28 Sep 2014, 12:33

Kolinda Kitarović wrote:
Ma ne, nego da si ti na suprotnoj kažeš i da se sad bolje osjećaš. :D
Pa zar nije bolje bit nasuprotnoj strani od veleizdajnika :ne zna:
jednokratni klon

Post 28 Sep 2014, 12:34

miky0 wrote:
Pa zar nije bolje bit nasuprotnoj strani od veleizdajnika :ne zna:
Pa sad si rekao da se bolje osjećaš OTKAD si na suprotnoj strani. A to si koliko znam već dulje vrijeme. Ali danas si priznao da ti je drag nacionalsocijalizam pa te zato pitam, osjećam da misliš na tu suprotnu stranu. :D
miky0
ST Leader

Post 28 Sep 2014, 13:28

Kolinda Kitarović wrote:
Pa sad si rekao da se bolje osjećaš OTKAD si na suprotnoj strani. A to si koliko znam već dulje vrijeme. Ali danas si priznao da ti je drag nacionalsocijalizam pa te zato pitam, osjećam da misliš na tu suprotnu stranu. :D
Nije mi drag, ali nam je nuzan u razotkrivanju veleizdajnika s ljevice i desnice. Ukratko, glasaca hdzsdpea :S
Dominicus

Post 28 Sep 2014, 16:43

Mikyjeva pjesma

Jel' mi drag il nije - nacizam dobri, stari?
Veleizdaja posvud, Hrvat Hrvat'cu sve manje jebe,
i što mi onda ostaje, u stvari,
no Adolfovim putem stupat i na nj pozvat i tebe?

Laknulo mi kad se ispovjedih:
nacizam odsad opcija je moja.
Od veleizdajnika već posijedih,
sada nosi mi se crna boja.
Otrov za udavače
  • Information