Provjeri mail.
Izmjene i dopune (javna rasprava)
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Kao prvo, kvotala si me a da se uopće nisi osvrnula na ono što piše u kvotu i što se tiče tvojeg postupka... 
Lijepo sam napisao da donosiš zadah suludog moderiranja s fhr-a. Aj reci, za koji si kua išla čovjeku zaključavati temu?
Ono tipično, šugavo demonstriranje sile od kojeg smo svi pobjegli ovdje...
Ili namjerno lažeš, što me isto više ne bi čudilo.
Niti jedan post nisam izdvojio s teme Chat.
Izdvojio sam postove s teme o jeftinim zrakoplovnim kartama.
Zato jer: 1. dočekao me notification da neke postove s TEME O AVIONSKIM KARTAMA treba premjestiti
2. korisnik koji je otvorio temu zatražio je da mu se tema očisti
OK, pogriješio sam priznajem.
OK, priznajem, opet moja greška.
ja sam to shvatio kao da postove treba premjestiti na povijest ili kulturu
OK, sada uviđam da sam potpuno krivo shvatio
SVE postove sam prvo u kompletu prebacio na JEDNU temu, onu općenitu na književnosti
Sad vidim kolika mi je to greška bila
OK, dvije minute. Jer sam dio postova prebacio na samo još jednu temu. Dakle postovi su bili razbacani na nevjerojatnu brojku od dvije teme. A zašto?
Stitch nije bio zadovoljan temom koju sam mu odabrao pa sam dio koji se tiče knjiga privremeno prebacio na književni chat a dio koji se ne tiče knjiga maknuo. Ujedno sam tražio da otvori temu po svojem ćeifu i da ću mu sve što se tiče knjiga prebaciti tamo. To sam kasnije ponovio još 3 puta.
Ali lakše je bilo jučer pizditi nego otvoriti temu.
Znači opet moja greška.
Štaš, još jedna greška za Euklida
Greškom na grešku... baš me krenulo jučer
1. Niti jedan jedini post o kojima pričamo nije završio na temi vicevi. Niti jedan.
2. Temu vicevi nisam ja otvorio pa je nisam niti nazvao, to je kao što se vidi učinio korisnik Kaligula, kriste kralju...
3. Način da se podijeli tema i postovi presele sam prikazao kako se radi na gore navedenim primjerima a ne na vicevima
Sorry, fakat ne mogu ovaj put preuzeti krivnju na sebe
Ako si shvatila 1. post a očigledno je da nisi.
Ali glavno da si demonstrirala silu i vjerno dočarala kako bi izgledao trkelj kad bih dopustio da ga kreiraš prema sebi.
Ovaj put ću grešku prišiti KAliguli jer si zbog njegove baze ispala pretupa.
i onda se još žališ da nemaš vremena... a u kua
Tvoja greška...
Kad uvijek? Šta? Koji svi?
Lijepo sam napisao da donosiš zadah suludog moderiranja s fhr-a. Aj reci, za koji si kua išla čovjeku zaključavati temu?
Ono tipično, šugavo demonstriranje sile od kojeg smo svi pobjegli ovdje...
Tebi stvarno nisu sve ovce na brojuMmeTipfeler wrote: ↑21 Feb 2017, 21:44Jučer si zabrljao stvar s izdvajanjem postova s teme koju je Miky nazvao Chat - pogrešan naziv,
Ili namjerno lažeš, što me isto više ne bi čudilo.
Niti jedan post nisam izdvojio s teme Chat.
Izdvojio sam postove s teme o jeftinim zrakoplovnim kartama.
