Šoping kutak, a da nije za jesti

Đurine kućne čarolije
ombia

Post 03 Aug 2012, 18:35

Sta? Draga karao sam sa strane, al evo ti slika. :cerek:

Cuj ti si sav u toj gejfonu, pa objasni susjedici fotkom, mms-om:

Image

Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 03 Aug 2012, 18:39

Thanks, nije losa ideja :cerek:
'if you fall, i'll be there' (floor)
blue
Asgard

Post 07 Aug 2012, 13:51

Pješčana, zanimljive su ti haljine :top:

Jučer sam kupila novu torbu, nije bila na sniženju i namjeravala sam proći jeftinije :gaah:
:škrtica: :o
Pješčana

Post 07 Aug 2012, 14:01

sve su moje haljine zanimljive, a ponekad i smjele :D

nego, blue, sliku vamo
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
blue
Asgard

Post 07 Aug 2012, 14:24

Tražim, tražim...
blue
Asgard

Post 07 Aug 2012, 14:56

Nema na netu, barem nisam našla, pa evo:

Image

Inače super mi je što ova nije bila na sniženju jer je to nova kolekcija :rofl: Ja fakat ne brijem na sezone i kolekcije, bitno mi je da je praktično i da može ići na većinu moje odjeće; ali sad kad sam tražila neku reprezentativnu sliku, prošla sam njihovu službenu stranicu, Google slike, eBay i Amazon i od takvog tipa torbe ni T. Što će reć, mora da je to iz kolecije jesen/zima 2005 ili slično, samo se ovdje prodaje pod nova kolekcija :rofl:

E da, na službenim stranicama našla sam i ljepše torbe :o Sad bi i te, naravno :nogica:
Pješčana

Post 07 Aug 2012, 15:25

blue » wrote:Nema na netu, barem nisam našla, pa evo:

E da, na službenim stranicama našla sam i ljepše torbe :o Sad bi i te, naravno :nogica:
a dođe to tako, da :D

a čija je torba?

izgleda ko da u nju stane sto stvari, dakle vidim njen potencijal :D
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
blue
Asgard

Post 07 Aug 2012, 15:53

Pješčana » wrote: a dođe to tako, da :D

a čija je torba?

izgleda ko da u nju stane sto stvari, dakle vidim njen potencijal :D
Torba je Carpisa. Koštala je oko 170 kn, ali nije naravno kožna. Kožne koje su mi lijepe, koštaju preko tisućicu :o

I da naravno da puno stvari stane, inače ne bi torba ispunjavala svoju funkciju :o
Vodena

Post 08 Aug 2012, 22:04

Divne su mi haljinice. :yess:

I torba. :love:

Ja imam novu radnu stolicu, novu ogrlicu sa koraljnim privjeskom (srebro), novu aqua limenu pernicu, aqua torbicu za šminkicu, novu bijelu veliku torbu....to je ovoljetno. :raspa:
Margarita

Post 08 Aug 2012, 22:39

blue » wrote:
Torba je Carpisa. Koštala je oko 170 kn, ali nije naravno kožna. Kožne koje su mi lijepe, koštaju preko tisućicu :o
Dvije Carpisa torbe sam kupila prije koju godinu u Modeni. Bile su kožne i snižene sa stotinjak eura na tridesetak i obje su mi se svidjele. A danas uzeh dvije suknjice i majicu u Zari u Splitu.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
ifranko

Post 09 Aug 2012, 10:07

Pješčana haljine su mi predobre :cerek:

Blue torba mi se čini praktična, ovako sama za sebe mi nije nešto, zavisi puno o kombi na koju je budeš nosila ;)
blue
Asgard

Post 09 Aug 2012, 11:11

Margarita » wrote: Dvije Carpisa torbe sam kupila prije koju godinu u Modeni. Bile su kožne i snižene sa stotinjak eura na tridesetak i obje su mi se svidjele. A danas uzeh dvije suknjice i majicu u Zari u Splitu.
Što Carpisa ima i kože torbe? :top:
Mislila sam da je to marka skaj torbi, kao i David Jones. Čak i stotinjak eura mi se ne čini puno za pravu kožnu torbu.
ifranko wrote: Blue torba mi se čini praktična, ovako sama za sebe mi nije nešto, zavisi puno o kombi na koju je budeš nosila ;)
E, praktična i totalno neutralna - moj ukus :o Nisu ni kombe nešto specijalno :D
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 13 Aug 2012, 13:09

Image

(Powered by frubar.net)
'if you fall, i'll be there' (floor)
Pješčana

Post 13 Aug 2012, 13:53

aaaaaaaaaaaaw :cerek:
Vodena

Post 26 Aug 2012, 23:10

Ok, idemo redom
prošli tjedan tri kompleta udžbenika, bilježnice i pripadajuće omote, ušparala na sve skupa pet udžbenika koje sam mogla iskoristiti jer se u njih ne piše i ne ocjenjuje. :o
dvije knjige sebi

6 tenisica nike, fila 3, kappa i converse
kopačke
6 traperica
2 majice
1 nazovi kožna jakna
2 tople veste mucaste
1 malo manje mucasta
2 mini suknje
1 šešir
2 košulje
1 badić
1 afrička zvečka instrument
1 privjesak hello kitty
gumice za kosu
bilježnica
cca soma ojra sve zajedno...razmišljam o dodatnom poslu jer ovo je više za poludit kak sve prerastu :mama:

to sam kupila djeci, a sebi dvije tronoge žabe i još nešto fengshui al sam lijena za dić dupe i pogledat :tuzni:
i ono u što se zapikne onaj štapić koji se pali :misli:

P.S Ove žabe bi mi trebale donijeti bogatstvo. :raspa: Ova moja jedina do sada me dobro služila, al potražnja se povećala pa sam joj nabavila pojačanje. Moram odigrat loto.

