Mi gledamo sise & guzicu, one ruke & oči?

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Borna Paro
Post 22 Oct 2011, 10:52

To je dakle prosta istina ili ne..?
Ne govorim sada u pojedinosti,ali zar nije tome tako?

Prvi pogled vidiš sise,pa guzicu i možda ako je sve doboro pogledaš gore..To je čest postupak kada ideš negdje ili si negdje,hoću reći to je tako bezveze,ali je tako.

Žene opet promatraju ruke,pa oči,pa glas i pristojnost..
Da ne idem dalje ljudi,ima li u tome one opće istine ili da ugasim ovo što sam napisao..?

slafko

Post 22 Oct 2011, 10:57

Ne znam kaj da ti velim. Ja uvijek prvo gledam oči i lice. Ako ima pogled teleta pred šarenim vratima ili lice egipatskog božanstva koje bi trebalo graktati ili lajati, a nikako ne pričati - nema tih sisa i guzice koje će me zainteresirati. Da stvar bude bolja, sam sam gadan u faci. :D
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
Borna Paro
Post 22 Oct 2011, 11:05

slafko » wrote:. Da stvar bude bolja, sam sam gadan u faci. :D
Oskar za iskrenost.
Ni ja nisam pogodnost.
Ali gledam sise i guzice..Oči i facu samo ako vrijedi.
Maleficent

Post 22 Oct 2011, 11:12

Oni od vas koji gledaju oči i lice traže ženu, a ovi koji gledaju sise i guzice traže samo fuk.

Ja sam žena, al gledam prvo facu. Ak je ružan, ruke i glas me ne zanimaju. :zubo:
slafko

Post 22 Oct 2011, 11:15

Sumnjam da sam kao 15-godišnji klinac tražio ženu. :D
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
Maleficent

Post 22 Oct 2011, 11:16

slafko » wrote:Sumnjam da sam kao 15-godišnji klinac tražio ženu. :D
Nisi ti nego tvoja podsvijest. :D
Perzefona

Post 22 Oct 2011, 11:41

Borna Paro » wrote: Žene opet promatraju (...)
Što imam promatrati? Ono što se ima vidjeti vidim odmah.

Ne promatram. Osluškujem.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Nikolajevna

Post 22 Oct 2011, 12:04

Borna Paro » wrote:
Prvi pogled vidiš sise,pa guzicu
Ali kako, kako?
Ona dolazi, pogled padne na sise, to mi je jasno ali što je sljedeće?
Pokažeš prstom negdje iza nje i kažeš : Gle ono bokteubio! :eek:
Ona se okreće, ti brzinski škicneš guzu. Jel' to?
Tim redom? 'Nači, rekli smo već – ona dolazi, gleda ruke, za to vrijeme vi gledate sise, onda se događa gore opisana fora (tako je ..a unda, fora. Fo-ra.) sa prstom gdje se ona okreće, vi snimate pozadinu, ona se vraća a vaše su oči već na njenom licu. Pristojnost – check. A što je s glasom, misli li se na boju glasa ili glas koji vas bije? :zubo:
Perzefona wrote: Ne promatram. Osluškujem.
Čuješ li kad ispusti vjetar, sama si kriva. :kava:
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 788 times
Been thanked: 1496 times
Post 22 Oct 2011, 13:25

slafko » wrote:Ne znam kaj da ti velim. Ja uvijek prvo gledam oči i lice.
Same here.

Tek onda na red dolazi dupe. :D

Nego, Borna, je li toliki problem naći razmaknicu na tipkovnici? :kava:
Potpisi su za budale.
Pješčana

Post 22 Oct 2011, 23:46

Borna Paro » wrote:
Da ne idem dalje ljudi,ima li u tome one opće istine ili da ugasim ovo što sam napisao..?
ugasi
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
JPK

Post 22 Oct 2011, 23:55

Žene promatraju penis. Znanstveno je utvrđeno da žena kad uđe u prostoriju skenira sva muška međunožja u vidokrugu, bez da je toga i svjesna.
Biti i mniti svemiropolisno
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 22 Oct 2011, 23:57

JPK » wrote:Žene promatraju penis. Znanstveno je utvrđeno da žena kad uđe u prostoriju skenira sva muška međunožja u vidokrugu, bez da je toga i svjesna.
Kad bi muškarci nosili pliće i uže hlače - poput žena - bile bismo još neupadljivije u skeniranju. A i ruke samo gledam u kontekstu "moje sise će dobro izgledati u njima".
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Almost Rosey

Post 23 Oct 2011, 00:04

Jer, muškarci su s Marsa, a žene s Venere. I nema kako drugačije da bude.
Pješčana

Post 23 Oct 2011, 00:08

ElliQuinn » wrote: Kad bi muškarci nosili pliće i uže hlače - poput žena - bile bismo još neupadljivije u skeniranju. A i ruke samo gledam u kontekstu "moje sise će dobro izgledati u njima".
prste gledam u kontekstu kako zna s njima upravljati.da, znam mi se pojaviti slika taj tren, sama od sebe.
jedno vrijeme gledala sam kako se snalaze na laptopu bez miša. to je dobar pokazatelj
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 788 times
Been thanked: 1496 times
Post 23 Oct 2011, 01:15

Almost Rosey » wrote:Jer, muškarci su s Marsa, a žene s Venere. I nema kako drugačije da bude.
Mah, i muškarci i žene dolaze sa Zemlje.
Potpisi su za budale.
Lord Byron

Post 23 Oct 2011, 09:01

Jedna od konstantnih forumskih objeda koje dobivam (osim metle u guzici :D) je "nemuževnost", formulirana u kojekakve termine. Srećom da sam trenutno temeljito nabrijan testosteronom od hodočašća Bau-ovo i Bau-ono (alatiiiiiii :cerek:), bušenja, struganja, lupanja i tako to - inače bi me zbediralo što ću opet ispasti piĆkica.