Zato jer: 1. dočekao me notification da neke postove s TEME O AVIONSKIM KARTAMA treba premjestiti
2. korisnik koji je otvorio temu zatražio je da mu se tema očisti
OK, pogriješio sam priznajem.
dakle, dok je korisnik tražio da mu se tema očisti vi ste drvili o tome na temi koju ste pogrešno nazvali CHATMmeTipfeler wrote: ↑21 Feb 2017, 21:44to sam mu odmah rekla - i rekao da će na tu temu prebacivati sve postove koje bude smatrao suvišnim na Nukčevoj temi o avionskome prijevozu
OK, priznajem, opet moja greška.
mislim ono, Stitch je u notification napisao: ''premjestiti od ovog posta na povijest ili kulturu''MmeTipfeler wrote: ↑21 Feb 2017, 21:44Ti prvi nisi razumio na što Stitch ukazuje prijavom onoga posta
ja sam to shvatio kao da postove treba premjestiti na povijest ili kulturu
OK, sada uviđam da sam potpuno krivo shvatio
sad sam već siguran da su ti ovce na broju ali da namjerno lažeš da prikriješ svoju nesposobnost
SVE postove sam prvo u kompletu prebacio na JEDNU temu, onu općenitu na književnosti
Sad vidim kolika mi je to greška bila
To je zato jer si nesposobna. Ja prebacim postove za manje od minutu.
OK, dvije minute. Jer sam dio postova prebacio na samo još jednu temu. Dakle postovi su bili razbacani na nevjerojatnu brojku od dvije teme. A zašto?
Stitch nije bio zadovoljan temom koju sam mu odabrao pa sam dio koji se tiče knjiga privremeno prebacio na književni chat a dio koji se ne tiče knjiga maknuo. Ujedno sam tražio da otvori temu po svojem ćeifu i da ću mu sve što se tiče knjiga prebaciti tamo. To sam kasnije ponovio još 3 puta.
Ali lakše je bilo jučer pizditi nego otvoriti temu.
Znači opet moja greška.
to bih i ja učinio da sam dočekao novu temu ili novi naslov ali to je jučer, čini se bilo nemogućeMmeTipfeler wrote: ↑21 Feb 2017, 21:44kopirala novi naslov u svaki post da bi tema pristojno izgledala, a ne da se zove Krađa kulturnoga blaga, a u prvom odgovoru stoji Re: Avionski prijevoz.
Štaš, još jedna greška za Euklida
Ne, to se naziva debilana. Lakše vam je jučer bilo srati po meni nego otvoriti si jednu temu po želji ili odabrati neku postojeću u koju bih sve što želite preselio.
Greškom na grešku... baš me krenulo jučer
Hm, ipak izgleda ne lažeš. TI SI POTPUNO PROLUPALA. Ali potpuno.MmeTipfeler wrote: ↑21 Feb 2017, 21:44Jedan dio postova završio je na temi koju si nazvao Vicevi - očito si ipak otkrio način da se topik podijeli od nekoga posta nadalje.
1. Niti jedan jedini post o kojima pričamo nije završio na temi vicevi. Niti jedan.
2. Temu vicevi nisam ja otvorio pa je nisam niti nazvao, to je kao što se vidi učinio korisnik Kaligula, kriste kralju...
3. Način da se podijeli tema i postovi presele sam prikazao kako se radi na gore navedenim primjerima a ne na vicevima
Sorry, fakat ne mogu ovaj put preuzeti krivnju na sebe
Sam bog zna zašto si zatvorila temu o vicevima a vic je predobar i krije se u 1. postu koji je napisao Kaligula i činjenici da je temu otvorio na potpuno neadekvatnom pdf-u a ja sam je onda prebacio na pdf Trkeljanje da spasim čast ostatku nesposobnih admina i moderatora.MmeTipfeler wrote: ↑21 Feb 2017, 21:44Zatvorila sam je dok ne vidim što ćemo s time i navela sam očiti razlog - doista u njoj nije bilo nijednog vica.
Ali glavno da si demonstrirala silu i vjerno dočarala kako bi izgledao trkelj kad bih dopustio da ga kreiraš prema sebi.
