nije ti on JudolinoMmeTipfeler wrote: ↑20 Feb 2017, 21:41S njim? i to uzajamno? Ni u ludilu! Ako vi svi to ne morate gledati, ne moram ni ja privatno trpjeti.![]()
Izmjene i dopune (javna rasprava)
- Herbicidna
- Been thanked: 1 time
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 810 times
- Been thanked: 1542 times
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 810 times
- Been thanked: 1542 times
Pa nek ti se čovjek sviđa, zna duhovit biti. Ništa ti ja ne prigovaram.
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
ne suprotstavljaju se njegovi postovi tom prijedlogu, nego se tvoja pravila (a ne prijedlog) suprotstavljaju ili se mogu suprotstavljati njegovim postovimaMmeTipfeler wrote: ↑20 Feb 2017, 18:48Da, slažem se. Očito imamo prečih pitanja za rješavanje.
Ne budi ti teško pa mi ipak odgovori u kojem se smislu i u kolikoj mjeri njegovi postovi suprotstavljaju prijedlogu da se ovdje usmjeri forumaška i modovska arbitrarnost.
stitchovi postovi se puno manje oslanjaju na slijepo slijeđenje pravila. nedvojbeno podrazumijevaju opuštenost i neometano forumašenje.
tvoji se mogu tumačiti različito, ovisno tko ih koristi kao alate. i koliko je jak njegov OKP
tvoja pravila imaju za svrhu na neki način preodgojiti forumaše, ajde to je prejaka riječ, ali uniformirati ih, dakle naglasak je na nekakvom kodeksu ponašanja .
stitch veli da je najvažnije da se piše, a naglasak neka bude na moderatoru da svoj pdf drži i organizira preglednim.
drugim riječima, ti si navela neka pravila i smjernice koje zapravo ne koriste ničemu osim da se dijele packe. tu mislim na caps, smajliće, spamanje novootvorene teme i tome slično.
da, umjesto capsa se može koristiti bold, ali zašto ne caps, jednostavnije je i brže? i u navici.
ne kažem da ti namjera i je bila dijeliti packe, kažem da je nepotrebno ukoliko nema takve namjere
osim toga, sankcije. ti kažeš da nisu drakonske. ali nisu bogami ni zanemarive.
dvije opomene - jednodnevni ban. a opomenu dobiješ za caps ili oftopičarenje.
ok, ti možeš reći da to ne bi bilo tako strogo primjenjivano u praksi, vjerojatno i ne bi, ali opet nije sigurno.
tim više što već neko vrijeme iskazuješ između redaka nezadovoljstvo na raznim temama, i prema moderatorima ali i katkad prema forumašima.
ne mislim na ovo zadnje kad je sve eskaliralo, nego i prije nego li su objavljena pravila. onako, često mi zvučiš kao da si nam učiteljica, a mi mali đaci
što su pravila detaljnija to je više prilika za pičvajz i cijepanje dlake
- Euklid
- old school
ma sve 5 
ali mi je posebno drago što si se osvrnula na docirajući ton koji adminica često koristi
doduše, sve koji mi se tako obraćaju obožavam prcati u zdrav mozak do besvijesti pa meni ne smeta toliko ali ne znam kako je s drugima...
ali mi je posebno drago što si se osvrnula na docirajući ton koji adminica često koristi
doduše, sve koji mi se tako obraćaju obožavam prcati u zdrav mozak do besvijesti pa meni ne smeta toliko ali ne znam kako je s drugima...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Lažem kako god okreneš. Učila sam od najbolje, bejbi.MmeTipfeler wrote: ↑20 Feb 2017, 10:56Prije nego što napišem post u vezi s forumom, odgovorit ću na ovo: još uvijek čuvam privatnu poruku u kojoj si mi napisala posve drugi razlog. Ili si lagala onda ili lažeš sada.
