Ispočetka možda jest. Ali poslije su, brate, pretjerali. Nema smisla. Ima nas petero ovdje - i sad bismo se svi trebali poklati?
gole cice, pićke i guzce...
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 803 times
- Been thanked: 1529 times
Volim forumske svadje, ali ova mi je bila dosadna. Hvala judolinu 
Bilježim se sa štovanjem, milostiva.
Ja sam prvi za jebanje majki i žvakanje žvaki - ali to se mora raditi sa stilom, pička mu materina.
A ne sa Stihlom, drvosječe glupe...
... aha, tu...
Dakle, san si ustvrdija kako oćeš gledat guzice cice i pičke, da bi nataknjiva, i da imaš ženu. Pa što onda i ta tvoja nebi isto ovdje prikazala, pa da ju isto pitamo, ha? I onda san ja unobolan? Nisu to malo dvostruki kriteriji? Il si možda ti unobolan? Il si jednostavno đubre od čoeka? Jel razuniš sad?
Šta gubiš živce, plačimačak?superkrkan wrote: ↑22 Jan 2017, 00:07degenerik te napravija, dok je tresa kurac o tvoju mater ,sugava mutantska izdrkotino odjebi sa glupin pitanjima u troskocima u svoju umobolnu rupu is kojes izgmiza .
Dakle, san si ustvrdija kako oćeš gledat guzice cice i pičke, da bi nataknjiva, i da imaš ženu. Pa što onda i ta tvoja nebi isto ovdje prikazala, pa da ju isto pitamo, ha? I onda san ja unobolan? Nisu to malo dvostruki kriteriji? Il si možda ti unobolan? Il si jednostavno đubre od čoeka? Jel razuniš sad?
what we've got here is failure to communicate
Harame, kako tumacis cinjenicu da s tobom svi uglavnom imaju probleme, a da nitko drugi nema probleme s ostatkom ovog foruma?
Zadnji sam da se baniraju korisnici, pogotovo sto odobno preferiran fajt, ali kontinuirano podjebavanje i provociranje sa svrhom nastavka fajta bez volje da se isti pretvori u argumentiranu raspravu necu tolerirati.
Reci, kako cemo dalje?
Tko je to "svi koji imaju probleme", navedi poimenice molim te? I di ja prekidam argumentiranu raspravu i nastavljam fajt? Ja samo pitam uvaženog kolegu plačimačka zašto ima dvostruke kriterije -na što on odgovara najgrubljim uvredama na moj lik i djelo.miky0 wrote: ↑23 Jan 2017, 12:29Harame, kako tumacis cinjenicu da s tobom svi uglavnom imaju probleme, a da nitko drugi nema probleme s ostatkom ovog foruma?
Zadnji sam da se baniraju korisnici, pogotovo sto odobno preferiran fajt, ali kontinuirano podjebavanje i provociranje sa svrhom nastavka fajta bez volje da se isti pretvori u argumentiranu raspravu necu tolerirati.
Reci, kako cemo dalje?
Redom smo s tobom imali probleme ja, leteca, judolino i sada krkan sto sam ja primjetio. To sto si samnom imao probleme, nema veze, ali fajt s letecom te gotovo kostao ostanka ovdje, pa smo te postedjeli, a sada si se nastavio istim nacinom ophodit prema njemu imenujuci ga placimacan ili tako nekako. Dakle, navlacis ga da te posalje ukurac.
Nemam ja problema da se s vremena na vrijeme posaljete u pizde materine, ali imam kad forumas ne moze socijalno djelovat u datom okruzenju s ostatkom puka osim s fajtom i trazenjem dlake u jajetu.
U konacnici je njegova osobna stvar jeli on zeli nataknit bilo koga s ovog foruma, a ne tvoja briga kako bi njegova zena na to reagirala. Sto te briga?
Pitanje je retoricko.
Hoces li prestat s takvim nacinom ili ne?
Okej, nećemo zašto sam "s tobom imao problema", a šta se tiče fajta s Letećom to bi više bilo da je ona imala samnom problema koji su odjednom isplivali pa ih ona pokušala rješit svojim moderatorskim alatima -što i nije baš najljepši način zaključivanja razgovora, zar ne?
Aha. Kako je on mene prije toga imenovao -jel nešto kao "degenerik te napravija, dok je tresa kurac o tvoju mater ,sugava mutantska izdrkotino odjebi sa glupin pitanjima u troskocima u svoju umobolnu rupu is kojes izgmiza"? A ja njemu odgovorim da je plačimačak -i šta ja sad njega navlačim?a sada si se nastavio istim nacinom ophodit prema njemu imenujuci ga placimacan ili tako nekako. Dakle, navlacis ga da te posalje ukurac.
Ja mislim da si ti malo pobrkao lončiće tko ovdje ne može socijalno djelovat. Možda da se podsjetiš kakve su reakcije forumašica ovdje na te njegove nataknjivačke prijedloge?Nemam ja problema da se s vremena na vrijeme posaljete u pizde materine, ali imam kad forumas ne moze socijalno djelovat u datom okruzenju s ostatkom puka osim s fajtom i trazenjem dlake u jajetu.
A mogu ja njega poslat u pizdu materinu -evo: odi ti superkrkan u tri pizde svoje mile materine. Jel tako bolje umjesto ga pitat zašto on može druge žene pitat za nataknjivanje a niko njegovu ne?