Ovaj put ću grešku prišiti KAliguli jer si zbog njegove baze ispala pretupa.
da kako te neću zajebavati kad si postove o krađi književnog blaga prvo vraćala na turizam a zatim opet vraćala u novu temu na književnostMmeTipfeler wrote: ↑21 Feb 2017, 21:44Zajebavao si me danas na Turizmu u vezi s temom koju sam tamo ostavila pod nazivom Radna tema jer - zamisli čuda! - ni ja nemam cijeli dan vremena baviti se forumom. Kao, riješili smo problem, tema o krađi kulturnoga blaga završila je na Turizmu, ali se nisi potrudio pročitati napomenu koju sam upisala u prvi post. Sve to još uvijek stoji na Turizmu i nadam se da će Miky prvom prilikom izbrisati te suvišne postove, a u međuvremenu se svi mogu diviti kako si ti, eto, Tipfelerki pokazao što je ide.
i onda se još žališ da nemaš vremena... a u kua
Ajde pričekaj do sutra, molim te. Ovo mi je sad oduzelo previše vremena. Moja greška ofskroz.MmeTipfeler wrote: ↑21 Feb 2017, 21:44Usput, još mi nisi odgovorio na pitanja koja sam ti ovdje postavila.
Ne, nažalost. Morat ću nakon ovoga službeno zatražiti tvoje skidanje s moderature jer mi se čini da si iz nekog razloga potpuno pomahnitala.
Tvoja greška...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Zanimljivo...Euklid wrote: ↑21 Feb 2017, 21:20Polovično.
Nemaš nam pravo oduzeti trkelj na koji smo navikli i pretvoriti ga u nešto sterilno zbog vašeg internog dogovora.
Reći ću samo današnji primjer kako bi budući trkelj izgledao da se uredi po tipfelerkinim željama. Primjer koji mi je zbilja prelio čašu strpljenja.
Jučer je Kaligula otvorio temu vicevi napravivši sjajnu bazu. Baš sam odvalio od smijeha.
I dođe tipfelerka, ne skuži bazu i zaključa temu jer, veli, nema viceva u njoj. A genijalan vic već u 1. postu.
Osjećaš li taj zadah fe-ha-erovskog moderiranja gdje moderatori non stop brišu neki kurac i zaključavaju sve što ne razumiju?
Želim slobodan i otvoreni trkelj gdje nema autocenzure a želio si ga i ti svojedobno.
Pa nekadišnji Miky bi 1. najebao na novo zamišljenom trkelju. Ti si na svojoj koži više nego bilo ko drugi osjetio šta znači kad te se stalno briše i zaključava. I sad nam to donosiš ovdje? Miky, pa jebemu sunce...
Adolf Maus, kojega su šutali ko mali brabonjak više ne prodaje akvarele po ulici, za vrijeme bana napisao Moj apartman, poslije toga ucmekao judolina, šefa smeđih košulja... Di će mu bit kraj, ha?
Oštre se kolci. Hoćeš jedan?
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Aj ne lupetaj...Euklid wrote: ↑21 Feb 2017, 21:29Daleko si ti od najgoreg ali si nakon onog vašeg druženja izgleda odlučio krenuti u tom pravcu. Žrtvovati stare forumaše koji su dali sve ovom forumu da bi se primamilo neke imaginarne nove. Tebi se to čini kao dobar put
Miky, imaš još uvijek potencijala biti najbolji... kako se i činilo na početku, ne daj da manipuliraju i s tobom i s nama![]()
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 832 times
- Been thanked: 1586 times
Ne oni, nešto si pomiješao. Njima si problem bio baš ti. I ne samo njima, malo bi tko došao na forum koji moderira ili kojemu je vlasnik netko poput tebe. I nije to nikakvo izmišljanje tople vode nego činjenica ovdje istaknuta već dovoljno puta. Nagao si, nasilan, ne biraš riječi, a ne znaš ni slušati.judolino wrote: ↑21 Feb 2017, 22:27Emer je stari, perverzin šupak i teški lažljivac.
Perzefona je klimakterična manipulatorica u koju je bio zacopan gore navedeni šupak.
Blaze je glupača koja nije mogla razjasniti koju je kurac smeta, unatoč opetovanom ponavljanju pitanja.
Za Marge ne mogu reći ništa, ona je jedna od rijetkih koja nije spletkarila, bar koliko ja znam.
Lastan je bio moj frend, ali jako mi se zamjerio kad je kao pravi mamin sin zajedno s onim idiotom JPK-om srao po nama pohlepnicima koji smo kupili kuće kreditim u švicarcima, vođenima sotonskom željom da ulažemo u svoje vlasništvo, a da ne bacamo lovu kojekakvim mikijima.
