Mršavi i seksi model - utjecaj medija na privlačnost

Za antropologiju, ekonomiju, filozofiju, povijest, sociologiju...
baja

Post 29 Mar 2012, 09:55

BoDerek » wrote:Nije mi uspilo stavit sliku, al baš sam gledala malo slike Linde Evangeliste. Jebote, najljepša je od svih. Vanserijska ljepotica.
Image

Image

divna :cerek:

Beau

Post 29 Mar 2012, 09:59

:cerek:

Savršenstvo joj je jedina mana. :cerek:
Pješčana

Post 29 Mar 2012, 10:06

Linda je lijepa, Elle je lijepa.i zgodne su , obje.
ne znam jel istina ono što je Nikolajevna rekla, o projiciranju obrasca od doma na žene oko sebe.
ja primjećujem da su mi ljudi na cesti i oni koje znam zgodni i privlačni ovisno o tome kako se sami postavljaju prema sebi. ima cura koje su mi komadi jer im paše biti u vlastitom tijelu, a uopće nisu sve ista kategorija. i naravno da ima onih koje će cijelo vrijeme držati ruke prekrižene da im se ne vide sise, šal preko ramena da pokrije trbuh, nikad neće nositi šos jer imaju ružne debele i mršave noge, kosu u repu jer imaju grde uši, velik nakit jer bi privlačili time pažnju na svoj ružni i kratki vrat, klempave uši, debele prste i ružne ruke.
imam 30+ i uspiju me još uvijek iznenaditi, što žene znaju imati kao argument za ne uživati u vlastitom tijelu. kao da je postalo natjecanje, tko će naši više grešaka i čija je gora.
kad sve to vidim, koliko ja imam sreće što me zaobišlo
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Emericzy

Post 29 Mar 2012, 10:25

baja » wrote:možemo li nju smatrati zlatnom sredinom?
Po meni, točno to.

10-20 kila više bilo bi bucasto, a meni simpatično, kao dio mojeg osobnog ukusa. Iznad toga, pretjerano, ali ovisilo bi o šarmu.

Pet kila manje bilo bi mi još uvijek normalno, ali estetski premršavo. Deset kila manje meni bi osobno bilo na granici bolesnog.
Morticia

Post 29 Mar 2012, 10:30

Emericzy » wrote: Po meni, točno to.

10-20 kila više bilo bi bucasto, a meni simpatično, kao dio mojeg osobnog ukusa. Iznad toga, pretjerano, ali ovisilo bi o šarmu.

Deset kila manje meni bi osobno bilo premršavo, ali još uvijek objektivno normalno. Ispod toga, meni osobno već bi bivalo bolesno.
Pa, izgleda da se u teoriji svi slažemo, eventualno nam se ukusi razlikuju. :zubo:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Emericzy

Post 29 Mar 2012, 10:34

Morticia » wrote:Pa, izgleda da se u teoriji svi slažemo, eventualno nam se ukusi razlikuju. :zubo:
I bilo bi lijepo da onda to svi prihvatimo. Nekome je lijepo jedno, a drugome drugo. Ali kurac; problem i jest u tome da se jedan standard -- vrlo blizak izgledu Keire Knightley -- nameće od strane medija, modne i kozmetičke industrije. A bogami i 65 posto javnosti. To je ono što mora biti lijepo. Točka. Kome nije taj je seljo. Tko izgleda drukčije je jadnik. To jest, jadnica.
karambol

Post 29 Mar 2012, 10:39

Emericzy » wrote: I bilo bi lijepo da onda to svi prihvatimo. Nekome je lijepo jedno, a drugome drugo. Ali kurac; problem i jest u tome da se jedan standard -- vrlo blizak izgledu Keire Knightley -- nameće od strane medija, modne i kozmetičke industrije. A bogami i 65 posto javnosti. To je ono što mora biti lijepo. Točka. Kome nije taj je seljo. Tko izgleda drukčije je jadnik. To jest, jadnica.
A tko će to shvatiti? Mislim to nametanje i kreiranje standarda, mišljenja...? Ovih, eventualnih, 35 posto koji ostaju, a nisu većina...
Sjećam se priče o onom Red Bull sranju i uspjehu koji je postigao ulažući preko 70 posto love u marketing, nametanje, nuđenje i proguravanje...Ono ne može biti popularno piće po svom okusu jer ima okus rastopljenog karbofiksa, ali jebiga...
Morticia

Post 29 Mar 2012, 10:44

Razumijem.
Ali tebi je jasno da Keira, barem po ovoj tvojoj "računici", još uvijek spada pod normalno?
Mislim, ona nema više od 10 kg manje :zubo: od Elle.
Štoviše, kada bi s Elle uklonio grudi i skinuo svega nekoliko kg dobio bi Keiru. :D

Ne mora ti se sviđati, ni blizu, može ti biti istinski odbojna i ružna, ali po tvome, nije bolesna.