A zašto nije moja osobna stvar ako ja želim nataknit njegovu ženu, koga to briga? Zašto ona nebi ovdi pokazala svoje cice pičke i guzice, ako to trebaju i druge žene? Oš reć da je njegovoj ženi zabranjen pristup na ovaj forum?U konacnici je njegova osobna stvar jeli on zeli nataknit bilo koga s ovog foruma, a ne tvoja briga kako bi njegova zena na to reagirala. Sto te briga?
Moja su mnogo konkretnija. Šta, treba me sad banat jer nešto lijepo ljudski pitam?Pitanje je retoricko.
S kakvim načinom? Što pitam zašto neko ima dvostruke kriterije, koji važe za druge, al ne i za njega?Hoces li prestat s takvim nacinom ili ne?
dajte dečki, smiješni ste. kao prvo, ovo nije nikakva svađa e da bi bila zanimljiva, nego besmisleno nadjebavanje nadjebavanja radi.
nije vas zabavno čitati jer se svađate doslovno oko ničega, a kvarite atmosferu budući da ste se razbacali po svim temama.
onako, krkan je natkanjivao, nataknjivao, nataknjivao...onda je došao haram i rekao da mu je natknjivanje isforsirano, ergo da je loš nataknjivać.
i tu kreće salva uvreda s obje strane, puko najdebavanje i jebanje majke. i to nasuvo, bez štofa.
totalno besmisleno i idiotski. zašto bi vam se dozvolilo da nastavljate kad je očito da nemate granicu??
jedino da vam se napravi soba za nataknjivanje samo za vas dvojicu
eto tolko, iđen dalje delat
nije vas zabavno čitati jer se svađate doslovno oko ničega, a kvarite atmosferu budući da ste se razbacali po svim temama.
onako, krkan je natkanjivao, nataknjivao, nataknjivao...onda je došao haram i rekao da mu je natknjivanje isforsirano, ergo da je loš nataknjivać.
i tu kreće salva uvreda s obje strane, puko najdebavanje i jebanje majke. i to nasuvo, bez štofa.
totalno besmisleno i idiotski. zašto bi vam se dozvolilo da nastavljate kad je očito da nemate granicu??
eto tolko, iđen dalje delat
Aj malo pogledaj tok razgovora pa opet reci ko izbacuje salve uvreda, a ko jednostavno pita, ko nema granicu kad mu nestane pametnog odgovora (ako ga je ikad i imao).Beau wrote: ↑23 Jan 2017, 13:17dajte dečki, smiješni ste. kao prvo, ovo nije nikakva svađa e da bi bila zanimljiva, nego besmisleno nadjebavanje nadjebavanja radi.
eto tolko, iđen dalje delat![]()
Ne, nebi ja u sobu sa superkrkanom, probaj ti s njime, al preko pp. Meni se to čak niti ne čita.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
predlažem da krkan i haram razmjene žene ili žemske, ko šta već ima, pa da svaki natakne onu tuđu te da se njih dve jave ovđe i nek reknu koji je od njih dvojice bolji nataknjivać
svi sretni a ženske možda i zadovolj(e)ne...
svi sretni a ženske možda i zadovolj(e)ne...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Ne bi sada s tobom polemizirao, jer nemam vremena a ni volje, vec samo napominjem da se smiris, i zaista ljubazno molim da iskoristis mogucnost ignoriranja krkana, a i krkana molim za isto.haram wrote: ↑23 Jan 2017, 13:15Okej, nećemo zašto sam "s tobom imao problema", a šta se tiče fajta s Letećom to bi više bilo da je ona imala samnom problema koji su odjednom isplivali pa ih ona pokušala rješit svojim moderatorskim alatima -što i nije baš najljepši način zaključivanja razgovora, zar ne?
Aha. Kako je on mene prije toga imenovao -jel nešto kao "degenerik te napravija, dok je tresa kurac o tvoju mater ,sugava mutantska izdrkotino odjebi sa glupin pitanjima u troskocima u svoju umobolnu rupu is kojes izgmiza"? A ja njemu odgovorim da je plačimačak -i šta ja sad njega navlačim?![]()
Ja mislim da si ti malo pobrkao lončiće tko ovdje ne može socijalno djelovat. Možda da se podsjetiš kakve su reakcije forumašica ovdje na te njegove nataknjivačke prijedloge?
A mogu ja njega poslat u pizdu materinu -evo: odi ti superkrkan u tri pizde svoje mile materine. Jel tako bolje umjesto ga pitat zašto on može druge žene pitat za nataknjivanje a niko njegovu ne?
A zašto nije moja osobna stvar ako ja želim nataknit njegovu ženu, koga to briga? Zašto ona nebi ovdi pokazala svoje cice pičke i guzice, ako to trebaju i druge žene? Oš reć da je njegovoj ženi zabranjen pristup na ovaj forum?
Moja su mnogo konkretnija. Šta, treba me sad banat jer nešto lijepo ljudski pitam?
S kakvim načinom? Što pitam zašto neko ima dvostruke kriterije, koji važe za druge, al ne i za njega?
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 803 times
- Been thanked: 1529 times
Rješenje dostojno legendarnog Salamona, nema što.
Potpisi su za budale.
Nema cica, nema pizza, nema i ni zajebancije. Ostala samo svrbiguzica.
Trebalo pod hitno preimenovati ovaj topic. 
Znači use, nase i podase, a gdje je ljubav i povjerenje...
-
- Information
-