Bivše trenutnog partnera

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
funny

Post 15 Feb 2012, 21:51

Dali se ikome dešavalo, da stupi u vezu s nekim... i da mu pritom malo bolje poznaje bivšu/bivšeg? Kakav onda imate odnos do njih? Sa tim ne mislim, kradju dečka/devojke drugu/drugarici... :D nego samo eto... da poznajete bivšeg partnera onako u prolazu, ponekad proćaskate reč, dve... kakav odnos sleduje onda ako stupite u vezu s njenim bivšim? :facepalm:

Za bolje razumevanje... nalazim se trenutno u toj situaciji. Upoznala sam divnog dečka, sa kojim sam trenutno u vezi, recimo dva meseca... I konstantno me muči pitanje kako da se ponašam do njegove bivše, jer smo nekad trenirale odbojku zajedno... znam je, jako je prijatna, topla osoba (ali iz toga se nikad nije razvilo neko veče prijateljstvo, samo prolazno)... i naravno pre nego što smo počeli vezu, (sada) moj dečko ju je pitao dali je to njoj ok, dali če joj to smetati, i naravno bilo joj je drago zbog nas. Oni su bili u vezi možda godinu i malo više, ona je želela kraj... i mi smo počeli više od pola godine kasnije. Ispada da je svima ta situacija ok, samo mene muči grižna savjest, da radim nešto loše, da sam nekome nešto ukrala... kako se riješit tog osječaja? Jer devojka i dan danas kada me vidi, pozdravi me, počne neku malu priču... a ja zanijemim :O iskreno, ne mogu joj baš ni u oči pogledati kao nekad... šta da radim? :facepalm:
Biću vam jako zahvalna za bilo kakav savjet... a spremna sam i na svkakvo osudjivanje. :crying:

Pješčana

Post 15 Feb 2012, 22:18

bok funny, dobrodošla :)
mogu li te pitati kojih ste vi svi godina- ti, on i prija?
ovako otprve, rekla bih da jedino ti imaš neriješen problem osjećaja dužnosti i krivnje. za sada ne vidim razlog, jer, njih dvoje je dogovorno prekinulo i njoj je ok što si ti s njim u vezi. zašto misliš da radiš nešto krivo?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
funny

Post 15 Feb 2012, 22:42

Pješčana wrote:bok funny, dobrodošla :)
mogu li te pitati kojih ste vi svi godina- ti, on i prija?
ovako otprve, rekla bih da jedino ti imaš neriješen problem osjećaja dužnosti i krivnje. za sada ne vidim razlog, jer, njih dvoje je dogovorno prekinulo i njoj je ok što si ti s njim u vezi. zašto misliš da radiš nešto krivo?
1. hvala za dobrodošlicu :))
2. godine su ovako... 20,20,21 (on je 21)
3. da, upravu si, jedino ja imam taj osjećaj... jer očigledno je i njoj ok, i ona je stupila u novu vezu nekako istovremeno kao nas dvoje... ali opet, ne mogu si pomoč. Možda je svemu tome pripomoglo i to da znam koliko je on nju volio, koliko je patio za njom, u kakvu je krizu upao posle prekida... i ona se u našoj vezi pojavljuje kao najveći problem, jer se ja osjećam kao da joj nikad neću biti ravna, što se količine ljubavi tiče... iako me on naravno ubedjuje u suprotno... Ne znam ni sama dobro opisat taj osjećaj krivice, izdaje... koji dobijem svaki put kad je vidim. Po jednoj strani joj zavidim... zavidim na tome šta je ona njemu značila, po drugoj strani strahujem da ja neću bit ni blizu toga, a opet po trećoj... pomalo mrzim, jer je konstantni problem u našoj vezi... hm... jednom rećju.. ZBUNJENA! :) :facepalm:
blue
Asgard

Post 15 Feb 2012, 22:55

funny » wrote:
1. hvala za dobrodošlicu :))
2. godine su ovako... 20,20,21 (on je 21)
3. da, upravu si, jedino ja imam taj osjećaj... jer očigledno je i njoj ok, i ona je stupila u novu vezu nekako istovremeno kao nas dvoje... ali opet, ne mogu si pomoč. Možda je svemu tome pripomoglo i to da znam koliko je on nju volio, koliko je patio za njom, u kakvu je krizu upao posle prekida... i ona se u našoj vezi pojavljuje kao najveći problem, jer se ja osjećam kao da joj nikad neću biti ravna, što se količine ljubavi tiče... iako me on naravno ubedjuje u suprotno... Ne znam ni sama dobro opisat taj osjećaj krivice, izdaje... koji dobijem svaki put kad je vidim. Po jednoj strani joj zavidim... zavidim na tome šta je ona njemu značila, po drugoj strani strahujem da ja neću bit ni blizu toga, a opet po trećoj... pomalo mrzim, jer je konstantni problem u našoj vezi... hm... jednom rećju.. ZBUNJENA! :) :facepalm:
Mislim da če ti ovakva razmišljanja doč glave - na ovaj ili onaj način. Ako ti je dobro, uživaj dok traje :ne zna:
funny

