Cuj ti si sav u toj gejfonu, pa objasni susjedici fotkom, mms-om:

a dođe to tako, dablue » wrote:Nema na netu, barem nisam našla, pa evo:
E da, na službenim stranicama našla sam i ljepše torbeSad bi i te, naravno
Torba je Carpisa. Koštala je oko 170 kn, ali nije naravno kožna. Kožne koje su mi lijepe, koštaju preko tisućicuPješčana » wrote: a dođe to tako, da
a čija je torba?
izgleda ko da u nju stane sto stvari, dakle vidim njen potencijal
Dvije Carpisa torbe sam kupila prije koju godinu u Modeni. Bile su kožne i snižene sa stotinjak eura na tridesetak i obje su mi se svidjele. A danas uzeh dvije suknjice i majicu u Zari u Splitu.
Što Carpisa ima i kože torbe?Margarita » wrote: Dvije Carpisa torbe sam kupila prije koju godinu u Modeni. Bile su kožne i snižene sa stotinjak eura na tridesetak i obje su mi se svidjele. A danas uzeh dvije suknjice i majicu u Zari u Splitu.
E, praktična i totalno neutralna - moj ukusifranko wrote: Blue torba mi se čini praktična, ovako sama za sebe mi nije nešto, zavisi puno o kombi na koju je budeš nosila![]()
Potpisujem, tak ja radim već godinama sa svojim stvarima. S tim da prodajem većinom preko aukcijaPješčana » wrote:Vodena, ako već nemaš prijatelje/rodbinu/lokalnu zajednicu kojima daješ prerasle stvari, zašto ne prodaš ono što su prerasli, ako je očuvano?
Njuškalo, E bay, amazon, čak i na Fejsu možeš otvoriti stranicu, nije komplicirano, a zaradila bi
baš sam jučer zaključila da te prerasle robe imam na tone. unatoč tome što svima koji imaju manje decove uredno nuđam da dođu i uzmu šta oće. i uzmu, ali i dalje je toga prikoviše. a meni se ne da sortirat, peglat i odnijet u caritas i crveni križ. a morat ću jer se počinje rušit na mene iz ormara.blaze » wrote:džizs, nisam znala da je tolika razlika između dvoje i troje
iako, ja sve preraslo dajem dalje, moram priznati da usrećujem i solventnije od sebe, a karma mi toliko vraća da mi nekad dođe da kupim bezveze. naslijeđenu (mušku) komandosicu mala mi je nosila 3 godine! i u njoj izgledala kao glavna frajerica
knjige sam joj kupila za cca 500 kn, srednjoškolac ima burzu pred školom, jedino ću morati kupiti hrvatski i matku jer to svi čuvaju za maturu
i primamo, i dajemo daljeblaze » wrote:...
iako, ja sve preraslo dajem dalje, moram priznati da usrećujem i solventnije od sebe, a karma mi toliko vraća da mi nekad dođe da kupim bezveze. ....
ok. javit ću ti se.Pješčana » wrote:ovaj..
ako tko ima prekoviše dječje odjeće koju ne daje/prodaje, uzmite u obzir da ja otfuravam takve stavri za jednu sigurnu kuću.
ako vam je to ok, imajte me na umu
Dobro je to znati!Pješčana » wrote:ovaj..
ako tko ima prekoviše dječje odjeće koju ne daje/prodaje, uzmite u obzir da ja otfuravam takve stavri za jednu sigurnu kuću.
ako vam je to ok, imajte me na umu
ok, kad se vratim u zg
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests