Ispravak netočnog navoda: administrator i vlasnik foruma banira forumaša na tjedan dana, a moderator mu brže-bolje preko toga zalijepi permu.
Izmjene i dopune (javna rasprava)
- MmeTipfeler
To je to. Nemam sto dodat.Stitch wrote: ↑21 Feb 2017, 21:39A to piše - gdje točno? Na plotu?
Reci ti meni, kakav je to forum na kojem jedan moderator banira forumaša na tjedan dana, a drugi mu brže-bolje preko toga zalijepi permu?
Kakav je to forum na kojem jedan moderator zatvori temu, a drugi je pet minuta nakon toga otvori?
Kakav je to forum na kojem se ne zna tko je koga banirao nego se doslovce nagađa je li forumaš baniran ili ne?
Kakav je to forum na kojem jedan moderator na pasja kola izvrijeđa drugoga umjesto da razgovara s njim i objasni mu svoje postupke?
Na posljetku, kakav je to forum koji takvu praksu ne želi spriječiti, zaustaviti, onemogućiti? A ti ga, eto, ovdje slavno zastupaš i predstavljaš?
Kako te nije sram, pizda li mu materina?
Euklide, ja nisam da postojece forumase zamjenim drugima, samo zelim da pored postojecih dodju novi. A oni ne dolaze.
I ne, ne zelimo biti kopija onom forumu, samo sto zelimo je uvest reda u upravljanju forumom da se ne dogadjaju pizdarije koje je u ovom postu sve lijepo naveo Stitch.
Najbolji na internetsima.Stitch wrote: ↑21 Feb 2017, 21:39A to piše - gdje točno? Na plotu?
Reci ti meni, kakav je to forum na kojem jedan moderator banira forumaša na tjedan dana, a drugi mu brže-bolje preko toga zalijepi permu?
Kakav je to forum na kojem jedan moderator zatvori temu, a drugi je pet minuta nakon toga otvori?
Kakav je to forum na kojem se ne zna tko je koga banirao nego se doslovce nagađa je li forumaš baniran ili ne?
Kakav je to forum na kojem jedan moderator na pasja kola izvrijeđa drugoga umjesto da razgovara s njim i objasni mu svoje postupke?
Na posljetku, kakav je to forum koji takvu praksu ne želi spriječiti, zaustaviti, onemogućiti? A ti ga, eto, ovdje slavno zastupaš i predstavljaš?
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Pa sami ste se lijepo otkrili na ovoj temi da želite čist i uredan, lijepo posložen forum, s discipliniranim forumašima koji se povinuju svemu što im se servira...Stitch wrote: ↑21 Feb 2017, 21:39A to piše - gdje točno? Na plotu?
Kako te nije sram, pizda li mu materina?
Na ovo ostalo molim konkretnije i preciznije što želiš reći.
Da ne ispadne kao zadnji put kad si mi u notification napisao da premjestim postove ''negdje na povijest ili kulturu'' pa mi poslije cvilio
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 809 times
- Been thanked: 1538 times
Bio sam dovoljno jasan i precizan svakome s više od dva grama mozga u glavi. I tada i sada.
A što se cviljenja tiče, bojim se da si me pomiješao sa samim sobom. Projekcija je, vele, zajebana stvar.
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
Nina, ne mogu ti sada odgovarati jer kao prava klimakterična baba idem na spavanje (nina williams wrote: ↑21 Feb 2017, 21:45Htjela sam reć nešto kao drž se, nemoj odustat...men će bit ljepše čitat ako urediš ovo.![]()
Hvala ti na podršci, ali neka ne bude upućena meni osobno, nego novoj eri Trkeljanja, obnovi Trkeljanja, brisanju prašine i pranju bljuvotina koje su za pijancima ostale u dnevnom boravku.
Sutra ću ponovo pročitati tvoj post i odgovoriti na pojedine sugestije. Nadam se da ću ga naći jer mi nešto govori da će se noćas strasti opet razmahati. Naći ću ga, ne brini. Zezam se.
Inače, u vezi s ovom tvojom idejom o četerskim temama koje bi trebalo ograničiti na pdf Trkeljanje, baš mi je danas u šetnji palo na pamet kako su negdje na Žitnjaku otvorili novi pseći park, ali s dva odvojena prostora: za velike i male pse. Što je, ako mene pitaš, idiotarija, ali nema veze s ovom temom. S time da bismo onda ovdje trebali organizirati i poseban dio za trokratni pregled.
Ma tko je njoj i kako pokušao smjestiti?MmeTipfeler wrote: ↑21 Feb 2017, 16:56Vidim da poruke i informacije lete na sve strane.Herbi, pokušali su ti smjestiti, ali sam im ja rekla da ste vas dvoje muž i žena. Molim te, nemoj ni pod mukama priznati koliko je i kakvo je bilo mito.
![]()
Baba - kuš!
Slutio sam da je taj Gulikoža njezin dilber, ali teško je to pojasniti osobama vođenim milicionerskom logikom.
Karizma se stiče godinama, ne kupuje se rođenjem u Francuskoj - i zato bi ti bilo bolje da daš ostavku. Ili još bolje, da zajedno sa svojim likom iz crtića osnuješ vlastiti pješčanik za dokone babe i njihove pese.