Nikako ne razumijem zaluđivanje guzicama i sisama (ili sisama i guzicama, svejedno). Naime, lijepe sise su - upravo to, lijepe sise. Onako, "vidže lijepih siiiisaaaaa". I ništa više, nikakva ultimatvna želja za konzumacijom nositeljice istih. Vidi čovjek i lijepu brezu pa ju ne poželi ispilat' i nosit' doma.

Padam na pogled. :cerek: Ajme, jakojako padam na inteligentan pogled uokviren inteligentnim licem. Padam na nagovještaj uzbuđivanja, u mnogo širem smislu od pukoga uzbuđivanja pri tjelesnoj konzumaciji (koje nipošto ne podcjenjujem, da ne bude zabune :zubo:). Užitak pred neznamkakvim sisama uokvirenima ničim, posve mi je beznačajan u odnosu na užitak pred inteligentnim pogledom uokvirenim inteligentnim licem, zablistalim uz mene i zbog mene.

Padam i na riječi. Na pravu rečenicu izgovorenu u pravom trenutku, na oštroumnost, na vještičastost. Još gore i još nemuževnije: padam i na riječi koje nagovještavaju inteligentan pogled uokviren inteligentnim licem.

Nadam se da Bau-nešto radi i nedjeljom. :D
Morticia

Post 23 Oct 2011, 09:10

Na prvu, bez progovorene riječi može mi se ili ne mora svidjeti cjelina.
Rijetko kad "čerečim" čovjeka po segmentima, pogotovo u startu.

Međutim, bez obzira na vanjštinu, ono što izlazi iz usta i čime osoba zrači je uvijek bilo i uvijek će biti presudno.
Tako da se nerijetko dogodilo da me ljepotan već nakon prve rečenice ostavi potpuno ravnodušnom, a onaj koji objektivno i nije pretjerano zgodan obori s nogu duhom, inteligencijom, šarmom, stavom i duhovitošću.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Margarita

Post 23 Oct 2011, 10:32

Većina ljudi koje poznajem su visokointeligentni. I što mi onda preostaje nego da gledam u noge, cipele, ruke, što već.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Pješčana

Post 23 Oct 2011, 10:36

Morticia » wrote:
Međutim, bez obzira na vanjštinu, ono što izlazi iz usta i čime osoba zrači je uvijek bilo i uvijek će biti presudno.
.
ovo
ćesto se spominje smisao za humor, i komentari na taj žuđeni smisao za humor. no, radi se o tome, da smisao za humor i ne humor pokazuje mindset osobe, sposobnost da pokaže svoju percepciju svijeta i sposobnost nošenja s problemima.
ono što govori, ono što radi, ono kako diše osoba, je meni magnet. kad nakon razgovora ostanem :zvrko: nebitno slagala se ja il ne slagala s njegovim mišljenjem. najbolja stvar kad, kako vrijeme prolazi, vidiš sve slojeve nečijeg karaktera i uživaš u njima
Lord Byron

Post 23 Oct 2011, 10:41

Margarita » wrote:Većina ljudi koje poznajem su visokointeligentni.
Nisam ja to baš najpreciznije ispisao. :)

Inteligencija je, sama po sebi, potencijal. mogućnost. Ovisno o tome što (ne) napravi s tom svojom inteligencijom, čovjek (a i žena) može biti ne znam kako inteligentan, a da je i dalje jedina reakcija na njega/nju "zijev".

Mene privlači nešto što bi se moglo nazvati "realizirana inteligencija".
Maleficent

Post 23 Oct 2011, 11:48

Lord Byron » wrote: Mene privlači nešto što bi se moglo nazvati "realizirana inteligencija".
Mene privlači (i) energija. Nema mi goreg od mrtvih puhala! Kraj njih se i ja uspavam od dosade.
A.P.
Cactus

Post 23 Oct 2011, 13:35

Mene privlači penis. :meta:

Privuklo me previše raznoraznih osoba da bih ja sad tu slagala listu, a pogotovo mi se ne razmišlja o redoslijedu primjećivanja koječega ako osjetim da me netko privukao.
Herp
Nikki Gauda

Post 23 Oct 2011, 13:44

Mene privlači muževnost. Koju, opet, nije lako definirati, pa neću ni pokušavati, bar ne zasad.

Onaj moj je sa mnom zbog sisa i guzice, to znam, rekao mi je puno puta. :o
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
A.P.
Cactus

Post 23 Oct 2011, 13:58

Herp » wrote:guzice
Čega? :confused:
claudine

Post 23 Oct 2011, 14:11

A.P. » wrote:
Čega? :confused:
herp nema dupe? :eek:

ot: u zadnje vrijeme gledam tipovima noge. jebate, što ima dobrih primjeraka. bolje nego ženske. ozbač. :o
  • Information