gole cice, pićke i guzce...

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 803 times
Been thanked: 1529 times
Post 22 Jan 2017, 13:25

Quark wrote:
22 Jan 2017, 13:21
ja san nastran men bilo zanimljivo :brukica:
Ispočetka možda jest. Ali poslije su, brate, pretjerali. Nema smisla. Ima nas petero ovdje - i sad bismo se svi trebali poklati?

Potpisi su za budale.
Beau

Post 22 Jan 2017, 14:11

Volim forumske svadje, ali ova mi je bila dosadna. Hvala judolinu :cerekava:
Quark
Informatičar starog kova
Has thanked: 2 times
Been thanked: 4 times

Post 22 Jan 2017, 15:28

šta smo osjetljivi :kava:
TDK MA-XG najbolja kazeta na svitu.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 22 Jan 2017, 16:53

Beau wrote:
22 Jan 2017, 14:11
Volim forumske svadje, ali ova mi je bila dosadna. Hvala judolinu :cerekava:
Bilježim se sa štovanjem, milostiva.

Ja sam prvi za jebanje majki i žvakanje žvaki - ali to se mora raditi sa stilom, pička mu materina.
A ne sa Stihlom, drvosječe glupe... :gaah:
Quark
Informatičar starog kova

Post 22 Jan 2017, 18:36

ponudija san headu 100 kuna da dođe na ovi forum odbija je
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 22 Jan 2017, 19:14

ovo da judolino nekog banira zbog psovanja i prostačenja je moguće samo u nekom paralelnom svemiru

..i na trkelju... :zubo:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 22 Jan 2017, 20:18

:rofl: :o
Quark
Informatičar starog kova

Post 22 Jan 2017, 21:40

skoro 48 godina čekan da pronađem crvotočinu i na kraju me judo provede kroz nju... :facepalm:
haram
persona non grata

Post 23 Jan 2017, 10:48

miky0 wrote:
22 Jan 2017, 11:22
:rofl:
Volin i ja fajt, ali su pretjerali, blago receno ;)
Gle, ja samo postavljam logička pitanja. Nisam kriv šta je onaj plačimačak izgubio žive pa počeo vrijeđati. :mig:

no gdje smo stali...
what we've got here is failure to communicate
haram
persona non grata

Post 23 Jan 2017, 10:57

... aha, tu...
superkrkan wrote:
22 Jan 2017, 00:07
degenerik te napravija, dok je tresa kurac o tvoju mater ,sugava mutantska izdrkotino odjebi sa glupin pitanjima u troskocima u svoju umobolnu rupu is kojes izgmiza .
Šta gubiš živce, plačimačak? :D
Dakle, san si ustvrdija kako oćeš gledat guzice cice i pičke, da bi nataknjiva, i da imaš ženu. Pa što onda i ta tvoja nebi isto ovdje prikazala, pa da ju isto pitamo, ha? I onda san ja unobolan? Nisu to malo dvostruki kriteriji? Il si možda ti unobolan? Il si jednostavno đubre od čoeka? Jel razuniš sad?
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 23 Jan 2017, 11:44

Harame - ajde prestani, dosta je bilo.
haram
persona non grata

Post 23 Jan 2017, 12:21

judolino wrote:
23 Jan 2017, 11:44
Harame - ajde prestani, dosta je bilo.
Zašto misliš da ja trebam prestati, ako ja nisam započeo?
miky0
ST Leader

Post 23 Jan 2017, 12:29

haram wrote:
23 Jan 2017, 12:21
Zašto misliš da ja trebam prestati, ako ja nisam započeo?
Harame, kako tumacis cinjenicu da s tobom svi uglavnom imaju probleme, a da nitko drugi nema probleme s ostatkom ovog foruma?

Zadnji sam da se baniraju korisnici, pogotovo sto odobno preferiran fajt, ali kontinuirano podjebavanje i provociranje sa svrhom nastavka fajta bez volje da se isti pretvori u argumentiranu raspravu necu tolerirati.

Reci, kako cemo dalje?
haram
persona non grata

Post 23 Jan 2017, 12:38

miky0 wrote:
23 Jan 2017, 12:29
Harame, kako tumacis cinjenicu da s tobom svi uglavnom imaju probleme, a da nitko drugi nema probleme s ostatkom ovog foruma?

Zadnji sam da se baniraju korisnici, pogotovo sto odobno preferiran fajt, ali kontinuirano podjebavanje i provociranje sa svrhom nastavka fajta bez volje da se isti pretvori u argumentiranu raspravu necu tolerirati.