Naručila sa ebaya klincima neke igrice, sebi naušnice japanke od srebra i koralja....sigurna sam da ima još nešto al se ne mogu sjetit kaj. :misli:
Pješčana

Post 27 Aug 2012, 09:34

Vodena, ako već nemaš prijatelje/rodbinu/lokalnu zajednicu kojima daješ prerasle stvari, zašto ne prodaš ono što su prerasli, ako je očuvano?
Njuškalo, E bay, amazon, čak i na Fejsu možeš otvoriti stranicu, nije komplicirano, a zaradila bi :mig:
ifranko

Post 27 Aug 2012, 10:12

Pješčana » wrote:Vodena, ako već nemaš prijatelje/rodbinu/lokalnu zajednicu kojima daješ prerasle stvari, zašto ne prodaš ono što su prerasli, ako je očuvano?
Njuškalo, E bay, amazon, čak i na Fejsu možeš otvoriti stranicu, nije komplicirano, a zaradila bi :mig:
Potpisujem, tak ja radim već godinama sa svojim stvarima. S tim da prodajem većinom preko aukcija :raspa:
blaze

Post 27 Aug 2012, 10:23

džizs, nisam znala da je tolika razlika između dvoje i troje

iako, ja sve preraslo dajem dalje, moram priznati da usrećujem i solventnije od sebe, a karma mi toliko vraća da mi nekad dođe da kupim bezveze. naslijeđenu (mušku) komandosicu mala mi je nosila 3 godine! i u njoj izgledala kao glavna frajerica

knjige sam joj kupila za cca 500 kn, srednjoškolac ima burzu pred školom, jedino ću morati kupiti hrvatski i matku jer to svi čuvaju za maturu
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
kukuriku

Post 27 Aug 2012, 10:35

blaze » wrote:džizs, nisam znala da je tolika razlika između dvoje i troje

iako, ja sve preraslo dajem dalje, moram priznati da usrećujem i solventnije od sebe, a karma mi toliko vraća da mi nekad dođe da kupim bezveze. naslijeđenu (mušku) komandosicu mala mi je nosila 3 godine! i u njoj izgledala kao glavna frajerica

knjige sam joj kupila za cca 500 kn, srednjoškolac ima burzu pred školom, jedino ću morati kupiti hrvatski i matku jer to svi čuvaju za maturu
baš sam jučer zaključila da te prerasle robe imam na tone. unatoč tome što svima koji imaju manje decove uredno nuđam da dođu i uzmu šta oće. i uzmu, ali i dalje je toga prikoviše. a meni se ne da sortirat, peglat i odnijet u caritas i crveni križ. a morat ću jer se počinje rušit na mene iz ormara.
:mama:
Nek(v)arljiva.
baja

Post 27 Aug 2012, 10:38

blaze » wrote:...
iako, ja sve preraslo dajem dalje, moram priznati da usrećujem i solventnije od sebe, a karma mi toliko vraća da mi nekad dođe da kupim bezveze. ....
i primamo, i dajemo dalje
samo cipele kupujemo nove i poneku odjevnu tričariju na koju kćer baš otkine :cerek:
a počela sam izdvajati za nju i svoje, kvalitetne, komade odjeće
Pješčana

Post 27 Aug 2012, 11:22

ovaj..
ako tko ima prekoviše dječje odjeće koju ne daje/prodaje, uzmite u obzir da ja otfuravam takve stavri za jednu sigurnu kuću.
ako vam je to ok, imajte me na umu
kukuriku

Post 27 Aug 2012, 11:24

Pješčana » wrote:ovaj..
ako tko ima prekoviše dječje odjeće koju ne daje/prodaje, uzmite u obzir da ja otfuravam takve stavri za jednu sigurnu kuću.
ok. javit ću ti se.
Nek(v)arljiva.
Pješčana

Post 27 Aug 2012, 11:26

kukuriku » wrote:
ok. javit ću ti se.
ne samo dječja, i ženska također.

fala
ifranko

Post 27 Aug 2012, 13:08

Pješčana » wrote:ovaj..
Dobro je to znati!
Naime, neke stvari i to većinom vrlo očuvane, nenošene ili nove nisu fotogenične i ne mogu ih prodati za neku normalnu cijenu. Do sada sam dosta toga poklonila frendici i njezinim klincima, ali ono što njima ne odgovara i dalje stoji u ormaru i zauzima mjesto. Radije budem poklonila neke stvari nego ih prodala ispod cijene.
blaze

Post 27 Aug 2012, 15:24

Pješčana » wrote: ne samo dječja, i ženska također.

fala
ok, kad se vratim u zg
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
  • Information