E sad, to što se od strane medija nameće takav izgled kao jedini poželjan ne sviđa se ni meni, to sam napomenula na samom početku ove rasprave.
Štoviše, smatram to monstruoznim i okrutnim, a osobe koje tome podlegnu na uštrb svog zdravlja ili čak života (kao i one koje se podvrgavaju operaciji samo zato da bi povećale grudi ili smanjile nos) uistinu žalim i smatram istinskim žrtvama poremećenog društva.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Pješčana

Post 29 Mar 2012, 10:47

mislim da bi se žene manje osjećale žrtvama društva kad bi imale priliku kupovati garderobu za svoju veličinu, bez da im se kaže da se traperice njihove veličine tu ne prodaju, ili da nemaju tako velike brojeve. ili da se ti brojevi prestanu stalno smanjivati, što dovodi da potrage za sve većim brojeva.
ne pušim priču da se to radi da bi žene bile sretnije, jer nose lažno manje brojeve.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Emericzy

Post 29 Mar 2012, 10:52

Morticia » wrote:Ne mora ti se sviđati, ni blizu, može ti biti istinski odbojna i ružna, ali po tvome, nije bolesna.
Pa... ne, nije bolesna. Kad je obučena u nešto deblje, ne izgleda čak ni tako loše. Nije mi lijepa, ali je OK. Samo nek se ne skida, please.
Morticia

Post 29 Mar 2012, 10:53

E to stvarno ne znam.
Napisala sam već da sam ja 38-40, što je uglavnom M do L, a neke stvari i XL.
I sad, ja nađem odjeću bez problema, a vidiš da kaže Klonka da se njoj čini da tih brojeva nema uopće. :ne zna:
Što se tiče dužine to ne pronalazim, nikako.
I da, poprilično me to frustriralo, ali onda sam se pomirila sa sudbinom i pronašla odličnu krojačicu koja mi sve hlače fantastično "nadoštuka", pa ne hodam okolo kao da bježim pred poplavom. :zubo:
ombia

Post 29 Mar 2012, 11:42

Pješčana » wrote:mislim da bi se žene manje osjećale žrtvama društva kad bi imale priliku kupovati garderobu za svoju veličinu, bez da im se kaže da se traperice njihove veličine tu ne prodaju, ili da nemaju tako velike brojeve. ili da se ti brojevi prestanu stalno smanjivati, što dovodi da potrage za sve većim brojeva.
ne pušim priču da se to radi da bi žene bile sretnije, jer nose lažno manje brojeve.
Tako je.
sad, ja nađem odjeću bez problema, a vidiš da kaže Klonka da se njoj čini da tih brojeva nema uopće.
Ne da mi se traziti, al ja sam klonku shvatila da kaze da nema u medijima/na revijama modela koje nose te normalne konfek. velicine. Ne da nema robe za kupiti.

Sto jos? Koja je razlika hrabrosti i odvaznosti Bo?
Koja je to lijepa nosata hrvatska glumica? Mladju gardu uopce ne znam.
Jel ovo (Herp spomenula)? Bas je simpa.

Image

Image
Emericzy

Post 29 Mar 2012, 11:51

ombia » wrote:Koja je to lijepa nosata hrvatska glumica? Mladju gardu uopce ne znam.
Jel ovo (Herp spomenula)? Bas je simpa.
To je ona. Ja sam ju spomenuo. Meni je odlična.
Morticia

Post 29 Mar 2012, 11:52

Em je zgodna, em dobro glumi. :top:

Tko bi njoj stavio bejbi nosić nije čist u glavu.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 29 Mar 2012, 12:35

kuki » wrote:Za ovaj asimetrični osmijeh Cal Lightman uvijek kaže "contempt". :D
Zbog sličnog osmijeha, a i navike nošenja potkošulja na traperice, svojedobno su me zvali Brus... :D
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 29 Mar 2012, 12:36

jednokratni klon » wrote:
Kamon, da pokazuje rebra onda bi slinili. :zubo:
Ja slinim na svinjska dimljena rebra. Na ženama su mi privlačniji neki mekši dijelovi.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 29 Mar 2012, 13:10