Reci, kako cemo dalje?
Tko je to "svi koji imaju probleme", navedi poimenice molim te? I di ja prekidam argumentiranu raspravu i nastavljam fajt? Ja samo pitam uvaženog kolegu plačimačka zašto ima dvostruke kriterije -na što on odgovara najgrubljim uvredama na moj lik i djelo. :durica:
miky0
ST Leader

Post 23 Jan 2017, 12:55

haram wrote:
23 Jan 2017, 12:38
Tko je to "svi koji imaju probleme", navedi poimenice molim te? I di ja prekidam argumentiranu raspravu i nastavljam fajt? Ja samo pitam uvaženog kolegu plačimačka zašto ima dvostruke kriterije -na što on odgovara najgrubljim uvredama na moj lik i djelo. :durica:
Redom smo s tobom imali probleme ja, leteca, judolino i sada krkan sto sam ja primjetio. To sto si samnom imao probleme, nema veze, ali fajt s letecom te gotovo kostao ostanka ovdje, pa smo te postedjeli, a sada si se nastavio istim nacinom ophodit prema njemu imenujuci ga placimacan ili tako nekako. Dakle, navlacis ga da te posalje ukurac.

Nemam ja problema da se s vremena na vrijeme posaljete u pizde materine, ali imam kad forumas ne moze socijalno djelovat u datom okruzenju s ostatkom puka osim s fajtom i trazenjem dlake u jajetu.

U konacnici je njegova osobna stvar jeli on zeli nataknit bilo koga s ovog foruma, a ne tvoja briga kako bi njegova zena na to reagirala. Sto te briga?

Pitanje je retoricko.

Hoces li prestat s takvim nacinom ili ne?
haram
persona non grata

Post 23 Jan 2017, 13:15

miky0 wrote:
23 Jan 2017, 12:55
Redom smo s tobom imali probleme ja, leteca, judolino i sada krkan sto sam ja primjetio. To sto si samnom imao probleme, nema veze, ali fajt s letecom te gotovo kostao ostanka ovdje, pa smo te postedjeli,
Okej, nećemo zašto sam "s tobom imao problema", a šta se tiče fajta s Letećom to bi više bilo da je ona imala samnom problema koji su odjednom isplivali pa ih ona pokušala rješit svojim moderatorskim alatima -što i nije baš najljepši način zaključivanja razgovora, zar ne?
a sada si se nastavio istim nacinom ophodit prema njemu imenujuci ga placimacan ili tako nekako. Dakle, navlacis ga da te posalje ukurac.
Aha. Kako je on mene prije toga imenovao -jel nešto kao "degenerik te napravija, dok je tresa kurac o tvoju mater ,sugava mutantska izdrkotino odjebi sa glupin pitanjima u troskocima u svoju umobolnu rupu is kojes izgmiza"? A ja njemu odgovorim da je plačimačak -i šta ja sad njega navlačim? :rofl:
Nemam ja problema da se s vremena na vrijeme posaljete u pizde materine, ali imam kad forumas ne moze socijalno djelovat u datom okruzenju s ostatkom puka osim s fajtom i trazenjem dlake u jajetu.
Ja mislim da si ti malo pobrkao lončiće tko ovdje ne može socijalno djelovat. Možda da se podsjetiš kakve su reakcije forumašica ovdje na te njegove nataknjivačke prijedloge?
A mogu ja njega poslat u pizdu materinu -evo: odi ti superkrkan u tri pizde svoje mile materine. Jel tako bolje umjesto ga pitat zašto on može druge žene pitat za nataknjivanje a niko njegovu ne?
U konacnici je njegova osobna stvar jeli on zeli nataknit bilo koga s ovog foruma, a ne tvoja briga kako bi njegova zena na to reagirala. Sto te briga?
A zašto nije moja osobna stvar ako ja želim nataknit njegovu ženu, koga to briga? Zašto ona nebi ovdi pokazala svoje cice pičke i guzice, ako to trebaju i druge žene? Oš reć da je njegovoj ženi zabranjen pristup na ovaj forum?
Pitanje je retoricko.
Moja su mnogo konkretnija. Šta, treba me sad banat jer nešto lijepo ljudski pitam?
Hoces li prestat s takvim nacinom ili ne?
S kakvim načinom? Što pitam zašto neko ima dvostruke kriterije, koji važe za druge, al ne i za njega?
Beau

Post 23 Jan 2017, 13:17

dajte dečki, smiješni ste. kao prvo, ovo nije nikakva svađa e da bi bila zanimljiva, nego besmisleno nadjebavanje nadjebavanja radi.
nije vas zabavno čitati jer se svađate doslovno oko ničega, a kvarite atmosferu budući da ste se razbacali po svim temama.

onako, krkan je natkanjivao, nataknjivao, nataknjivao...onda je došao haram i rekao da mu je natknjivanje isforsirano, ergo da je loš nataknjivać.
i tu kreće salva uvreda s obje strane, puko najdebavanje i jebanje majke. i to nasuvo, bez štofa.
totalno besmisleno i idiotski. zašto bi vam se dozvolilo da nastavljate kad je očito da nemate granicu??

jedino da vam se napravi soba za nataknjivanje samo za vas dvojicu :raspa:

eto tolko, iđen dalje delat :mama:
haram
persona non grata

Post 23 Jan 2017, 13:22

Beau wrote:
23 Jan 2017, 13:17
dajte dečki, smiješni ste. kao prvo, ovo nije nikakva svađa e da bi bila zanimljiva, nego besmisleno nadjebavanje nadjebavanja radi.
nije vas zabavno čitati jer se svađate doslovno oko ničega, a kvarite atmosferu budući da ste se razbacali po svim temama.

