Psihokauč - upomoć!!!!

Blago onom tko rano poludi
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 31 Mar 2013, 21:49

MightyMe » wrote: ..reci :kokice:
Undu zanima ovo, ...

Uglavnom, ... za sljedeći CK trkeljanja.com, predložio bih kao točku dnevnog reda uvođenje sljedećeg dodatka ili nekog ekvivalenta. :D

https://www.phpbb.com/customise/db/mod/ ... c_title_2/

Dakle taj dodatak bi trebao dodati mogućnost da se pokraj onoga tko je zadnji postao vidi i na kojoj temi je postao.

..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 31 Mar 2013, 21:50

MightyMe » wrote:
..reci :kokice:
:eek:

paris dzini, oni duh iz lampe.. :zubo:

dakle, na onom forumu, kako mogu bit sigurni da je neko klon? :kokice:

edit..

mislim, moderatori kako mogu bit sigurni, jebese mene..ja vise ne znam ni ko je nik od tamo ovdje, pa od ovdje tamo..ka da prolaze kroz one valjke za prat auta, samo sta ne pustaju vodu kroz te valjke nego boju neku.. :zubo:

:D
Whereabout

Post 31 Mar 2013, 21:52

..a unda » wrote: ..pa ne, odakle bi mi moglo bit jasno? ..mozda onako, maglovito nekako, ali nisam shvatio da je to doslo do te razine. :D

i jedan tehnicki detalj, da sad ne item tamo vrsljat..aj pi? ako nema neke aj pi poveznice, kako se moze uopce usudit tvrdit da je neko klon?
sta..imaju os, brouser..? ili mozda ubacuju nekog malog kao trojancica ili neki fidbekic, pa onda mogu locirat, usporedjivat? :kokice:

mislim, sta su oni..strucnjaci za forumski jezik?

nadalje..meni sad pada na pamet nesto..ono..jel ti i lord mozda zivite skupa? :zubo: ..ono, ikakva fizicka blizina, posao, susjedstvo, neimanje love za drugi komp, tako nesto.. :zubo:

mislim, sta cu sad, eto, palo mi je na pamet, ubite me. :D

enivej, taj katnpejst je zajeban neki.. :D
Ne znam za IP osim da podaci o preklapanju inače nisu pouzdani, i ne živimo skupa niti bi bilo bitno, a što se tiče diskursa, moja slobodna interpretacija je da je došlo do kratkog spoja jer se nekako sadržaj Byronovih privatnih poruka koje je slao administratorici tamo (i koje su u nekim crtama skicirane na PŽK pa otud znamo za njih) slučajno preklopio s idejom da bi dotični bio u stanju otvoriti novi nick i pokušati nastaviti nešto tim putem. No, cut je registiran još u siječnju i povezanost s drugim osobama koje su se tih dana kretale onuda je potpuno krivo posložena u nečijoj glavi, kao i uopće ideja da se radi o motivu koji prelazi išta osim argumentirane kritike. I nije uopće zajeban, sadržaj postova je bio bombon. Ali moraš voljeti rasprave i biti spreman na kritiku da bi to volio.

To je to, a ovo p(r)okazivanje neka se nastavi na onom forumu.
.
Silajn

Post 31 Mar 2013, 21:53

Na psihokauču o fhr? :zubo: Deca, deca...:rofl: :facepalm:
MightyMe

Post 31 Mar 2013, 21:55

Karl Jozef » wrote: Undu zanima ovo, ...

Uglavnom, ... za sljedeći CK trkeljanja.com, predložio bih kao točku dnevnog reda uvođenje sljedećeg dodatka ili nekog ekvivalenta. :D

https://www.phpbb.com/customise/db/mod/ ... c_title_2/

Dakle taj dodatak bi trebao dodati mogućnost da se pokraj onoga tko je zadnji postao vidi i na kojoj temi je postao.
Koji će ti to kurac? :D
..a unda wrote: :eek:

paris dzini, oni duh iz lampe.. :zubo:

dakle, na onom forumu, kako mogu bit sigurni da je neko klon? :kokice:
Kad ti je sposobnost logičkog zaključivanja manja od 1 i recipročna egu možeš u raznorazne pizdarije bit siguran 100%.
..a unda
Undaminator

Post 31 Mar 2013, 21:55

Silajn » wrote:Na psihokauču o fhr? :zubo: Deca, deca...:rofl: :facepalm:
sta? sve uredno, ontopik, sve stima.. :ne zna: :D
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 31 Mar 2013, 21:58

MightyMe » wrote: Koji će ti to kurac? :D
Zeznem se kad krenem pisati. Očekujem da pišem po temi a završim na psihokauču. :zubo:

Ne treba to sada al' recimo ako bi bile na nekom podforumu aktivne tri četri teme i više, onda bi bilo korisno.
MightyMe