Ne znam kaj tebe pere, ali ti si meni prepustio forum baš zato kaj su se sitne gnjide urotile protiv tebe.
Okej, sad slavi svoj Kosovski boj - ti si pobjednik, a ja luzer...![]()
Ne. Sve je počelo tako što si se ti na drugom forumu hvalio svojom pjevačkom karijerom. Kad je taj post iskopan i citiran ovdje, počeo si s pričom o zaštiti osobnih podataka. Jer su te ovamo došli tražiti ljudi kojima si se tamo zamjerio. Uplašio si se poput pičkice da će te naći i razbiti pa si počeo permabanirati najprije one koji su post iskopali, a onda i one koji su ih branili. Umjesto da priznaš da si jebena budala koja ne pazi što trkelja na internetu. I sinja kukavica, usto. Faca si samo kad imaš alate da ušutkaš one koji ti smetaju. Što se i ovdje razmjerno nedavno ponovilo.judolino wrote: ↑21 Feb 2017, 22:36Lažeš.
Tako je sve krenulo.
Forumašice su počele čestitati rođendan Perzefoni, a ja sam upozorio da se takve stvari ne bi smjele raditi.
Kritizirale su me da šta me boli kurac kad se one već znaju međusobno. E vidiš, ne znaju se svi međusobno, pa bi netko mogao protumačiti da je to opća praksa. Ja to nisam htio na ovom forumu jer sam htio štiti privatne podatke, a ti slobodno stani na stranu kokoški.
Potpisi su za budale.
Mislim da upravo sklapa pakt sa Stricem Stičem.
Moramo ubacit Herbi gore da nam kaže hoće li se uzet.
Slušaj, cvikeraš- izvoli ovo objasniti. O čemu se radi?
Kakav je to forum na kojem jedan moderator zatvori temu, a drugi je pet minuta nakon toga otvori?
To treba pitati tebe, velikog stručnjaka, kao i Didi, veliku majstoricu administriranja.Kakav je to forum na kojem se ne zna tko je koga banirao nego se doslovce nagađa je li forumaš baniran ili ne?
Ako ti ne znaš, tko bi trebao znati zašto se banirani više ne sive kao nekada?
Šta je, opet Skynet poluduio, a?
Primjer?Kakav je to forum na kojem jedan moderator na pasja kola izvrijeđa drugoga umjesto da razgovara s njim i objasni mu svoje postupke?
Možda nekakav forum na kojemu se birokracija neće ponašati u stilu nacističke Njemačke?Na posljetku, kakav je to forum koji takvu praksu ne želi spriječiti, zaustaviti, onemogućiti? A ti ga, eto, ovdje slavno zastupaš i predstavljaš?
Stani pred špigl i ponovi to.Kako te nije sram, pizda li mu materina?
Jebo mene mali pas ak ne buš najljepši...
Ništa se ne sekiraj.
Jel sadiš paradajze ili samo trijebiš korov?
Ispravak netočnog navoda, babo nepismena (informatički): glupačo, to je tehnički nemoguće izvesti:samar:MmeTipfeler wrote: ↑21 Feb 2017, 21:47Ispravak netočnog navoda: administrator i vlasnik foruma banira forumaša na tjedan dana, a moderator mu brže-bolje preko toga zalijepi permu.
- Stitch
- Head Honcho
A što treba konkretizirati? Sve znaš - a praviš se da ne znaš. Poznato ti je zašto se donose pravila o forumašima, poznato ti je zašto se donose pravila o moderatorima, ali praviš se lud i izigravaš borca za ljudska prava.
Danas sam, prvi put nakon ohoho vremena, došao na Moderatorski. Pročitao sam tek djelić toga, nisam stigao sve. Je li išta od toga što sam naveo laž? Najprije da to raščistimo. Jesu li se te stvari dogodile ili nisu? Jesu li ti poznate ili ne?
Potpisi su za budale.
A i ti bi isto mogla odjebat u skokovima zajedno s Diznilendom.nina williams wrote: ↑21 Feb 2017, 21:45Ne da mi se puno obrazlagati, al, nako načelno, podržavam smjer koji Mme Tipfeler predlaže.
