Mi gledamo sise & guzicu, one ruke & oči?
- Borna Paro
To je dakle prosta istina ili ne..?
Ne govorim sada u pojedinosti,ali zar nije tome tako?
Prvi pogled vidiš sise,pa guzicu i možda ako je sve doboro pogledaš gore..To je čest postupak kada ideš negdje ili si negdje,hoću reći to je tako bezveze,ali je tako.
Žene opet promatraju ruke,pa oči,pa glas i pristojnost..
Da ne idem dalje ljudi,ima li u tome one opće istine ili da ugasim ovo što sam napisao..?
Ne govorim sada u pojedinosti,ali zar nije tome tako?
Prvi pogled vidiš sise,pa guzicu i možda ako je sve doboro pogledaš gore..To je čest postupak kada ideš negdje ili si negdje,hoću reći to je tako bezveze,ali je tako.
Da ne idem dalje ljudi,ima li u tome one opće istine ili da ugasim ovo što sam napisao..?
Ne znam kaj da ti velim. Ja uvijek prvo gledam oči i lice. Ako ima pogled teleta pred šarenim vratima ili lice egipatskog božanstva koje bi trebalo graktati ili lajati, a nikako ne pričati - nema tih sisa i guzice koje će me zainteresirati. Da stvar bude bolja, sam sam gadan u faci. 
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
- Borna Paro
Oskar za iskrenost.slafko » wrote:. Da stvar bude bolja, sam sam gadan u faci.
Ni ja nisam pogodnost.
Ali gledam sise i guzice..Oči i facu samo ako vrijedi.
- Maleficent
Oni od vas koji gledaju oči i lice traže ženu, a ovi koji gledaju sise i guzice traže samo fuk.
Ja sam žena, al gledam prvo facu. Ak je ružan, ruke i glas me ne zanimaju.
Ja sam žena, al gledam prvo facu. Ak je ružan, ruke i glas me ne zanimaju.
- Maleficent
Što imam promatrati? Ono što se ima vidjeti vidim odmah.Borna Paro » wrote: Žene opet promatraju (...)
Ne promatram. Osluškujem.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
- Nikolajevna
Ali kako, kako?Borna Paro » wrote:
Prvi pogled vidiš sise,pa guzicu
Ona dolazi, pogled padne na sise, to mi je jasno ali što je sljedeće?
Pokažeš prstom negdje iza nje i kažeš : Gle ono bokteubio!
Ona se okreće, ti brzinski škicneš guzu. Jel' to?
Tim redom? 'Nači, rekli smo već – ona dolazi, gleda ruke, za to vrijeme vi gledate sise, onda se događa gore opisana fora (tako je ..a unda, fora. Fo-ra.) sa prstom gdje se ona okreće, vi snimate pozadinu, ona se vraća a vaše su oči već na njenom licu. Pristojnost – check. A što je s glasom, misli li se na boju glasa ili glas koji vas bije?Žene opet promatraju ruke,pa oči,pa glas i pristojnost..
Čuješ li kad ispusti vjetar, sama si kriva.Perzefona wrote: Ne promatram. Osluškujem.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 1496 times
Same here.slafko » wrote:Ne znam kaj da ti velim. Ja uvijek prvo gledam oči i lice.
Tek onda na red dolazi dupe.
Nego, Borna, je li toliki problem naći razmaknicu na tipkovnici?
Potpisi su za budale.
ugasiBorna Paro » wrote:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Kad bi muškarci nosili pliće i uže hlače - poput žena - bile bismo još neupadljivije u skeniranju. A i ruke samo gledam u kontekstu "moje sise će dobro izgledati u njima".JPK » wrote:Žene promatraju penis. Znanstveno je utvrđeno da žena kad uđe u prostoriju skenira sva muška međunožja u vidokrugu, bez da je toga i svjesna.
-
Almost Rosey
Jer, muškarci su s Marsa, a žene s Venere. I nema kako drugačije da bude.
prste gledam u kontekstu kako zna s njima upravljati.da, znam mi se pojaviti slika taj tren, sama od sebe.ElliQuinn » wrote: Kad bi muškarci nosili pliće i uže hlače - poput žena - bile bismo još neupadljivije u skeniranju. A i ruke samo gledam u kontekstu "moje sise će dobro izgledati u njima".
jedno vrijeme gledala sam kako se snalaze na laptopu bez miša. to je dobar pokazatelj
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 1496 times
Mah, i muškarci i žene dolaze sa Zemlje.Almost Rosey » wrote:Jer, muškarci su s Marsa, a žene s Venere. I nema kako drugačije da bude.
Potpisi su za budale.
- Lord Byron
Jedna od konstantnih forumskih objeda koje dobivam (osim metle u guzici
) je "nemuževnost", formulirana u kojekakve termine. Srećom da sam trenutno temeljito nabrijan testosteronom od hodočašća Bau-ovo i Bau-ono (alatiiiiiii
), bušenja, struganja, lupanja i tako to - inače bi me zbediralo što ću opet ispasti piĆkica.