P. S. Znam da mi ne možeš odmah odgovoriti, ali pričekat ću dosutra. Ovo sam napisala radi drugih.
A kad već čuvaš moje PM-ove, daj mi frkni onaj u kojem ti bacam tarot za pseto i analiziram mu stanje čakri. Slučajno sam ga izbrisala, a htjela bih da to postane moj novi hobi. Plaća se više od prevođenja i smislenije je od trkeljanja.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Mrš, droljo!!!!!! Nađi si svog megatrola.
Mama, jesi li to ti?MmeTipfeler wrote: ↑20 Feb 2017, 19:01Judolino, zbog tvojega načina komunikacije sa mnom na Moderatorskom kutku rekla sam ti da s tobom više ne razgovaram. (Za neupućene: ovo je samo blaži primjer Judolinova načina kolegijalnog razgovora.) No ipak ću ti odgovoriti: ne projiciraj. Nisi mi nikakav faktor u životu, falabogu.
I sada te opet vraćam na ignore.![]()
Nađi si svoj forum i pusti me da čitam.
- MmeTipfeler
Citiram samo prvi dio, a ostalo će ionako svatko moći sam pronaći u tvojem postu.
Teško da bi se moglo reći da se predložena pravila - i dalje inzistiram na tvrdnji da je riječ o prijedlogu jer inače ne bi bilo ni rasprave o tome, nego bi pravila samo osvanula na forumu i počela se primjenjivati - suprotstavljaju onome što je napisao Stitch jer je on pisao poslije, u odgovor na početne postove. Ili u odgovor na nešto drugo, ne znam. Malo cjepidlačim, znam, ali kako ću te drukčije zezati?
Nego, ako bi primjenom predloženih pravila nastao pičvajz, kako bi ti nazvala trenutačno stanje na Trkeljanju? Ovo što je napisala Herbicidna da više nikoga neće pozivati ovamo čula sam u još tužnijem obliku - molim osobu koja mi je to prenijela da se ne ljuti što prepričavam dio našega razgovora: jedna je ovdašnja forumašica pokušala pozvati ljude da navrate na Trkeljanje pa su je zapanjeno pitali što tu uopće radi i kako joj možemo biti zanimljivi.
Uostalom, znaš da smo na početku pozivali pojedine članove da nam se pridruže i pomognu u obnovi foruma, da to tako nazovem. Neki od njih na fin su se način odbili petljati s Trkeljanjem, a itekako bi mogli pridonijeti podizanju njegove razine. I to nisu ljudi u vezi s kojima bi se moglo samo odmahnuti rukom i reći "'ko ih jebe". Neki su se privremeno vratili pa su nas opet napustili. Što misliš zašto? Reći ću ti što ja mislim: ni ja ne bih voljela zalaziti u krčmu u kojoj svakodnevno i neprestano vlada raspoloženje "čaše lomim, srča do kolena". A Trkeljanje ostavlja upravo takav dojam.
Pravila se mogu preformulirati, zato su ovdje i iznesena da svatko kaže svoje mišljenje i eventualno da neki prijedlog. Recimo, ovo što kažeš za verzal - ne moramo napisati da je zabranjen za naglašavanje jednoga dijela teksta, nego da je zabranjeno cijeli post napisati velikim slovima - ovo sad improviziram, može se i drukčije reći.
Nemam namjeru nikome biti učiteljica, osim što sam možda malo profesorski dosadna, ali smatraš li ti ili bilo tko drugi da je doista bolje moderirati i administrirati bez ikakva suzdržavanja? Da je jedini moderatorski alat baniranje, pače - permabaniranje? Da ne se treba najprije poslužiti drugim mogućnostima - brisanjem posta, upozoravanjem - na temi ili sistemski, pozivanjem na povratak na temu? Ja, eto, smatram.
Možemo se mi pozivati na Lastana i Schmokljana koliko god hoćemo, dok god ostajemo smao na riječima, a ponašamo se drukčije, uzalud nam trud.