Post 31 Mar 2013, 21:59

Karl Jozef » wrote: Zeznem se kad krenem pisati. Očekujem da pišem po temi a završim na psihokauču. :zubo:

Ne treba to sada al' recimo ako bi bile na nekom podforumu aktivne tri četri teme i više, onda bi bilo korisno.
Klikći na ono "View unread posts" pa će ti bit lakše. :D
Silajn

Post 31 Mar 2013, 22:00

Karl Jozef » wrote: al' recimo ako bi bile na nekom podforumu aktivne tri četri teme i više, onda bi bilo korisno.
:zubo:

Meni se redovno ovdje događa da ne znam na kojoj sam temi, a sasvim lijepo i logično nastavljam razgovore :ne zna:
Eks

Post 31 Mar 2013, 22:01

Karl, pokati, koje tri teme? :facepalm: :rofl:
Sve je ovdje jedna tema, s više rukavaca. :o
..a unda
Undaminator

Post 31 Mar 2013, 22:03

Whereabout » wrote:
Ne znam za IP osim da podaci o preklapanju inače nisu pouzdani, i ne živimo skupa niti bi bilo bitno, a što se tiče diskursa, moja slobodna interpretacija je da je došlo do kratkog spoja jer se nekako sadržaj Byronovih privatnih poruka koje je slao administratorici tamo (i koje su u nekim crtama skicirane na PŽK pa otud znamo za njih) slučajno preklopio s idejom da bi dotični bio u stanju otvoriti novi nick i pokušati nastaviti nešto tim putem. No, cut je registiran još u siječnju i povezanost s drugim osobama koje su se tih dana kretale onuda je potpuno krivo posložena u nečijoj glavi, kao i uopće ideja da se radi o motivu koji prelazi išta osim argumentirane kritike. I nije uopće zajeban, sadržaj postova je bio bombon. Ali moraš voljeti rasprave i biti spreman na kritiku da bi to volio.

To je to, a ovo p(r)okazivanje neka se nastavi na onom forumu.
ma nastavite vi ovdje, slobodno. :D

dakle, kako sam shvatio, tamo vlada ono..opca kontrolirana histerija? :zubo:

mislim, do neke razine je sve kao ok, ali se ne zna koja je to razina..stovise, kolektivna je i meni izgleda da se promice sa moderatorskog. ok, ne samo histerija, ali sta..razumijem ja to..malo paranojik moras bit za tamo moderirat..:ne zna:

dakle, to govorim, zajeban je i sad njegovih postova nema. ima svasta i svakakvih postova, ali njegovih nema.
takav je zivot. analiza diskurca vrijedi samo do gordijskog cvora. :zubo:

Silajn

Post 31 Mar 2013, 22:03

ex anais » wrote:Karl, pokati, koje tri teme? :facepalm: :rofl:
Sve je ovdje jedna tema, s više rukavaca. :o
Netko izvana tko bi pokušao radit diskurzivnu trkeljanja, tiho bi plakao :cerek:
..a unda
Undaminator

Post 31 Mar 2013, 22:04

MightyMe » wrote:
Kad ti je sposobnost logičkog zaključivanja manja od 1 i recipročna egu možeš u raznorazne pizdarije bit siguran 100%.
to sam htio cut.

drugim rijecima..sve se da dokazat ako to zelis. ako ne da..to gore po dokaze.. :zubo:

Silajn

Post 31 Mar 2013, 22:08

Tko se sjeća da su mene tamo optužili da sam undin klon? :D :D Imali su Dokaze :rofl:
Zekoslawa

Karl Jozef » wrote: Zeznem se kad krenem pisati. Očekujem da pišem po temi a završim na psihokauču. :zubo:

E nu, paz da te ne bi tkogod sankcionirao za offtopic. :zubo:
Zekoslawa

Silajn » wrote:Tko se sjeća da su mene tamo optužili da sam undin klon? :D :D Imali su Dokaze :rofl:
Šta si radila, undala? :zecoD:
Silajn

Post 31 Mar 2013, 22:10

Zekoslawa » wrote: Šta si radila, undala? :zecoD:
Ma kakvi. Unda je promoviran u jebenog mastermajnda koji može i undat i pisat poput mene na nekoliko tema u razmaku od par sekundi :cerek: Zajednički nazivnik je bio da smo oboje...pst...komunisti :E :rofl:
Jebemu, ne možemo se sjetit kako su se zvali ti moderatori, kod nas doma su bili Glup i Gluplji.
MightyMe

Post 31 Mar 2013, 22:11

..a unda » wrote:
to sam htio cut.

drugim rijecima..sve se da dokazat ako to zelis. ako ne da..to gore po dokaze.. :zubo:

Ma to je samo moje mišljenje nakon šta san pročita ono i neke stvari prije toga.
..a unda
Undaminator

Post 31 Mar 2013, 22:12

Silajn » wrote:Tko se sjeća da su mene tamo optužili da sam undin klon? :D :D Imali su Dokaze :rofl:
ne da su te optuzili, nego 60% dobroinformiranih moderatora..a i viseg ranga, dakle, sluzbenih tracera su bili uvjereni, glavu bi dali da si..da sam ja..klon.

ono, elektroliza diskurca, tockica i ostale sintakticke bratije..

