Euklid wrote: ↑05 Feb 2017, 00:13
to se slazem, Sabovic je toliko kvalitetan inventar da nam svi drugi forumi zavide na njemu...
Šabović pokućni, obični.
Šabović Adis wrote: ↑05 Feb 2017, 00:59
Nego, haj' ti meni lijepo reci usljed čega si se osjetio uvrijeđenim pa da to (ti i ja) istjeramo na čistac!
I, smatram da nema potrebe za novom temom, naslov je baš prikladan - "Jezikoterija".
A ne, nećeš me u to uvući. Kad sam bio šef Trkeljanja, dopuštao sam si luksuz beskrajnih, jalovih rasprava s korisnicima o tome tko je što započeo, prvi komu učinio i slično, sve u nadi da ćemo stvari 'demokratski' istjerati na čistac i da će nam otad svima biti bolje. Hoće kurac.
U ovoj rundi neću to činiti. Možemo raspravljati o stručnim pitanjima, ali pretresati stvari od prvog punskog do seljačke bune nema smisla. Što je bilo, bilo je. Nikad nisam podržavao kuknjavu na ovom forumu o onome što je bilo 'tamo'. I iznimno rijetko pišem o tome. Jer stalno ponavljam: Trkeljanje je jedno, a Forum.hr drugo. Kad nam ovo mjesto prestane biti rezervno, pomoćno, zamjensko - možemo naprijed.
miky0 wrote: ↑05 Feb 2017, 08:13
Jeba vas patak, nemojte mi protiv nasmijanonebo

tamo na turizmu je odlicna i jedini je modertor koji me nije kaznio. Cak cu se i upoznat s njom kad mi doleti u split
Ovo nije bio lov na vještice. Ne pišem o ljudima koji ne dolaze ovamo. Provjeri. Bitke s Forumhaera bijem, zamisli, na Forumhaeru.