Konkretno, da ne govorim o drugima, reći ću nešto što mogu potvrditi svi bivši i sadašnji modovi iz Mikyjeve ere. Nažalost, potječe iz moderatorskog dijela, ali prepričat ću, neću stavljati citat. Dakle, naš Miky, za kojega svi znamo i s pravom primjećujemo da slabo sudjeluje na Trkeljanju, a ja ću mu to prva reći, negdje na početku dogovora i razgovora o tome kako ćemo dalje, a bilo mu je to usred turističke sezone koja je, osim svega, prošle godine i dulje trajala, smislio je da bi me mogao imenovati svojom zamjenicom i prepustiti mi defakto upravu nad Trkeljanjem - dok njega nema. Što znači gotovo stalno. Dakako, ta funkcija ne postoji, Miky ju je izmislio. Nikada nisam tu mogućnost zloupotrijebila, uvijek sam ga dovlačila na forum kad je nešto trebalo riješiti, a ako mi to ne bi uspjelo, uvijek sam ga obavještavala o onome što bih učinila, smatrajući da njegova mora biti posljednja (za što sam, usput budi rečeno, dobila "kompliment" da se "gazdi uvlačim u guzicu"), a uvijek sam i ostale pitala za mišljenje... koje ili nikako ne bi stizalo ili bi stiglo kad je voz već bio prošao. Takvu odgovornost nikada nisam htjela i ne želim je preuzeti na sebe. Htjela sam i još uvijek hoću timski rad, ali jebeš ti timski rad u kojem svatko vuče na svoju stranu i nitko nikoga ne sluša, a od dogovora nema ni D.
Da, ovo je malo cendranja na račun forumske uprave. No mislim da na to imam pravo nakon više od pola godine svakodnevnoga rada na forumu. Da, baš rada. I lunapark treba održavati. Meni nije teško raditi, pripadam generaciji "starijih gospođa" koje su na to naviknule. No odbijam raditi besciljno, bez svrhe.
A sad odoh u šetnju. "Vidimo" se poslijepodne.
- Euklid
- old school
Je li to onaj timski rad kad sve radiš na svoju ruku i bez dogovora?MmeTipfeler wrote: ↑21 Feb 2017, 10:24Htjela sam i još uvijek hoću timski rad, ali jebeš ti timski rad u kojem svatko vuče na svoju stranu i nitko nikoga ne sluša, a od dogovora nema ni D.
A kad neki drugi mod učini nešto samostalno onda odmah dolaziš i zvocaš?
Nisam u početku reagirao jer si većinu stvari učinila dobro pa nije ni imalo smisla da reagiram.
Nisam u početku reagirao ni kad si mi zvocala za svaku moderatorsku akciju koju sam poduzeo.
Međutim, ne mogu više ne reagirati kad se od Trkeljanja pokušava napraviti novi fhr.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Dosadna sam već sama sebi ali te moram opet potpisati.Beau wrote: ↑21 Feb 2017, 09:03ne suprotstavljaju se njegovi postovi tom prijedlogu, nego se tvoja pravila (a ne prijedlog) suprotstavljaju ili se mogu suprotstavljati njegovim postovima
stitchovi postovi se puno manje oslanjaju na slijepo slijeđenje pravila. nedvojbeno podrazumijevaju opuštenost i neometano forumašenje.
tvoji se mogu tumačiti različito, ovisno tko ih koristi kao alate. i koliko je jak njegov OKP
tvoja pravila imaju za svrhu na neki način preodgojiti forumaše, ajde to je prejaka riječ, ali uniformirati ih, dakle naglasak je na nekakvom kodeksu ponašanja .
stitch veli da je najvažnije da se piše, a naglasak neka bude na moderatoru da svoj pdf drži i organizira preglednim.
drugim riječima, ti si navela neka pravila i smjernice koje zapravo ne koriste ničemu osim da se dijele packe. tu mislim na caps, smajliće, spamanje novootvorene teme i tome slično.
da, umjesto capsa se može koristiti bold, ali zašto ne caps, jednostavnije je i brže? i u navici.
ne kažem da ti namjera i je bila dijeliti packe, kažem da je nepotrebno ukoliko nema takve namjere
osim toga, sankcije. ti kažeš da nisu drakonske. ali nisu bogami ni zanemarive.