:D :D
..a unda
Undaminator

Post 31 Mar 2013, 22:14

MightyMe » wrote: Ma to je samo moje mišljenje nakon šta san pročita ono i neke stvari prije toga.
dakle..sta?

kako bit siguran u nesto? uvjeris se i siguran si? :zubo:

Whereabout

Post 31 Mar 2013, 22:23

..a unda » wrote: ma nastavite vi ovdje, slobodno. :D

dakle, kako sam shvatio, tamo vlada ono..opca kontrolirana histerija? :zubo:

mislim, do neke razine je sve kao ok, ali se ne zna koja je to razina..stovise, kolektivna je i meni izgleda da se promice sa moderatorskog. ok, ne samo histerija, ali sta..razumijem ja to..malo paranojik moras bit za tamo moderirat..:ne zna:

dakle, to govorim, zajeban je i sad njegovih postova nema. ima svasta i svakakvih postova, ali njegovih nema.
takav je zivot. analiza diskurca vrijedi samo do gordijskog cvora. :zubo:

Malo mi je muka od perspektive u koju je to postavio Byron, čak sam i leću izgubila trljajući oko no barem to je sretno riješeno i pronašla sam je na fotelji.

Neovisno o ovome, ja sam na više načina tamo pokušala reći i razgovarati o problemima u komunikaciji koji postoje. Kao bivši moderator vidjela sam stvari iz više pogleda na tu opću kontroliranu histeriju i kao nekakva koliko-toliko senzibilizirana osoba za sociologiju, psihologiju i opća društvena i psihološka pitanja :zubo:, vidim što se događa i ne prihvaćam da to tako mora biti. Ali nemam načina da to dokažem, objasnim i riješim. Nemam s kim, nisam našla način, ne znam to napraviti s danim ljudima i zato sam i odustala. Kad bi to bio medij koji je prije svega orijentiran na pisane sadržaje, umjesto na ovakve trivijalnosti i kvaziskandale, i kad bismo mogli razgovarati s poštovanjem prema tekstu i uređivački, onda bih vjerojatno mogla i znala.
.
Whereabout

Post 31 Mar 2013, 22:28

Ja se sjećam i taj podatak je bio i služben do demantiranja od strane (privatno) upućene osobe. Nažalost.
.
Bara huda

Post 31 Mar 2013, 22:30

..a unda » wrote: dakle..sta?

kako bit siguran u nesto? uvjeris se i siguran si? :zubo:

To sam i ja pitala neki dan ili kad vec je bilo.
Samo sta mene zanima koje bi bile posljedice (u realnom svijetu) ako netko zna tko si od krvi i mesa.
Konjska glava pred vratima, slamanje prstiju da ne mozes tipkat...sta? :ne zna:

Pa si ti, cini mi se ti :misli: , rekao da to nema veze nego eto tako....dobro je znati ko je ko.
Jel mozes ic u zatvor jer si napisao nesto sto je nekog uvrijedilo? Platit kaznu?
Silajn

Post 31 Mar 2013, 22:33

Whereabout » wrote:
Ja se sjećam i taj podatak je bio i služben do demantiranja od strane (privatno) upućene osobe. Nažalost.
Privatno upućenih je bilo dosta na moderatorskom, ali su šutili i smijali se s nama dok se stvarno nije priprijetilo permom :rofl:
Silajn

Post 31 Mar 2013, 22:38

Bara huda » wrote: To sam i ja pitala neki dan ili kad vec je bilo.
Samo sta mene zanima koje bi bile posljedice (u realnom svijetu) ako netko zna tko si od krvi i mesa.
Konjska glava pred vratima, slamanje prstiju da ne mozes tipkat...sta? :ne zna:
Navodno se prije desetak godina i dolazilo ljudima na vrata zbog svađa na forumu :ne zna: Ja sam se svojedobno stvarno uzrujala kad sam shvatila da su neki s kojima sam se upoznala s foruma prijatelji nekih koji, recimo to tako, nisu najnormalniji ljudi. Pisali su i gdje radim (doduše, zastarjeli podatak), davali do znanja da mi znaju ime i prezime i tak :raspa: Kad smo već na psihokauču, mogu reć da ne znam koji mi je kurac bio da se ikad idem raspravljati s nekim kretenima tamo. Valjda ego :ne zna:
  • Information