Megalodona » wrote: zašto? mi smo svi idioti koji bi na modnom blogu komentirali ženinu guzicu?
naše blogerice su isto različitih građa, i uglavnom se komentira odjeća.
osim ako se ne stavi u pozu: gledajte mi guzicu/noge/sise/što god.
ali time sama autorica diskvalificira svoj blog kao modni, i postaje blog "vidi me, vidi me"
Uopće ga ne diskvalificira. Svojim blogom poručuje punašnijim ženama da mogu izgledati privlačno, a da se ne ubiju UN dijetama, vožnjom sobnog bicikla i sličnim pizdarijama.
Uostalom, ova tema potvrđuje skučenost razmišljanja jednog dijela ženske populacije.
Budimo realni: ako Emer, Lastan i ja nemamo baš ništa protiv debeljuškastih komada, za koga se žene izgladnjuju? Za blentave nogometaše? Za fiskalno odgovorne gastarbajtere? Za pokvarene menadžere?
Nas trojica smo sedamnaest milijardi puta bolji od navedenih pedera.
A što se tiče Vrleta, on sere ko foka. Kad se napije, jebo bi mrtvog četnika u bradu. Sam kaj mu se ne bi digo. Mislim, Vrletu, ne četniku. Zapravo, obojici. :giggle:

Malo kome je privlačna grba na leđima ili iskopano oko, ali zapravo prava ljepota uvijek, ali baš uvijek, krije se ispod tjelesne ambalaže.
Meni su neke forumašice tako privlačne da me nikako ne bi mogao razočarati susret s njima. Kad pročitam postove intligentne i duhovite forumašice, ona mi je privlačna, bez obzira na to koliko imala kila. Kako netko duhovit, inteligentan i dobronamjeran može biti ružan? S druge strane, kako netko glup, uskogrudan i sebičan može biti lijep?

Evo, da ne ispadne da lupam bez veze: počeo sam fukati s petnaest godina i imao sam dosta prilika, ali uvijek sam volio imati svoju curu i ne šarati (baš previše) uokolo. Tek sam nakon ohoho godina skužio kakav sam komad bio. Ali ja sam se htio curama svidjeti svojim duhovnim, a ne tjelesnim osobinama (osim maratonskog i nesebičnog seksa, he he :D). Ženu koju nisam ubio kurcem uopće ne računam da sam ju jebavao. A nikada, ali ama baš nikada mi se nisu svidjele praznoglave, ušminkane, trendovske kokoši. A povalio sam ljepotice da se smrzneš. Situacija: svidi ti se neka mala u bezveznoj, komotnoj odjeći, odvedeš je doma, ona se skine, a tebi ladica padne do poda. Prohodaš s njom, kažeš joj da je blesava što misli da nijem komad, ona se obuče, našminka - i cijeli grad pada u nesvijest, frendovi te pitaju pa kak ti uvijek nekog urnebesnog komada iskopaš.
Jebiga, drugovi, treba vidjeti ljepotu.

I sam sam imao kratkotrajnu fazu praćenja trendova (s osmog na prvi razred): kupovao obleku, češljao se u trendu i takve gluposti, ali, hvala moćnom Kromu, kratko je trajalo. Pa opet, svjestan sam da veliki broj ljudi puši takve gluposti jer ne zna za bolje. Nastojim gledati na situaciju objektivno (:rofl:) koliko god mogu. Jer, lako je meni, s godinama iskustva, inteligencijom i širim pogledom na svijet od krda biti opušten i prosipati mudrosti. Većina je ljudi nesigurna u suvremenom pokvarenom društvu (što ne znači da su prijašnja društva bila manje pokvarena, osim socijalizma, ali ni to ne čini veliku razliku) i teži pripadnosti krdu - jer u krdu smrdi, ali je sigurnije.
Kad god kupite nešto što vam nameću, a to nije stvar koja vam uistinu treba, zapravo su vas ošišali kao majmuna. Kad god krenete na dijetu da biste izgubili jebeni centimetar, dva oko struka - ošišali su vas ko majmuna. Kad žderete na silu ne biste li se udebljali - okkm, ponovno.

Pogledajte ovaj forum. Pa majku mu božju, ovdje nitko nije dobio ban već mjesecima (osim onoga čije se ime ne spominje, jelte).* Tu se nešto malo pokoškamo, ali, drugovi i drugarice - nisam primijetio da ima zle krvi.
Pa zašto to ne bi funkcioniralo u stvarnom svijetu?
Možda zato što se ovdje ne možemo predstavljati drukčijima nego što jesmo materijalnim sranjima, nego samo sposobnošću muljanja i petljanja?
Ne znam postoji li ijedno ljudsko biće koje ne uljepšava svoje priče (u ta bića ne ubrajam svece, naravno :unda:), ali opet kroz diskusiju možemo doći do pravog stanja stvari.