Nikako ne razumijem zaluđivanje guzicama i sisama (ili sisama i guzicama, svejedno). Naime, lijepe sise su - upravo to, lijepe sise. Onako, "vidže lijepih siiiisaaaaa". I ništa više, nikakva ultimatvna želja za konzumacijom nositeljice istih. Vidi čovjek i lijepu brezu pa ju ne poželi ispilat' i nosit' doma.
Padam na pogled.
Ajme, jakojako padam na inteligentan pogled uokviren inteligentnim licem. Padam na nagovještaj uzbuđivanja, u mnogo širem smislu od pukoga uzbuđivanja pri tjelesnoj konzumaciji (koje nipošto ne podcjenjujem, da ne bude zabune
). Užitak pred neznamkakvim sisama uokvirenima ničim, posve mi je beznačajan u odnosu na užitak pred inteligentnim pogledom uokvirenim inteligentnim licem, zablistalim uz mene i zbog mene.
Padam i na riječi. Na pravu rečenicu izgovorenu u pravom trenutku, na oštroumnost, na vještičastost. Još gore i još nemuževnije: padam i na riječi koje nagovještavaju inteligentan pogled uokviren inteligentnim licem.
Nadam se da Bau-nešto radi i nedjeljom.
Nikako ne razumijem zaluđivanje guzicama i sisama (ili sisama i guzicama, svejedno). Naime, lijepe sise su - upravo to, lijepe sise. Onako, "vidže lijepih siiiisaaaaa". I ništa više, nikakva ultimatvna želja za konzumacijom nositeljice istih. Vidi čovjek i lijepu brezu pa ju ne poželi ispilat' i nosit' doma.
Padam na pogled.
Padam i na riječi. Na pravu rečenicu izgovorenu u pravom trenutku, na oštroumnost, na vještičastost. Još gore i još nemuževnije: padam i na riječi koje nagovještavaju inteligentan pogled uokviren inteligentnim licem.
Nadam se da Bau-nešto radi i nedjeljom.
Na prvu, bez progovorene riječi može mi se ili ne mora svidjeti cjelina.
Rijetko kad "čerečim" čovjeka po segmentima, pogotovo u startu.
Međutim, bez obzira na vanjštinu, ono što izlazi iz usta i čime osoba zrači je uvijek bilo i uvijek će biti presudno.
Tako da se nerijetko dogodilo da me ljepotan već nakon prve rečenice ostavi potpuno ravnodušnom, a onaj koji objektivno i nije pretjerano zgodan obori s nogu duhom, inteligencijom, šarmom, stavom i duhovitošću.
Rijetko kad "čerečim" čovjeka po segmentima, pogotovo u startu.
Međutim, bez obzira na vanjštinu, ono što izlazi iz usta i čime osoba zrači je uvijek bilo i uvijek će biti presudno.
Tako da se nerijetko dogodilo da me ljepotan već nakon prve rečenice ostavi potpuno ravnodušnom, a onaj koji objektivno i nije pretjerano zgodan obori s nogu duhom, inteligencijom, šarmom, stavom i duhovitošću.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
ovoMorticia » wrote:
.
ćesto se spominje smisao za humor, i komentari na taj žuđeni smisao za humor. no, radi se o tome, da smisao za humor i ne humor pokazuje mindset osobe, sposobnost da pokaže svoju percepciju svijeta i sposobnost nošenja s problemima.
ono što govori, ono što radi, ono kako diše osoba, je meni magnet. kad nakon razgovora ostanem
- Lord Byron
Nisam ja to baš najpreciznije ispisao.Margarita » wrote:Većina ljudi koje poznajem su visokointeligentni.
Inteligencija je, sama po sebi, potencijal. mogućnost. Ovisno o tome što (ne) napravi s tom svojom inteligencijom, čovjek (a i žena) može biti ne znam kako inteligentan, a da je i dalje jedina reakcija na njega/nju "zijev".
Mene privlači nešto što bi se moglo nazvati "realizirana inteligencija".
- Maleficent
Mene privlači (i) energija. Nema mi goreg od mrtvih puhala! Kraj njih se i ja uspavam od dosade.Lord Byron » wrote: Mene privlači nešto što bi se moglo nazvati "realizirana inteligencija".
Mene privlači penis. :meta:
Privuklo me previše raznoraznih osoba da bih ja sad tu slagala listu, a pogotovo mi se ne razmišlja o redoslijedu primjećivanja koječega ako osjetim da me netko privukao.
Privuklo me previše raznoraznih osoba da bih ja sad tu slagala listu, a pogotovo mi se ne razmišlja o redoslijedu primjećivanja koječega ako osjetim da me netko privukao.
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
Mene privlači muževnost. Koju, opet, nije lako definirati, pa neću ni pokušavati, bar ne zasad.
Onaj moj je sa mnom zbog sisa i guzice, to znam, rekao mi je puno puta.
Onaj moj je sa mnom zbog sisa i guzice, to znam, rekao mi je puno puta.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Čega?Herp » wrote:guzice
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
-
- Information
-