dvije opomene - jednodnevni ban. a opomenu dobiješ za caps ili oftopičarenje.
ok, ti možeš reći da to ne bi bilo tako strogo primjenjivano u praksi, vjerojatno i ne bi, ali opet nije sigurno.
tim više što već neko vrijeme iskazuješ između redaka nezadovoljstvo na raznim temama, i prema moderatorima ali i katkad prema forumašima.
ne mislim na ovo zadnje kad je sve eskaliralo, nego i prije nego li su objavljena pravila. onako, često mi zvučiš kao da si nam učiteljica, a mi mali đaci
što su pravila detaljnija to je više prilika za pičvajz i cijepanje dlake![]()
Seksualno frustrirana i emocionalno mrtva učiteljica koja se iživljava na učenicima pametnijim od sebe, dodala bih.
i ja ću citirati samo prvi dio. znam da su pravila samo prijedlog. ali kad sam rekla prijedlog mislila sam na: prijedlogu da se ovdje usmjeri forumaška i modovska arbitrarnost. a za to sam i jaMmeTipfeler wrote: ↑21 Feb 2017, 10:24Citiram samo prvi dio, a ostalo će ionako svatko moći sam pronaći u tvojem postu.
Teško da bi se moglo reći da se predložena pravila - i dalje inzistiram na tvrdnji da je riječ o prijedlogu jer inače ne bi bilo ni rasprave o tome, nego bi pravila samo osvanula na forumu i počela se primjenjivati - suprotstavljaju onome što je napisao Stitch jer je on pisao poslije, u odgovor na početne postove. Ili u odgovor na nešto drugo, ne znam. Malo cjepidlačim, znam, ali kako ću te drukčije zezati?![]()
nemam puno vremena, možda nisam sasvim detaljno pročitala cijeli post. ali svest ću sve na kratku poantu.
da krivo ne shvatiš, mene briga za tvoj ton učiteljice. stvar stila, neš ti.
poanta je bila u sljedećoj logici. smiješ ti biti nezadovoljna, dabome, tko ne bi bio hahaha.
ALI - pristala si administrirati forum. već postojeći. a forum - to smo mi.
pa onda ako si na kraju nezadovoljna nama, bit će da si imala prevelika ili neralna očekivanja.
treba vidit kako nas se takve kakvi smo može prikazati u što ljepšem i pravlačnijem svjetlu :popravlja frizuru:
ovo opet ne znači da se nitko ne bi trebao mijenjati. treba raditi na takvoj atmosferi
za ove priče tko je što rekao o nama, da smo ovakvi onakvi, me nije previše briga i zaboli me, evo iskreno. možda bi trebalo.
ali ja stvarno ne gajim nikakve iluzije o nama i ovom mjestu. ovo je zadnjih godina funkcioniralo kao faking dnevni boravak.
ja sam ZA da mi pospješimo forum na sve moguće načine. ali počnimo s gledanjem istini u oči
to je sve. imajmo realna očekivanja. i prilagodimo tome i pravila. postepeno. ne može sve odmah.
Ajd da si i ti konačno muda uzgojio.Euklid wrote: ↑21 Feb 2017, 10:39Je li to onaj timski rad kad sve radiš na svoju ruku i bez dogovora?
Nisam u početku reagirao jer si većinu stvari učinila dobro pa nije ni imalo smisla da reagiram.
Nisam u početku reagirao ni kad si mi zvocala za svaku moderatorsku akciju koju sam poduzeo.
Međutim, ne mogu više ne reagirati kad se od Trkeljanja pokušava napraviti novi fhr.
Ja skrolam, ali judolino ima OKP pa čita. Tarzan!
Nije tako. Ona bi mene pitala za svaku stvar jeli je moze sprovest, tako ako cemo pravo iza svake njezine odluke amenujem ja.Euklid wrote: ↑21 Feb 2017, 10:39Je li to onaj timski rad kad sve radiš na svoju ruku i bez dogovora?
-
- Information
-