Tema je zamišljena tako da nađete glavnog krivca za nešto, malo kukate, a ondak vam forumaši ponude pregršt nepametnih i nepraktičnih rješenja, koja dakle to nisu.
Moj današnji Pedro je-mobitel. Lijena sam i nisam odgovorila na novogodišnje SMS-ove, sram me bilo, i sad pizdim na tu usranu spravu, koji su je klinac uopće izmislili. Sve je još bilo podnošljivo dok prije pola sata nisam dobila jednu zabrinutu poruku, da jesam li dobro i dal sam uopće živa. Svrbi me da napišem 'nisam, aj zdravo'. Prije si mogo reć da je 'sigurno pošta zagubila čestitku', šta da sad slažem?
Ja to sve više vidim ko jednu vrstu prefidne ucjene.
Al nije problem samo to što me svako može gnjavit kad mu se ćefne, ti mobiteli...to vam zaglupljuje ljude.
Nije tu kraj nevolja koje uzrokuje ta prokletinja, jebote taj mobitel dođe ko neki uređaj za kamuflažu luđaka, bokte prije si znao da nekom nisu sve daske na broju ako priča sam sa sobom po cesti. Danas-jok, prvo pomisliš da ima hendsfri. A nemaju svi, a-a.
Kako sad da ispadnem i jebena i poštena glede toga zašto još nisam odgovorila na SMS-ove? Ja sam mislila reć da sam zaboravila mob na tulumu, al tu sam foru mogla prodavat do jučer, danas mi nekako kasno za te priče...
Daklem, da citiram slavnog govornika
Eto, sad vi. S rješenjima i s vašim Pedrom, jelte.