Za bolje razumevanje... nalazim se trenutno u toj situaciji. Upoznala sam divnog dečka, sa kojim sam trenutno u vezi, recimo dva meseca... I konstantno me muči pitanje kako da se ponašam do njegove bivše, jer smo nekad trenirale odbojku zajedno... znam je, jako je prijatna, topla osoba (ali iz toga se nikad nije razvilo neko veče prijateljstvo, samo prolazno)... i naravno pre nego što smo počeli vezu, (sada) moj dečko ju je pitao dali je to njoj ok, dali če joj to smetati, i naravno bilo joj je drago zbog nas. Oni su bili u vezi možda godinu i malo više, ona je želela kraj... i mi smo počeli više od pola godine kasnije. Ispada da je svima ta situacija ok, samo mene muči grižna savjest, da radim nešto loše, da sam nekome nešto ukrala... kako se riješit tog osječaja? Jer devojka i dan danas kada me vidi, pozdravi me, počne neku malu priču... a ja zanijemim :O iskreno, ne mogu joj baš ni u oči pogledati kao nekad... šta da radim?
Biću vam jako zahvalna za bilo kakav savjet... a spremna sam i na svkakvo osudjivanje.