Whereabout » wrote:
Ne znam za IP osim da podaci o preklapanju inače nisu pouzdani, i ne živimo skupa niti bi bilo bitno, a što se tiče diskursa, moja slobodna interpretacija je da je došlo do kratkog spoja jer se nekako sadržaj Byronovih privatnih poruka koje je slao administratorici tamo (i koje su u nekim crtama skicirane na PŽK pa otud znamo za njih) slučajno preklopio s idejom da bi dotični bio u stanju otvoriti novi nick i pokušati nastaviti nešto tim putem. No, cut je registiran još u siječnju i povezanost s drugim osobama koje su se tih dana kretale onuda je potpuno krivo posložena u nečijoj glavi, kao i uopće ideja da se radi o motivu koji prelazi išta osim argumentirane kritike. I nije uopće zajeban, sadržaj postova je bio bombon. Ali moraš voljeti rasprave i biti spreman na kritiku da bi to volio.
To je to, a ovo p(r)okazivanje neka se nastavi na onom forumu.
ma nastavite vi ovdje, slobodno.
dakle, kako sam shvatio, tamo vlada ono..opca kontrolirana histerija?
mislim, do neke razine je sve kao ok, ali se ne zna koja je to razina..stovise, kolektivna je i meni izgleda da se promice sa moderatorskog. ok, ne samo histerija, ali sta..razumijem ja to..malo paranojik moras bit za tamo moderirat..
dakle, to govorim, zajeban je i sad njegovih postova nema. ima svasta i svakakvih postova, ali njegovih nema.
takav je zivot. analiza diskurca vrijedi samo do gordijskog cvora.