Evo, za kraj: svojedobno sam pitao Elli je li ono njezina slika na avataru. Ne, to je slika Bridget Fondae (jesam li ovo dobro deklinirao,Lastane?). Poslije sam upoznao Elli i mogu vam reći da ne izgleda kao Bridget u najboljim danima. Ali da je bolja riba od nje - evo, ako lažem, neka me Stič demantira!

Ispričavam se svima na iscrpnoj demagiji. :fidel:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 29 Mar 2012, 13:26

jednokratni klon » wrote:
Ima guzicu. Van proporcija koje su oku ugodne.
Imamo mi dečki i druge osjetilne organe kojima bi možda baš bila ugodna (premda mi ni oči nisu bile razočarane epskim prizorom).
vrrrlet

Post 29 Mar 2012, 13:29

judolino » wrote:
I sam sam imao kratkotrajnu fazu praćenja trendova (s osmog na prvi razred): kupovao obleku, češljao se u trendu i takve gluposti, ali, hvala moćnom Kromu, kratko je trajalo.
Također. I tada bih možda jebao mrtvog četnika u bradu. Srećom, uzgojio sam kriterije i izgubio nevinost.
judolino » wrote:
A što se tiče Vrleta, on sere ko foka. Kad se napije, jebo bi mrtvog četnika u bradu. Sam kaj mu se ne bi digo. Mislim, Vrletu, ne četniku. Zapravo, obojici. :giggle:
Pijani Vrlet je sanjao kako mu se diže pišica. Onda je shvatio da ne sanja, nego da ga jedno djevojče dira po spolovilu. Pa je djevojče odgurnuto, jer sam snubio drugu. Što se mene tiče, ja sam sam sebi dokazao da ne trebam jebati sve što hoda, a ti misli što hoćeš. Nikada nisam bio toliko gladan da bih morao žvakati potplate.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 29 Mar 2012, 13:32

Maleficent » wrote:
Mi zapravo podcjenjujemo strejt muškarce.
To, ženo, to!
Ispada da se današnje žene sređuju jedne zbog drugih, a ne zbog onih za koje bi se trebale zrihtati.
Ne kažem da se žene ne trebaju uljepšavati, ali bilo bi logično da su zrihtanije one koje traže, a ne one koje već imaju.
Pazi ovo: konobarica u lokalnoj birtiji se žali frendici kako ju je neki frajer koji ju je povezao doma htio sprašiti. A mačka konstantno fura dopičnjake i majice iz kojih joj viri 3/5 sisa (nije radna uniforma; njezina slobodna volja). E pa jebiga, meni je isto čudno kako nije s njom htio razgovarati o nuklearnoj fizici!
Margarita

Post 29 Mar 2012, 13:36

U zadnja tri mjeseca izgubila sam 20 kg. Jesam li mršavija? Naravno. Jesam li više seksi? Nikako.
I to je to.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Pješčana

Post 29 Mar 2012, 13:38

eususe, Margarita se ukazala :D
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 29 Mar 2012, 13:39

vrrrlet » wrote:
Neće, ako obuče planet, guzica joj se neće vidjeti.

Ponekad. Za ovu sigurno ne bih htio da je nenemoćna, pa vidi kolika je. Odluči li se nabiti do kraja pri analnom seksu, možeš joj lako završiti u guzici.
E jebiga, stari, kad ti je kratak - zato ti trebaju djevojčice za analni seks... :rofl:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 29 Mar 2012, 13:41

Maleficent » wrote:
Meni su bile ok one s reklame za Dove. Bilo ih je svakakvih.

No, mislim da bi bilo najkorisnije i najbolje veličati one utrenirane. Meni su takve prekrasne.
Slažem se, Ono s Dove bila je sjajna stvar! :top:
Što se tiče utreniranih, meni Renata Sopek ima bogovsku trupinu. S druge strane,njezina mi je osobnost -273, 15. Jebiga.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 29 Mar 2012, 13:43

jednokratni klon » wrote:Vrtimo se u krug. Ja sam rekla da je žena hrabra. Samo to. Jer ne prikriti tu guzicu i riskirati komentare u najblažu ruku da ističe guzicu :zubo: jest hrabro. Da je ističe, onda bi se naguzila, kako se guzi većina mršavih modela da istakne guzicu.
A jebiga, hrabrost je ne bojati se Emera, Lastana i mene! :raspa:
S druge strane, izgleda da Vrleta uopće ne doživljava... :rofl:
  • Information