onako, krkan je natkanjivao, nataknjivao, nataknjivao...onda je došao haram i rekao da mu je natknjivanje isforsirano, ergo da je loš nataknjivać.
i tu kreće salva uvreda s obje strane, puko najdebavanje i jebanje majke. i to nasuvo, bez štofa.
totalno besmisleno i idiotski. zašto bi vam se dozvolilo da nastavljate kad je očito da nemate granicu??

jedino da vam se napravi soba za nataknjivanje samo za vas dvojicu :raspa:

eto tolko, iđen dalje delat :mama:
Aj malo pogledaj tok razgovora pa opet reci ko izbacuje salve uvreda, a ko jednostavno pita, ko nema granicu kad mu nestane pametnog odgovora (ako ga je ikad i imao).
Ne, nebi ja u sobu sa superkrkanom, probaj ti s njime, al preko pp. Meni se to čak niti ne čita.
Šabović Adis
Inventar
Has thanked: 318 times
Been thanked: 336 times

Post 23 Jan 2017, 14:05

Mislim das'se zajeb'o što nisi iskoristio priliku da joj tražiš pičke. Al' eto...:rofl:
Potpisujem bjanko smrtne presude :mirko:
Euklid
old school

Post 23 Jan 2017, 14:42

predlažem da krkan i haram razmjene žene ili žemske, ko šta već ima, pa da svaki natakne onu tuđu te da se njih dve jave ovđe i nek reknu koji je od njih dvojice bolji nataknjivać

svi sretni a ženske možda i zadovolj(e)ne... :mudri:
miky0
ST Leader

Post 23 Jan 2017, 14:51

haram wrote:
23 Jan 2017, 13:15
Okej, nećemo zašto sam "s tobom imao problema", a šta se tiče fajta s Letećom to bi više bilo da je ona imala samnom problema koji su odjednom isplivali pa ih ona pokušala rješit svojim moderatorskim alatima -što i nije baš najljepši način zaključivanja razgovora, zar ne?

Aha. Kako je on mene prije toga imenovao -jel nešto kao "degenerik te napravija, dok je tresa kurac o tvoju mater ,sugava mutantska izdrkotino odjebi sa glupin pitanjima u troskocima u svoju umobolnu rupu is kojes izgmiza"? A ja njemu odgovorim da je plačimačak -i šta ja sad njega navlačim? :rofl:

Ja mislim da si ti malo pobrkao lončiće tko ovdje ne može socijalno djelovat. Možda da se podsjetiš kakve su reakcije forumašica ovdje na te njegove nataknjivačke prijedloge?
A mogu ja njega poslat u pizdu materinu -evo: odi ti superkrkan u tri pizde svoje mile materine. Jel tako bolje umjesto ga pitat zašto on može druge žene pitat za nataknjivanje a niko njegovu ne?

A zašto nije moja osobna stvar ako ja želim nataknit njegovu ženu, koga to briga? Zašto ona nebi ovdi pokazala svoje cice pičke i guzice, ako to trebaju i druge žene? Oš reć da je njegovoj ženi zabranjen pristup na ovaj forum?

Moja su mnogo konkretnija. Šta, treba me sad banat jer nešto lijepo ljudski pitam?

S kakvim načinom? Što pitam zašto neko ima dvostruke kriterije, koji važe za druge, al ne i za njega?
Ne bi sada s tobom polemizirao, jer nemam vremena a ni volje, vec samo napominjem da se smiris, i zaista ljubazno molim da iskoristis mogucnost ignoriranja krkana, a i krkana molim za isto.
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 803 times
Been thanked: 1529 times
Post 23 Jan 2017, 15:19

Euklid wrote:
23 Jan 2017, 14:42
predlažem da krkan i haram razmjene žene ili žemske, ko šta već ima, pa da svaki natakne onu tuđu te da se njih dve jave ovđe i nek reknu koji je od njih dvojice bolji nataknjivać

svi sretni a ženske možda i zadovolj(e)ne... :mudri:
Rješenje dostojno legendarnog Salamona, nema što. :D
Potpisi su za budale.
caramba

Post 23 Jan 2017, 19:03

Nema cica, nema pizza, nema i ni zajebancije. Ostala samo svrbiguzica. :flop: Trebalo pod hitno preimenovati ovaj topic. :mama:
Nitkona

Post 23 Jan 2017, 19:27

caramba wrote:
22 Jan 2017, 13:08
Kako idu ova opaka vremena sve ti je manje toga. Prava prijateljstva. Ako ga je ikad uopće previše i bilo. Ili je nemir ili je strast ili ravnodušnost.
I ako već kvotaš daj poradi malo na tome, nek' si i na mobitelu, nemoj da moram čitati dvaput svoje pizdarije. :rofl:
Znači use, nase i podase, a gdje je ljubav i povjerenje...
Euklid
old school

Post 23 Jan 2017, 19:33

u romanima... :ne zna:
  • Information