- MmeTipfeler
Da. A ja hoću wild wild west. To mi je seksije.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Ja sam imao pravo ubiti ovaj forum, čak sam razmišljao o tome. Drugim riječima, imao sam pravo biti pederčina. Ali nisam to htio.
Prepustio sam ga drugome kad sam shvatio da taj forum forumaši žele, premda je bio MOJE JEBENO PRIVATNO VLASNIŠTVO.
Ako si čovjek a ne Diznijev miš - odjebi. Dosta je bilo tvog izdrkavanja.
Povedi damu iz Pariza i osnivaj jebačke forume, ovakvi poput tebe jednostavno se ne razlikuju znatno od Sedmice, samo kaj je on više za ustaše.
Ajde više, nije ovo Kocka, kocka, kockica.
Kako ti nemaš srama, jebala te komifo Francuska iz koje si ispala!MmeTipfeler wrote: ↑21 Feb 2017, 17:36Ne, to je onaj timski rad kad se modove triput nešto pita, a oni ne odgovaraju.
Ti se javljaš za nedavanje odgovora?
ZA KOJU SI MI PIZDU MATERINU SKINULA OVLASTI, A NISE ME IZVIJESTILA O TOME - DAJ ODGOVORI I PRESTANI VIŠE SRAT!!!
Hvala ti na antireklami, ovco draga...Karlinjo wrote: ↑21 Feb 2017, 17:37Meni miky djeluje zdravo kapitalistički nastrojen.Razumije granice vlasništva i upravljanja, zdravo pragmatičan je, uspjeva okupit i drukcije ljude od sebe oko sebe... Ja ne vidim problem s vlasnistvom bas nikakav.
A gdje si bio '91 i tko je čisti pravi trkeljas. Koga briga.
Tko kaže da hadezovski turbokatolici ne mogu biti korisni?
Nakon ovoga Mikijev je ugled znatno porastao.
judolino wrote: ↑21 Feb 2017, 22:08Ja sam imao pravo ubiti ovaj forum, čak sam razmišljao o tome. Drugim riječima, imao sam pravo biti pederčina. Ali nisam to htio.
Prepustio sam ga drugome kad sam shvatio da taj forum forumaši žele, premda je bio MOJE JEBENO PRIVATNO VLASNIŠTVO.
Ako si čovjek a ne Diznijev miš - odjebi. Dosta je bilo tvog izdrkavanja.
Povedi damu iz Pariza i osnivaj jebačke forume, ovakvi poput tebe jednostavno se ne razlikuju znatno od Sedmice, samo kaj je on više za ustaše.
Ajde više, nije ovo Kocka, kocka, kockica.
Glumis strogog, a ispadas smijesna alkoholizirana budaletina. Zasto bi ja trebao odstupit? Moj grijeh je ____________
PS navedi u praznu crtu
Jebote bog ti si jos na ovome
Aj promini plocu, zalostan si.
Inace, mogu zahvalit tehnickim ogranicenjima sto ti je oduzeo alate. Zamisli u kojoj sam zabludi bio kad sam ti ih dao
Emer je stari, perverzin šupak i teški lažljivac.
Perzefona je klimakterična manipulatorica u koju je bio zacopan gore navedeni šupak.
Blaze je glupača koja nije mogla razjasniti koju je kurac smeta, unatoč opetovanom ponavljanju pitanja.
Za Marge ne mogu reći ništa, ona je jedna od rijetkih koja nije spletkarila, bar koliko ja znam.
Lastan je bio moj frend, ali jako mi se zamjerio kad je kao pravi mamin sin zajedno s onim idiotom JPK-om srao po nama pohlepnicima koji smo kupili kuće kreditim u švicarcima, vođenima sotonskom željom da ulažemo u svoje vlasništvo, a da ne bacamo lovu kojekakvim mikijima.
Ne znam kaj tebe pere, ali ti si meni prepustio forum baš zato kaj su se sitne gnjide urotile protiv tebe.
Okej, sad slavi svoj Kosovski boj - ti si pobjednik, a ja luzer...
Koji ti imas inace problem samnom? Jesam li ti ja ista u zivotu nazao napravio da tuces ovako nisko? Komu sam ja i sto u zivotu napravio pizdo jedna?
Oš ti prestat muljat?MmeTipfeler wrote: ↑21 Feb 2017, 17:58Ako još nekome nisam odgovorila na pitanja i prijedloge, molim da me upozori.![]()
Kad ćeš odgovoriti na moje pitanje?
Hajde, tu, pred forumašima kad već nisi mogla na moderatorkom kutku?
Lažeš.
Tako je sve krenulo.
Forumašice su počele čestitati rođendan Perzefoni, a ja sam upozorio da se takve stvari ne bi smjele raditi.
Kritizirale su me da šta me boli kurac kad se one već znaju međusobno. E vidiš, ne znaju se svi međusobno, pa bi netko mogao protumačiti da je to opća praksa. Ja to nisam htio na ovom forumu jer sam htio štiti privatne podatke, a ti slobodno stani na stranu kokoški.
-
- Information
-