Post 15 Feb 2012, 23:17

Blue..
znam, definitivno previše razmišljam, trebala bi se prepustit i uživat... jer osim toga, sve ostalo u vezi je savršeno, dečko je divan... ali nekako mi ništa oko nje ne ide iz glave. Znam da i njemu več kidam poslednje nerve svaki put kad je spomenem, jer ni on više ne zna kako da mi dokaže ljubav i sve ostalo... Ne znam kako i šta... sad je još veči problem, jer ču se sad po novom, sa njegovom bivšom morat sastajat svaku sedmicu... :facepalm: (neka zajednička aktivnost) ...tako da ču je gledat konstantno... i moram ovo riješit sama sa sobom što pre... :misli:
vrrrlet

Post 16 Feb 2012, 01:26

Čao mala. Image

Bavimo se odbojkom? Neka, neka...

Ona se čini kao staložena i draga osoba. Mislim da bi ti bilo zgodno postati frendica s takvim ljudima (čak i bez obzira na činjenicu da ti može reći koju korisnu oko ovog tvog mamlaza :zubo: ).
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Morticia

Post 16 Feb 2012, 08:30

Stvarno ne vidim neki objektivan problem u cijeloj situaciji. :misli:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
karambol

Post 16 Feb 2012, 09:22

Morticia » wrote:Stvarno ne vidim neki objektivan problem u cijeloj situaciji. :misli:
Ni ja... :ne zna:
Nastavljam s poslovicama - Biti zaljubljen ne znači nužno i voljeti. Biti zaljubljen je određeno stanje; voljeti je čin. Stanje podnosimo, za čin se odlučujemo.
Morticia

Post 16 Feb 2012, 09:32

Mislim, meni je jasno da si tako mladi ljudi stvaraju probleme i gdje ih objektivno nema, al' šteta je, umjesto da uživaš opterećivat se glupostima. :ne zna:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
funny

Post 16 Feb 2012, 10:38

hahahaha :)
1. hvala pojedincima na pametnim odgovorima, znam da je teško razumit sve napisano... i pokušat ću riješit situaciju što bolje..
2. hvala i ostalima na malo manje pametnim odgovorima.. ipak, cijenim vaš trud :)
3. Stitch ... mene spominje na osobu koja nije ni iz Hrvatske, ni BiH, ni Srbije... tako da... :)
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 16 Feb 2012, 11:39

funny » wrote:Dali se ikome dešavalo, da stupi u vezu s nekim... i da mu pritom malo bolje poznaje bivšu/bivšeg? Kakav onda imate odnos do njih? Sa tim ne mislim, kradju dečka/devojke drugu/drugarici... :D nego samo eto... da poznajete bivšeg partnera onako u prolazu, ponekad proćaskate reč, dve... kakav odnos sleduje onda ako stupite u vezu s njenim bivšim? :facepalm:
Desilo mi se i da sam sadašnja koja poznaje njegovu bivšu i da sam bivša koja poznaje sadašnju. Preko nekoliko puta, ustvari.
Ima neugodnih situacija, al na kraju se svode na to da ako ste normalni ljudi, sve se dade riješit.

Kažeš da je ta cura u redu, al da se ti zblesiraš pored nje. Reci joj. Neće svijet propast, reci joj oprosti što djelujem smotano, ja ne znam kako bih se pored tebe ponašala.

Ako ti je i to neugodno, probaj razgovarat s dečkom.

U svakom slučaju nešto napravi, nemoj dalje puštat da se to nastavlja, jer radiš problem gdje ga, objektivno, nema. Mislim, nije to ništa strašno, svi to rade, neko oko dečka, neko oko pranja suđa. Al takvi problemi rade od nas čudake u tuđim očima.
aryna

Post 16 Feb 2012, 12:25

mislim da ćete, kad se raziđeš s tim dečkom, vas dvije postati najbolje frendice.
"Čim sam vidio tvoju facu, znao sam da si to ti" (?!?!)
kuki

Post 16 Feb 2012, 21:43

Mene je bivša cura mog dečka banirala na krstarici. Ako ta tvoja nije mod, nemaš nikakvih problema u životu.
Bara huda

Post 18 Feb 2012, 10:45

Volim bivse jer sam mogla bit s deckom nakon njih.
Volim i nasljednice jer su one sad s njim umjesto mene. :D

Ne treba se opterecivati takvim stvarima, uniste moc sadasnjeg trenutka.
  • Information