Jer...
bez pravila sve ode ukujac
pa, eto, ovdje više nema tema, sve je jedan veliki čet pod raznim naslovima
a, bome, više nema ni forumaša
i tako to.
Žalit se na moderiranje moderatora je, nako, nepotrebno. Ovdje je (do prije mjesec-dva) prosječan moderator interveniro 2 i po puta godišnje. A moderatora je bilo...a čudo jedno, ne bi se uspjeli na prste jedne ruke radnika iz pilane nabrojat.
Prijedlog o dvi opomene=ban mi se čini prestrog, bar za početak. Možda bi se mogo uvest kad (i ako) poraste broj postova.
Beau je pisala o sadašnjim korisnicima i dnevnom boravku...možda bi se to dalo riješiti kompromisom, tako da se 'veliki četeraj' ograniči (prebacuje) na pdf Trkeljanje pa bi se ostatku foruma dala prilika da 'prodiše'?
Protiv sam Quarkovog prijedloga o zaključavanju/arhiviranju tema kojima se nije pristupilo više od nekolko mjeseci...jebga, ostat će forum sa 50 (ako) 'aktivnih' i 2300 arhiviranih tema.
I da...htjela bi...pf...hm...izrazit podršku? uputit dobre želje? tako neki urac, Tipfelerki. Nije lako volontirat i pokušavat nešto dobro napravit dok te gađaju kamenjem. Neki napadi/postovi su baš skroz ispod pojasa i nedostojni komentara.
Htjela sam reć nešto kao drž se, nemoj odustat...men će bit ljepše čitat ako urediš ovo.![]()
Ti si bila jedna od moderatorica dok ste ovdje htjele napraviti Ženski kutak ver. 2.
Napravila tešku dramu i demonstrativno otišla.
Ukratko: budi fer i idi svojima.
- Stitch
- Head Honcho
- old school
- Been thanked: 1 time
Mnogi ljudi ovdje ne znaju o čemu je riječStitch wrote: ↑21 Feb 2017, 23:18A što treba konkretizirati? Sve znaš - a praviš se da ne znaš. Poznato ti je zašto se donose pravila o forumašima, poznato ti je zašto se donose pravila o moderatorima, ali praviš se lud i izigravaš borca za ljudska prava.
Danas sam, prvi put nakon ohoho vremena, došao na Moderatorski. Pročitao sam tek djelić toga, nisam stigao sve. Je li išta od toga što sam naveo laž? Najprije da to raščistimo. Jesu li se te stvari dogodile ili nisu? Jesu li ti poznate ili ne?
Ja te molim da za dobrobit trkeljanja igramo potpuno otvorenim kartama da ne ostanu neki repovi za poslije.
Konkretiziraj svako ono pitanje i ja ću na svako odgovoriti.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Nije "kuki", nego ženski kurac. Zapravo - prilično dobar izraz...
Prenesi ovo, ako možeš.
Ne lupetaj. Ja sam mu dao 7 dana a onda si mu ti lupio permu na sto sam ja tada presutio, jer eto lik ti se vrtija oko zene pa se nisam zelio mijesat.
- Kaligula Napoli
1. Tema o vicevima je cjelovita iEuklid wrote: ↑21 Feb 2017, 22:49
Sam bog zna zašto si zatvorila temu o vicevima a vic je predobar i krije se u 1. postu koji je napisao Kaligula i činjenici da je temu otvorio na potpuno neadekvatnom pdf-u a ja sam je onda prebacio na pdf Trkeljanje da spasim čast ostatku nesposobnih admina i moderatora.
2. otvorena s moje strane
na podforumu Kultura, mjestu koje mi se činilo najprikladnijim i ne slažem se s kolegom Euklidom da je otvorena na potpuno neadekvatnom podforumu, već samo neadekvatnom.
I da, to je bio vic jer praćenje "active topics" je jučer rezultiralo pisanjem po istoj temi s drugim postovima i istovremeno i o krađi knjiga i o turizmu. Bilo je baš ko iz vica, otud i tema...
btw, fakat ste ga prećerali, skoro mi se čini da sam fulao nick kad sam se prijavio....

-
- Information
-